Synček má šesť mesiacov - idú nám zúbky?
Maminky idú nám zúbky ? Ja toto už nezvladam mám ešte jedného syna ale toto je brutálny plače , stále na rukách , položím plače , nemôžem sa od neho vzdialiť deň nic dávam fenistil, potiersm, nurofen striedam s paralelnom, už nevladzem :( upokojíte ma ak mu naozaj idú

Nie
prestaň ho dopovať liekmi bez dôvodu a daj sa ty do kľudu 👀👀👀 potom bude kľudnejší aj on… upraceš inokedy 🙏
Nie to nie sú zuby
@vojtasova to naco preboha do polrocneho dietata davas fenistil? Fenistil na zuby? ci skusas cely obsah lekarnicky co zaberie?
A nie, tieto dasna este "neprodukuju" zubky. Drobec moze mat separacnu uzkost, moze byt nervny zo sucasnych vysokych teplot, alebo je nervny, lebo citi, ze ty si nervna alebo je nervny, lebo ma take obdobie, alebo je nervny, lebo su deti, ktore su proste taketo narocnejsie.
Takze najprv klud, ja viem, ze je to na prasky, ale musis sa ukludnit, vplyvas nanho viac ako si myslis. Ak ho nevies odlozit, pozri nosice/satky - smer bazarik a videa ako nastavit ako zaviazat.
Vyskusat viac krmit, viac uspavat. Mozno je len hladny alebo unaveny. Okolo 6 M sa meni trochu rezim, dieta byva ja viac hladne. Niekedy to trva tyzden niekedy dva.
Zubky to niesu, tak ho zbytocne nedopuj liekami.
Tak asi sa mu niečo deje , keď ma teploty , je nepokojný , fenistil hej pcham doňho kriste ženy 🤦♀️ Hej spomenite mi tu ešte lekára že mám ísť 🤣🤣 Fakt v tejto dobe od niektorých mamičiek radšej sa nič nepýtať, pardon ze som sa vôbec ozvala a čo led mám staršieho syna ? To musím všetko vedieť ako matka či čo ? Vôbec ma nezaujíma že ste pohoršene lebo nemáte s čoho , mám toho teraz dosť a ano je mi ťažko lebo mi nemá kto pomôcť a vziať ho , ale veď každá ma svoje starosti pardon že ja som vas zatahovala tymi môjmi tiež by ste hľadali dovodnkebyze vám palce , spánku ma dostatok , koľko na 6 mes ma mať , a aj papa tak ako ma jesť . Ale ďakujem krásne , za radu . Ako sa starať o dieťa 👏👏🤭
Ak ma teplotu viac ako 3 dni, tak treba navštíviť lekára a rovnako aj pokiaľ su pridružené hnačky. To, že doňho napcháš lieky proti teplote problém nerieši. Je to malé bábätko a radšej navštíviť pediatra. Zuby to určite nie sú a striedať lieky, ktoré si vypísala pre tak malé bábätko nie je sranda.
Teploty si vôbec nespomenula, tak čo sa čuduješ? 😃 vsetko co teraz vycitas, ze si myslime, si v povodnom prispevku napisala. Asi ozaj mas toho vela, tak aspon nebud vztahovacna, chod s nim k lekarke a hlavne sa tam vyjadri normalne, nie ze polku jej nepovies a potom sa cudujes.
@vojtasova moj muz chodi na tyzdnovky, tiez mam 2 deti, z toho jedno 7 mesacne, velky 200m2 dom, velku zahradu a nepcham do deti cely obsah lekarnicky len preto, ze su mrzute. pytala si sa, ci su to zuby, dostala si odpovede- zuby to nie su. ak ma tak male dieta viac ako 3 dni teploty, smer pediater, to by si uz mala vediet.
@vojtasova nespomenula si v príspevku teploty a hnačky. Nediv sa, že si dostala od mamičiek takéto slová. Môže to byť hocičo...zúbky, 5, 6 choroba, niečo iné. My máme taktiež takéto ďasná už pár mesiacov a nič a malá je posledné 2 týždne taká, že zájdem od nej a spusti rev😃 zvykli sme si.
@vojtasova jazýček má trosku srdieckovy ? Či už taký nemá ? Vyrástlo to ?
@juliavolna vyšli mu zúbky , a áno vyrástlo.

@vojtasova podľa mňa sú to není zuby ale separacna úzkosť, to má od zubov ďaleko podľa mna.
Zuby mu pôjdu vtedy, ak sa do pusy hračku a spustí krik a plač. Vtedy vieš, že sa prerezavaju a bolia ho dasna