Syn papá menej a máva horúčku - môžu to byť zuby?
Ahoj skúsenejšie mamičky.
Rozpíšen čo je s malým a prosím skúste mi napísať váš názor...
Syn bude mať za pár dní 2r. Krásne nám jedol,všetko čo dostal... Sladkosti a sladké nápoje nepozná (aj z toho dôvodu,že od 4m. má problémy so stolicou) Niečo mu chutilo menej,niečo veľmi.
Ale už asi mesiac- dva chuť moc do jedla nemá.
Nemôžem povedať že nezje úplne že nič,ale nie toľko ako predtým o hodne,hodne menej - málo.
Napr. Hlavný-druhý obed nezje absolútne...
Tiež do roka nebol raz chorý. Jediný krát aj to jeden deň mal horúčku inak nič. A poslednú dobu dostane horúčku na jeden deň... Minulý týždeň mal z utorka a celú stredu. A od včera večera má znova. Nič strašné max 37,8 takže ani lieky nepodávam. Inak je v pohode, hra sa, je veselý a na nič sa nestažuje... Žiadne bibi, žiadna nervozita... Sem-tam ho cez deň prehna. K zubom... Ešte nemá žiadnu stoličku. Ale ani v ústach nevidím,žeby sa niečo dialo... Myslíte,že stoličky,môžu mať taký dlhý proces? 🤷
moze kludne byt, ze su to zuby. zuby rastu nie len vtedy, ked ich uz vidime alebo citime na doty. nejak sa musia cez dasno prebojovat von. moze ho to ominat.
Prečo znova mám zmenený názov diskusie? Papá? Tak sa ja nevyjadrujem. Keby sa názov zmenil aspoň na " syn už dlhšiu dobu odmieta jesť, môžu to byť zuby?"
teplotu 37,1 neratam ani za zvysenu teplotu. teraz je ako na tom? uz lepsie?
@pannama1 ahoj. Áno lepšie. Ide mu stolička,no zubárka povedala,že vyjde tak za týždeň dva... Začal už aj jesť,ale varené odmieta,až plače keď vidí tanier,či lyžičku. Už si aj dosť pýta jesť, ale alebo len čisté pečivo, čistú šunku, ovocie, dnes zjedol jogurt. Chcela som ho trošku oklamať,dala som polievku do hrnčeka,no nepodarilo sa mi... Ani len ochutnať nechce... Urobila som mu cuketové placky v rúre,tiež neúspech, ani sa na to nepozrie... 🙄

Môjmu synovi išla každá stolička akoby na 4x - pár dní nič, potom deň-dva teploty, potom zas pár dní nič, zas teplota. Veľmi jesť nechcel, pritom to bol tiež dobrý papkáč. Trvalo to naozaj dlho(fakt jedna skoro mesiac) a tiež nebolo nič vidieť, ale prestalo to, keď sa tá stolička objavila. A potom išla po chvíli ďalšia a rovnako... Takže sleduj a uvidíš.