Takmer 14 mesiacov a žiadne zúbky. Je to v poriadku?
Baby, do kedy je ešte v poriadku, že dieťa nemá zúbky?
Na poradni v 11,5 mesiaci to bolo podľa dr. ešte OK, ale malá bude mať 14 mesiacov, zuby nikde a najbližšie ideme k dr až v 15stich mesiacoch.
ahojte moja mala ma 8 mesiacov a ziaden zub....niekedy jej zabudnem dat Vigantol, moze to byt sposobene tym? teda boli casy ked som jej aj tyzden - dva nedala ☹
@alchemilkazltozelena ja som synovi nedavala vobec vigantol a prvy zub mal v 3mesiacoch a 3 tyzdnoch. V 20mesiacoch mal kompletny chrup.
tak moj maly prvy zub v 18m a teraz ma 2,5r a este nema trojky ani 5tky:o)
@mimi21mimi mam kamosku, ktrej obom dceram isli neskoro zuby, jeden vysiel prvy v 20 mesiacoch a druhej az v 22mesiacoch, takze je to asi individualne.
@alchemilkazltozelena Vigantol nemá nič spoločné s prerezávaním zúbkov. Je to v pohode, nám vyšiel prvý zub keď mal malý necelý rok a pol...ja som to diskutovala aj so zubárkou a tá povedala, že je to v poriadku, je to individuálne. Teraz má malý dva roky a dva mesiace a má 4 zuby dole a šesť hore 😀 Teraz sa po dlhšej pauze začínajú znova rezať. Aspoň sa nemusíte trápiť s kefkou 🙂
Moja ma 14 mesiacov a stale len 2 zuby.. ma to po manzelovi, lebo aj jemu isli tak neskoro..a oplatilo sa mu cakat, lebo ma nadherne zuby, bez kazov..snad to zdedi po nom 🙂
@mimi21mimi dobrý deň ;) môžem sa opýtať kedy nakoniec vášmu dieťatku vyšiel prvý zúbok ? Ďakujem za odpoved
@janulka855 v 15. Mesiacoch. A neskoro idu aj trvale. 🙂
@baska1 dobrý deň môžem sa opýtať či ste to nejak predtým riešili keď nemal zúbky .. či ste boli u zubára ? Ďakujem
@ketrinzetadzons dobrý deň nedali by ste mi kontakt na vašu kamosku ..? Či to nejak riešila aj so zubárom alebo nie … my mame 18 mesiacov a stále žiadny zúbok … ďakujem
@janulka855 nie, neriesili

Ahojte nasa mala ma 3 roky a stale jej chybaju druhe stolicky, stale ma iba 16 zubov, pricom zatial jej rastly vsetky vtedy ked mali, teda postupne od 6. mesiaca. Potom sa to vsak zastavilo a tie druheb stolicky nie a nie ist von. Doktorka vravela, ze to moze byt aj nedostatocnou vyzivou, ale podla mna podvyzivou netrpi. Ma 14,5 kg a takmer 100 cm. Stalo sa VAm, ze sa Vam tie druhe stolicky aj vobec neprerezali?