Sú sonické kefky vhodné pre deti 6+?
Ahojte, ake mate nazory na sonicke kefky pre deti 6+?
Poskytuje naozaj lepsie cistenie? Ktore znacky/kefky odporucate a na co pri kupe davat pozor. Dakujem za postrehy, nazory a recenzie...
Mne to Zubarka pre syna neodporúčala kým nemá 100% zvládnutú techniku s klasickou zubnou s jednozvazkovou kefkou, pretože pri sonickej rýchlo nadobudne pocit čistých zubov, ale medzizubné priestory nebudú až tak čisté (to bolo keď mal 8r) teraz ma 10, už používa sonicku ale v kombinácii s klasickou.
Mne to Zubarka pre syna neodporúčala kým nemá 100% zvládnutú techniku s klasickou zubnou s jednozvazkovou kefkou, pretože pri sonickej rýchlo nadobudne pocit čistých zubov, ale medzizubné priestory nebudú až tak čisté (to bolo keď mal 8r) teraz ma 10, už používa sonicku ale v kombinácii s klasickou.
@anonym_3598dd Mezizubní prostory ale nevyčistíš ani klasickým, ani sonickým kartáčkem. K tomu je potřeba ještě dočišťovat mezizubnímy kartáčky.
@tana5 veľmi dbáme na zubnú hygienu, všetci máme sonicke kefky. Dcéra ma Philips. Sú veľmi dobre.
Doma mame vsetci sonicku kefku, na Vianoce som kupila aj rodicom. Dieta ma 6 rokov, pouziva od 4, rano si cisti zuby sam, ale vecer cistim ja, aby som mala istotu, ze je to poriadne. Mame trulife a spokojnost.
@tana5 zubárka odporučila deťom sonickú (5r a 6r). Stále ale k tomu používajú aj šablicky a ja zuby poctivo dočisťujem. Majú truelife sonickú
@emilka_1 citala som, ze dana znacka mava vypadok nahradnych hlavic, pozerala som a za cenu philips bola sada pre dospelych aj s uv cistenim, nabijacim poharikom a cestovnym puzdrom...len ta doatupnost hlavic ma odradza...
Doma mame vsetci sonicku kefku, na Vianoce som kupila aj rodicom. Dieta ma 6 rokov, pouziva od 4, rano si cisti zuby sam, ale vecer cistim ja, aby som mala istotu, ze je to poriadne. Mame trulife a spokojnost.
@titla citala som, ze dana znacka mava vypadok nahradnych hlavic, pozerala som a za cenu philips bola sada pre dospelych aj s uv cistenim, nabijacim poharikom a cestovnym puzdrom...len ta doatupnost hlavic ma odradza...
@titla citala som, ze dana znacka mava vypadok nahradnych hlavic, pozerala som a za cenu philips bola sada pre dospelych aj s uv cistenim, nabijacim poharikom a cestovnym puzdrom...len ta doatupnost hlavic ma odradza...
@tana5 raz sa mi stalo, ze eshop, cez ktory nakupujem nemal nahradne hlavice na decku kefku, objednala som o tyzden neskor, ked doskladnili.

@tana5 jasne, aj nasa zubarka odporuca. Philips sonicare kids a makke sensitive nastavce.