icon

Sú sonické kefky vhodné pre deti 6+?

tana5
19. dec 2025

Ahojte, ake mate nazory na sonicke kefky pre deti 6+?
Poskytuje naozaj lepsie cistenie? Ktore znacky/kefky odporucate a na co pri kupe davat pozor. Dakujem za postrehy, nazory a recenzie...

deedol
19. dec 2025

@tana5 jasne, aj nasa zubarka odporuca. Philips sonicare kids a makke sensitive nastavce.

dahliaa
19. dec 2025

@tana5 Taky doporučuji Philips sonicare kids 😊 Zuby vyčistí opravdu dobře.

anonym_3598dd
19. dec 2025

Mne to Zubarka pre syna neodporúčala kým nemá 100% zvládnutú techniku s klasickou zubnou s jednozvazkovou kefkou, pretože pri sonickej rýchlo nadobudne pocit čistých zubov, ale medzizubné priestory nebudú až tak čisté (to bolo keď mal 8r) teraz ma 10, už používa sonicku ale v kombinácii s klasickou.

dahliaa
20. dec 2025
@anonym_3598dd

Mne to Zubarka pre syna neodporúčala kým nemá 100% zvládnutú techniku s klasickou zubnou s jednozvazkovou kefkou, pretože pri sonickej rýchlo nadobudne pocit čistých zubov, ale medzizubné priestory nebudú až tak čisté (to bolo keď mal 8r) teraz ma 10, už používa sonicku ale v kombinácii s klasickou.

@anonym_3598dd Mezizubní prostory ale nevyčistíš ani klasickým, ani sonickým kartáčkem. K tomu je potřeba ještě dočišťovat mezizubnímy kartáčky.

emilka_1
20. dec 2025

@tana5 zubárka odporučila deťom sonickú (5r a 6r). Stále ale k tomu používajú aj šablicky a ja zuby poctivo dočisťujem. Majú truelife sonickú

anonym_861eb9
20. dec 2025

@tana5 veľmi dbáme na zubnú hygienu, všetci máme sonicke kefky. Dcéra ma Philips. Sú veľmi dobre.

titla
20. dec 2025

Doma mame vsetci sonicku kefku, na Vianoce som kupila aj rodicom. Dieta ma 6 rokov, pouziva od 4, rano si cisti zuby sam, ale vecer cistim ja, aby som mala istotu, ze je to poriadne. Mame trulife a spokojnost.

tana5
autor
20. dec 2025
@emilka_1

@tana5 zubárka odporučila deťom sonickú (5r a 6r). Stále ale k tomu používajú aj šablicky a ja zuby poctivo dočisťujem. Majú truelife sonickú

@emilka_1 citala som, ze dana znacka mava vypadok nahradnych hlavic, pozerala som a za cenu philips bola sada pre dospelych aj s uv cistenim, nabijacim poharikom a cestovnym puzdrom...len ta doatupnost hlavic ma odradza...

tana5
autor
20. dec 2025
@titla

Doma mame vsetci sonicku kefku, na Vianoce som kupila aj rodicom. Dieta ma 6 rokov, pouziva od 4, rano si cisti zuby sam, ale vecer cistim ja, aby som mala istotu, ze je to poriadne. Mame trulife a spokojnost.

@titla citala som, ze dana znacka mava vypadok nahradnych hlavic, pozerala som a za cenu philips bola sada pre dospelych aj s uv cistenim, nabijacim poharikom a cestovnym puzdrom...len ta doatupnost hlavic ma odradza...

titla
Včera o 15:30
@tana5

@titla citala som, ze dana znacka mava vypadok nahradnych hlavic, pozerala som a za cenu philips bola sada pre dospelych aj s uv cistenim, nabijacim poharikom a cestovnym puzdrom...len ta doatupnost hlavic ma odradza...

@tana5 raz sa mi stalo, ze eshop, cez ktory nakupujem nemal nahradne hlavice na decku kefku, objednala som o tyzden neskor, ked doskladnili.