Trhali deťom zuby v celkovej anestézii?
Ahojte vytiahli nejakemu malemu dietatku zubky v celkovej anestezii ?ak ano zvladalonto dietatko v pohode?
Ide 1,2 a ocny
Neodcudzujte ,neviete co je vo veci,inak sa to riesit neds
@januska12323 ano ideme na konzultaciu po Velkej noci k detskemu ,nasa zubarka mu to nebude robit,lebo nespolupracuje
@januska12323 ide o to ze jwmu to budu robit v narkoze
Môjmu synovi trhali,ale mal vtedy 4 roky.V CA
@barboritta ako to zvladol?a kde ste boli?
Zvládol to pomerne dobre,veď spal.Prebudenie bolo ťažšie,bol dlhšie apaticky a uplakany,ale tak po cca dvoch hodinách bol fit a aj sa najedol.Nebolo mu ani zle,ani teplotu nemal.Boli sme v Užhorode
@barboritta preco ste sa rozhodli ist tam?
Nám to odporučil náš zubár,aj cena aj kvalita je úplne iná ako u nás a za tú cestu sa nám to oplatilo
Mala bola pred pol rokom mala 4,5 a neľutujem. Všetko prebehlo ok mala sa zobudila bola troška unavená a bolel junkrk ale ona bola úspešná na 5hodin. Bolo tam dievčatko čo malo iba oblbovak ale tá čo tam robila kričala, rodičia sa na striedačku vymieňali aby ju udržali. Som rada že som sa rozhodla na úplnú anestéziu.
@mikulasica dakujem
Nieje za čo.
@barboritta tak nas caka v KE a cena smiesna je do 100€
@mikulasica a kde si s nou konkretne bola?
Tak to máte super cenu ja som platila podstatne viac. V Hlohovci
@mikulasica tak je to statna nemocnica,jeden den je prijem a na druhy spravia a ideme domov,,,,este jedine to je ze si platim 14€ na den ale to je nic oproti tym sukromnym co citam ze 300-500€ na hodinu za narkozu
V Žiline by nás takýto zákrok stál 2500-3500€
@barboritta ale asi na sukromnej ze?
Áno platila som skoro 2000€
Ceny sú podobné všade ,to je jedno,či súkromná alebo štátna ambulancia.Syn bol uspaty tri hodiny.Ale podrobili mu úplne že všetko,čo videli,mal aj také kazy,ktoré nebolo vôbec vidieť voľným okom,iba nejakým špeci mikroskopom.Dalej modelacia jednotky a jedna von,jedna stolička bola pokazená až ku koreňom,preto sme tam vlastne šli
@barboritta tak asi nieje jedno ked ja platim 100 a niekto 2000
My máme termín budúci pondelok v BA.
@lucy_ms s kolko r?
Ja som nepočula ešte,žeby platil niekto tak málo.Mozno 100€ za každý zub a ešte ku tomu za anestézu,za materiál, či?Lebo pokiaľ viem,tak málokde sú ochotní toto robiť,preto si aj zapytaju takúto palicu a ľudia to aj zaplatia,však čo s takýmto malým človekom
@barboritta je to DFN normalne statna,pokial je dietatko malicke,nespolupracujuce,popr.postihnute ma vymenny listok robia to takto v takej hodnote
Ved ak budeme mat po odfotim ti doklad sj spravu
Však to je super,že sa to takto dá,ja som tým len myslela,že málokde sa toto dá robiť.My sme si to žiaľ museli zaplatiť,lebo nebola takáto možnosť.Ty máš dieťa menšie,možno aj preto to ide.V každom prípade,neboj sa,deti to zvyknú zvládať lepšie ako rodičia 😃
@barboritta dakujem ;) tak mam strach predsa je len maly
Musíš to zobrať tak,že lepšie takto mu to ošetriť,ako keby ho to malo potom neskôr bolieť zúbok.Nebude si nič pamätať,tým pádom ani strach zo zubára nemusí mať.Aj ja som sa bála,dobre to bude
@barboritta tak skor sa bojim tych predoperacnych a potom ked sa zobudi a mu bude tiect infuzia ze ako to bude a ci bude velmi trpiet bolestou ci nie ale dakujem za podporu
3 roky a 1 mesiac
@lucy_ms a uz mate vsetky predoperacne?krv normalne beru zo zily?

Konzultuj so zubárom keď je to také zlé. Deťom sa dáva skôr oblbovak ako úplná anestézia.