icon

Teplota 39 stupňov pri prerezávaní zubkov

16. dec 2025

Maly ma rok, od soboty mal teploty 39 hlavne v noci. Stonal ze ho nieco boli. V nedeľu sme boli na pohotovosti ze ci nqhodu nema nieco lebo aj ja aj muž sme chorý. Na pohotovosti popocuvala pozrela hrdlo, naša doktorka vyšetrila moc..vsetko je v poroadku. A dnes zrazu mu vyšla stolicka. Moze mat 39 teploty pri prerezavani zubkov? Lebo co čítam ze je bežné len tak do tých 38 stupňov. Od včera uz ma len zvýšenú večer tak okolo 37,3 🙂

cyberk
16. dec 2025

Moze.

really8
16. dec 2025

@anonym_autor nemoze

anonym_8a2ec3
Včera o 04:30

môj drobec s každým vychádzajúcim zubom mal aj teploty, + pri dvojkách aj hnačky. Teploty 39 °C cca 4 dni. Drž sa

anonym_453f81
Včera o 11:31

Nie nemoze mat teploty primarne zo zubov, ale sekundarne, z nejakeho infektu. Ked sa prerezavaju zuby, je oslabena imunita a nieco sa na dieta “chyti”, ale zo zubov to primarne nie je.

maryetta
Včera o 11:41

My sme to doma mali. Co zub to teplota aj hnacky.

autor
Včera o 12:28
@anonym_8a2ec3

môj drobec s každým vychádzajúcim zubom mal aj teploty, + pri dvojkách aj hnačky. Teploty 39 °C cca 4 dni. Drž sa

@anonym_8a2ec3 dakujem. Všetky výsledky ma v poriadku a vyšla mu stolicka a vyzera ze mu ide dolná dvojka. Takže dúfam ze je to zo zubkov. Túto noc uz aj pekne spal a teplotu ma len večer okolo 37 takze snáď uz je dobre 🙂

autor
Včera o 12:28

@anonym_autor dakujem za odpovede