icon

Skúsenosti so zložitým zuboradím u detí - neviditeľný strojček

lukila
7. apr 2025

Vybavovala som synovi 14 rokov strojček na zuby a po pol roku mi jedna nemeniovana klinika odporučila inú kliniku vraj oni nemajú také vybavenie lebo syn ma zlozite zuboradie a len strojček nebude stačiť. Nemáte prosím niekto skúsenosť?

janai1
7. apr 2025

@lukila family dental care?

lukila
autor
7. apr 2025

@janai1 správna odpoveď

janai1
7. apr 2025

@lukila myslela som si. Ja som teda riešila seba ale úplne rovnaký postup 🥴 Najprv konzultácia, potom scany a po 3 mesiacoch mi volali, že u nich nie je možné strojček spravit lebo, že to je komplikované a potrebujem operáciu sánky. Odporúčali mi nejaké iné 2 kliniky.
Nešla som ani do jednej ktorú mi navrhli oni.

Teraz chodím na Klostermann kliniku a úplne super. Po konzultácii síce idem do klasického strojčeka a nie invisalign kvôli dĺžke liečby (s neviditeľným min. 2,5 roka a veľa dláh) . Ale tam mi povedali, že ak chcem tak môžem aj ten a bez operácie

cherrystone
7. apr 2025

@lukila odporucam neodent malacky. som tiez zlozitejsi pacient.

lukila
autor
4. jún 2025
@janai1

@lukila myslela som si. Ja som teda riešila seba ale úplne rovnaký postup 🥴 Najprv konzultácia, potom scany a po 3 mesiacoch mi volali, že u nich nie je možné strojček spravit lebo, že to je komplikované a potrebujem operáciu sánky. Odporúčali mi nejaké iné 2 kliniky.
Nešla som ani do jednej ktorú mi navrhli oni.

Teraz chodím na Klostermann kliniku a úplne super. Po konzultácii síce idem do klasického strojčeka a nie invisalign kvôli dĺžke liečby (s neviditeľným min. 2,5 roka a veľa dláh) . Ale tam mi povedali, že ak chcem tak môžem aj ten a bez operácie

@janai1 pani Janks, prosím tiež rozmýšľam nad Klostermann klinikou pre syna lebo už som z toho zúfalá. Komu sa mám 9bjednat na konzultáciu?Pán doktor ci pani doktorka?Veľmi pekne ďakujem za pomoc

janai1
4. jún 2025
@lukila

@janai1 pani Janks, prosím tiež rozmýšľam nad Klostermann klinikou pre syna lebo už som z toho zúfalá. Komu sa mám 9bjednat na konzultáciu?Pán doktor ci pani doktorka?Veľmi pekne ďakujem za pomoc

@lukila ahoj, ja som sa objednala k pani doktorke a ona je veľmi príjemná - vysvetlila, poukazovala. Pri jednej konzultácii tam bol aj pán doktor (jej syn) a on bol tiež fajn.

andriz
6. jún 2025
@cherrystone

@lukila odporucam neodent malacky. som tiez zlozitejsi pacient.

@cherrystone dobrý deň,máte neviditeľný či fixný strojček? Ako ste spokojný s klinikou? Ceny za kontrolu? Ďakujem