Synovi narástli dva zúbky
Dobrý deň, prosím vás môžte mi poradiť či ísť zo synčekom ku zubarke, ešte mu ani nevypadli zúbky a narástli mu druhé. Samozrejme že tie dva v predu sa mu kivu.

Minimalne by som zubarovi volala
Synovcovi takto narástli a normálne mu vypadli mliečne a trvalé sa narovnali. Zubár vravel, že treba počkať. Niektorí zubári zas vravia, že treba vytrhnúť, no ja by som dieťa zbytočne nestresovala.
Mojmu synovi presne takto zacal rast trvaly zub este predtym ako mu mliecny vypadol. Akurat som s nim vtedy bola na preventivke. Zubar nam povedal, si ma zubom sam kyvat a ak do 2 tyzdnov nevypadne/nevytiahne si ho sam, treba prist zub vytiahnut. Ale pekne si pri citani/pozerani rozpravky sam zubokom kyval a sam si ho napokon vytiahol.
Synovcovi takto narástli a normálne mu vypadli mliečne a trvalé sa narovnali. Zubár vravel, že treba počkať. Niektorí zubári zas vravia, že treba vytrhnúť, no ja by som dieťa zbytočne nestresovala.
@lucia13022023 takže tieto sa mu môžu narovnať? Alebo mu nárastu ešte ďalšie dva v predu
Mojmu synovi presne takto zacal rast trvaly zub este predtym ako mu mliecny vypadol. Akurat som s nim vtedy bola na preventivke. Zubar nam povedal, si ma zubom sam kyvat a ak do 2 tyzdnov nevypadne/nevytiahne si ho sam, treba prist zub vytiahnut. Ale pekne si pri citani/pozerani rozpravky sam zubokom kyval a sam si ho napokon vytiahol.
@titla práve teraz mu vypadli tie dva v predu.
Hej ved nebude mať štyri jednotky 😁 tieto sa mu na rovnajú
Neboj narovnaju sa. Presne vedia kde majú byt- len tie mliečne zavádzajú. Zubár ti dá radu- bude vytrhnúť v kresle alebo doma co najviac rozhýbať a vytrhnúť svojpomocne. Nam dal čas cca tyzden- malý si to jazykom rozkázal a vytrhli sme
Mojej tak tiež rástli, jeden mliečny vypadol, druhy musela zubarka vytrhnúť, lebo že už sám nevypadne
Nasim tiez takto rastli. Starsej trhal zubar, mladsej vypadli same. Zubky sa potom pekne same vyrovnali.
Ahoj, syn mal presne takto isto...mliečne vypadli a trvalé sa posunuli na svoje miesto
Ďakujem pekne všetkým za rady, dúfam že sa mu pekne narovnaju .
Ja som mala tiež zuby horné aj spodné v "dvoch radoch". Sa mi doma smiali, že som žralok. 😅😅 Po vypadnutí mliečnych sa mi trvalé pekne posunuli na správne miesto a mám pekné rovné zuby. Nebolo treba s nimi nič robiť.
My sme boli u zubára,vytrhol mliečne a tieto sa krásne naprávajú.
Treba ísť k zubárovi ,moja má tiež takto dva a ak do dvoch týždňov nevypadne tak zub vytrhnú. Ale je jasné že ona sa už strojčeky nevyhne pretože trvalý zub je už celý vonku
Porad sa so zubarom, ci treba vytrhnut alebo pockat….ale neboj, zuby sa zrovnaju….mijej dcere vypadli mliecne normalne a napriek tomu druhy trvaly vyrastal krivo. Vsetci boli mudri a stresovali ma, ze bude potrebovat neskor strojcel, jak krivo to ma….a cuduj sa svete, ked vypadla aj dolna dvojka, zubok sa sam krasne zrovnal.
Dcéra mala kvôli úrazu ten mliečny jemne vyosený, ale to spôsobilo, že trvalý rástol bez toho, aby mliečny vytlačil. A rástol tak, že nakoniec zabránil mliečnemu, aby sa vykýval. Proste mala isté obdobie dva zuby za sebou. Mliečny museli trhať (v pohode to zvládla). A aj napriek tomu sa ten trvalý časom dal na správne miesto, zatiaľ strojček nepotrebuje. 😉
Aj dcera tak mala,mliecne vypadli a tie ďalsie sa same presunuli. Ale ukazali sme aj zubarovi.
Jasne ze sa narovnaju, ziadna panika, nikomu nevolaj. My sme mali takisto, no este boli o 90stupnov otocene. Mna skoro trafilo ked som to videla. Potom ked mi mudr.povedala, ze ved to nuc nie je, to sa upravi, tak som myslela, ze ma len ukludnuje. A dnes, kraaasne rovne jednotky, akoby ani v dvojrade nikdy neboli.
Keď vypadli, vybavené. Mojej dcére rástli v druhom rade a museli sa trhať, všetkých 6 tých dole, lebo trvalých mala iba 5 v tom mieste. Ma o jednu jednotku alebo dvojku trvalú menej.
Nasi takto mali, a v pohode. Vypadli, teda okrem jed eho, ten sme dali vytrhnúť, lebo mliečny nsa nekyval a za ním už nový zub bol komplet vonku.. Ak sa kyvu, vypadnú.
Nasi takto mali, a v pohode. Vypadli, teda okrem jed eho, ten sme dali vytrhnúť, lebo mliečny nsa nekyval a za ním už nový zub bol komplet vonku.. Ak sa kyvu, vypadnú.
@castopky už mu vypadli ešte v ten deň ako som dávala diskusiu .

Treba vykyvat nech vypadnú.