icon

Sú to posledné stoličky?

bashee
29. sep 2022

Syn ma dnes presne 17 mes a uz skoro tyzden sopli, ale takto nikdy nesoplil, to su sviecky po zem. Vzdy pomohlo kojenie, aj ked my sme boli velmi nachladnuti my s muzom, tak jemu len kde-tu potiekol jeden-dva dni nos a bolo z jeho strany po chorobe. No tentokrat ani kojenie, vitaminy, ci kaloba alebo zvysenie prijmu ovocia nepomaha. Byva casto mrzuty, sople si vytiahnut nechce dat takze praktizujem judo na koberci s odsavackou. Jest tiez odmieta, neslinta casto, mozno raz dvakrat do dna ale zato hojne. Rucky si tiez zuje ale nie prehnane, sem tam. Prve 2 zuby mal pred koncom 4. mes. Teploty niet, u mudr sme neboli ani som nevolala lebo so soplom sa vraj nebeha k lekarom. Niekedy si akoby trochu skrabkal v usku, a celkovo aj v noci sa zacal budit skor nez obycajne, silnym placom. Mam pocit ze by to ozaj mohli byt tie stolicky. Nasla si v tomto co popisujem nejaka z vas prejavy rezania 5-iek u svojho dietata pls? Nerobime z toho vedu, pride-odide, len by ma to zaujimalo. Lekarke sa ozvem cez tyzden pre istotu ak sople neustanu. Dakujeem za skusenosti