icon

Skúsenosti so Sabo Smart Orto: Názory a ceny strojčekov

adii1
14. jan 2025

Ahojte, nájde sa tu niekto, kto má skúsenosť so Sabo Smart Orto?
Aký máte na nich názor, ako možno prebiehala prvá konzultácia, príp. koľko vás vyšiel strojček?

basulaak
14. jan 2025

@adii1 za mna su topkovi. Chodim k nim. Strojcek 5tisic.
Konzultacia prebehla super, nechcu ma len skasnut ako napr u Dr Martina kde mi hned povedali ze potrebujem implantat (bez trhania) a to co mi povedali v SSO davalo vacsiu logiku. Sustredia sa na funkcnost chrupu aby co najviac vlastnych zdravych zubov ostalo v ustach. Takze za mna vyborna volba. Idem k nim teraz na konci januara zas. 👌

adii1
autor
15. jan 2025

@basulaak tak to je super potom, že máš takúto skúsenosť. A strojček máš na horných aj dolných zuboch?

basulaak
15. jan 2025

@adii1 ano horne aj dolne. Tzv kompletka. 🙂 Ponukli mi viacere riesenia, dali mi zrkadlo a pytali sa ma co vsetko sa mi na mojich zuboch nepaci a co by som chcela zmenit a pocuvali moje predstavy. Plus, velmi prijemni a vtipkujuci lekari. Taka pohodova atmoska proste.

adii1
autor
15. jan 2025

@basulaak jasne, chapem 🙂 to je super. Ja by som chcela len na horné, tak uvidím čo mi povedia 🙂. A čo sa týka úvodnej konzultácie, už na nej si vedela aspoň približnú cenu liečby alebo to si sa dozvedela až časom?

basulaak
16. jan 2025

@adii1 ano hned na 1. stretku mi bolo povedane kolko to bude cele stat a co to cele zahrna. Ziadne mlzenie. Aj pre nich je to strata casu si myslim - zatajovat cokolvek. Samozrejme ze to co planujeme (fazety, korunky na mrtve zuby, bielenie, a pod) su uz nad ramec tej sumy a pocitam ich extra.

adii1
autor
16. jan 2025

@basulaak tak to si ma potešila potom, som rada 🙂 ja tam idem 30.1.2025, tak som zvedavá ako pochodím. A tá cena sa dá u nich rozložiť - platí sa postupne?

basulaak
17. jan 2025

@adii1 da sa na 2-3x. Ja som si to tiez priala rozlozit.

adii1
autor
18. jan 2025

@basulaak super, ďakujem krásne za odpovede a ochotu 🙂

hippovka
23. júl 2025
@adii1

@basulaak tak to si ma potešila potom, som rada 🙂 ja tam idem 30.1.2025, tak som zvedavá ako pochodím. A tá cena sa dá u nich rozložiť - platí sa postupne?

@adii1 ahoj, mozem sa spytat, to je strojcek pre teba ci pre dieta? a je to ten neviditelny, alebo kovovy?

adii1
autor
23. júl 2025
@hippovka

@adii1 ahoj, mozem sa spytat, to je strojcek pre teba ci pre dieta? a je to ten neviditelny, alebo kovovy?

@hippovka ahoj, pre seba som to chcela riešiť