icon

Ročná dcérka nemá zúbky

20. mar 2023

Ženy ja neviem ale moja mala mala pred par dnami rok a nemá ani zúbok... dasienka ma dlho už opuchnute
Dnes som sa pýtala na to pediatricky, povedala ze sa nemám báť ze asi pôjde ich viac naraz ale povedala aj to ze je to zvláštne ze je to rarita ...ze to sa tak často nestáva
Máte niektorá s tým skúsenosť už hľadám každý deň či niečo nevyšlo ale stále nič

54tinka54
20. mar 2023

Žiadna rarita 😀 môjmu vyšli prvé dva zuby tri týždne po prvých narodeninách.. teraz má 19 mesiacov a iba 7 zubov.
Pediatrička zhodnotila že sú aj také detičky a že aspoň mu dlhšie vydržia.

alandra
20. mar 2023

Obe moje deti mali prvý zúbok až po 1 roku. Jedna mala rok a 3 mesiace a druhá 1rok a 2 alebo 5 mesiacov- už si to presne nepamatam

20erika07
20. mar 2023

Moja dcera mala prvy zubok v 16tich mesiacoch a aj to stolicku, potom vrchne jednotky a dvojky a az potom dolne jednotky

anjelicek26
20. mar 2023

Dcerina naj kamoska, 14 mesacna prvy zub, potom to slo rad radom... ale ak mas pochybnosti, behnite k zubarke na rentgen.

anavixy
20. mar 2023

tiez mame v skupine viac takych deti, taka asi az taka rarita to nebude 🙂 urcite vyjdu…

autor
20. mar 2023

Super ďakujem vám mamičky. 🙂 akože tiež mi povedala ze sa nemusím báť len ze to nieje také časté ale tak kus som ss predsa len bála ale vidím ze teda je to normálne ďakujem. 🙂
Myslím si ze jej musia pomaly ísť lebo strašne vyvadza večer pri spaní , veľmi slinta a ajajká stále a nechce papať toľko mliečka

zuzikak
20. mar 2023

no ziadna rarita to nie je. Moja dcera mala na svoje prve narodeniny prazdnu pusu bez zubkov. Co vsak potom nebola sranda bolo to, ze jej ich vyslo viac naraz. Bola vtedy velmi placliva, nervozna a ubolena. V priebehu 2 tyzdnov jej naraz vysli dvojky a stvorky (vsetky 4 naraz) . Ano, cudne zoradenie ale tak sli. Az potom dvojky a trojky. Skuste kupit prvu zubnu kefku taku silikonovu a masirovat dasienka ak si da.

ariannazara
20. mar 2023

Môjmu 4 ročnému teraz vyšli konečne posledné stoličky
Tiež bol bez zuby dlho 😅

katica06
20. mar 2023

Keď som bola v pôrodnici jedna baba porodila dieťa čo už malo zub, je to väčšia rarita ako že ročná nemá zub

autor
21. mar 2023

@zuzikak aha ďakujem vyskúšam to kúpiť

autor
21. mar 2023

@katica06 waw tak to už áno

mtn112233
31. mar 2023

Nieje to žiadna rarita, môj syn má tiež na fotkách z prvých narodenin bezzuby úsmev vyšli mu až po.. asi od pol roka mal ďasná také že mu každý zub presvital ako by tam mal napchate tic tac a nič.. teraz má rok a pol, ine deti v jeho veku maju všetky zuby on má iba predné 4 hore aj dole a dve stoličky 🙂

Takéto ďasná mal vyše pol roka.. doktorka na každej poradni už idu už su dasienka naliate a na ďalšej jej hovorim že stále nič

janka1011
31. mar 2023

Tiež mi to nepríde ako dáka rarita, aj v našej rodine sa dosť stáva, že idú zuby po roku. Rarita je narodiť sa so zubom. Nemusíš sa báť, bezzubá isto nebude. 🙃