icon

Trhali deťom zuby v celkovej anestézii?

12. mar 2024

Ahojte vytiahli nejakemu malemu dietatku zubky v celkovej anestezii ?ak ano zvladalonto dietatko v pohode?
Ide 1,2 a ocny
Neodcudzujte ,neviete co je vo veci,inak sa to riesit neds

Strana
z2
januska12323
12. mar 2024

Konzultuj so zubárom keď je to také zlé. Deťom sa dáva skôr oblbovak ako úplná anestézia.

autor
12. mar 2024

@januska12323 ano ideme na konzultaciu po Velkej noci k detskemu ,nasa zubarka mu to nebude robit,lebo nespolupracuje

autor
12. mar 2024

@januska12323 ide o to ze jwmu to budu robit v narkoze

barboritta
12. mar 2024

Môjmu synovi trhali,ale mal vtedy 4 roky.V CA

autor
12. mar 2024

@barboritta ako to zvladol?a kde ste boli?

barboritta
12. mar 2024

Zvládol to pomerne dobre,veď spal.Prebudenie bolo ťažšie,bol dlhšie apaticky a uplakany,ale tak po cca dvoch hodinách bol fit a aj sa najedol.Nebolo mu ani zle,ani teplotu nemal.Boli sme v Užhorode

autor
12. mar 2024

@barboritta preco ste sa rozhodli ist tam?

barboritta
12. mar 2024

Nám to odporučil náš zubár,aj cena aj kvalita je úplne iná ako u nás a za tú cestu sa nám to oplatilo

mikulasica
12. mar 2024

Mala bola pred pol rokom mala 4,5 a neľutujem. Všetko prebehlo ok mala sa zobudila bola troška unavená a bolel junkrk ale ona bola úspešná na 5hodin. Bolo tam dievčatko čo malo iba oblbovak ale tá čo tam robila kričala, rodičia sa na striedačku vymieňali aby ju udržali. Som rada že som sa rozhodla na úplnú anestéziu.

autor
12. mar 2024

@mikulasica dakujem

mikulasica
12. mar 2024

Nieje za čo.

autor
12. mar 2024

@barboritta tak nas caka v KE a cena smiesna je do 100€

autor
12. mar 2024

@mikulasica a kde si s nou konkretne bola?

mikulasica
12. mar 2024

Tak to máte super cenu ja som platila podstatne viac. V Hlohovci

autor
12. mar 2024

@mikulasica tak je to statna nemocnica,jeden den je prijem a na druhy spravia a ideme domov,,,,este jedine to je ze si platim 14€ na den ale to je nic oproti tym sukromnym co citam ze 300-500€ na hodinu za narkozu

barboritta
12. mar 2024

V Žiline by nás takýto zákrok stál 2500-3500€

autor
12. mar 2024

@barboritta ale asi na sukromnej ze?

mikulasica
12. mar 2024

Áno platila som skoro 2000€

barboritta
12. mar 2024

Ceny sú podobné všade ,to je jedno,či súkromná alebo štátna ambulancia.Syn bol uspaty tri hodiny.Ale podrobili mu úplne že všetko,čo videli,mal aj také kazy,ktoré nebolo vôbec vidieť voľným okom,iba nejakým špeci mikroskopom.Dalej modelacia jednotky a jedna von,jedna stolička bola pokazená až ku koreňom,preto sme tam vlastne šli

autor
13. mar 2024

@barboritta tak asi nieje jedno ked ja platim 100 a niekto 2000

lucy_ms
13. mar 2024

My máme termín budúci pondelok v BA.

autor
13. mar 2024

@lucy_ms s kolko r?

barboritta
13. mar 2024

Ja som nepočula ešte,žeby platil niekto tak málo.Mozno 100€ za každý zub a ešte ku tomu za anestézu,za materiál, či?Lebo pokiaľ viem,tak málokde sú ochotní toto robiť,preto si aj zapytaju takúto palicu a ľudia to aj zaplatia,však čo s takýmto malým človekom

autor
13. mar 2024

@barboritta je to DFN normalne statna,pokial je dietatko malicke,nespolupracujuce,popr.postihnute ma vymenny listok robia to takto v takej hodnote
Ved ak budeme mat po odfotim ti doklad sj spravu

barboritta
13. mar 2024

Však to je super,že sa to takto dá,ja som tým len myslela,že málokde sa toto dá robiť.My sme si to žiaľ museli zaplatiť,lebo nebola takáto možnosť.Ty máš dieťa menšie,možno aj preto to ide.V každom prípade,neboj sa,deti to zvyknú zvládať lepšie ako rodičia 😃

autor
13. mar 2024

@barboritta dakujem ;) tak mam strach predsa je len maly

barboritta
13. mar 2024

Musíš to zobrať tak,že lepšie takto mu to ošetriť,ako keby ho to malo potom neskôr bolieť zúbok.Nebude si nič pamätať,tým pádom ani strach zo zubára nemusí mať.Aj ja som sa bála,dobre to bude

autor
13. mar 2024

@barboritta tak skor sa bojim tych predoperacnych a potom ked sa zobudi a mu bude tiect infuzia ze ako to bude a ci bude velmi trpiet bolestou ci nie ale dakujem za podporu

lucy_ms
13. mar 2024

3 roky a 1 mesiac

autor
13. mar 2024

@lucy_ms a uz mate vsetky predoperacne?krv normalne beru zo zily?

Strana
z2