icon

Týždeň trvajúce teploty a zúbky

nikolet_89
8. sep 2015

Som uz zufala...od stredy ma Lukasko 11m. teploty od 37,7 - 39,4 pokial nema sirup ma teplotu, je nervozny, placlivy, uboleny...nevladzem uz, neviem co s nim mam robit, gely nam nezaberaju, jedine tie sirupy, ale uz aj tie mi po tyzdni odmieta ani sa necudujem...po pohotovosti a dvoch navstevach u obvodnej mame nasadeny ventolin, fenistil kvapky, musocolvan, morsku vodu...ja mam hlavne strasny strach z toho, ze je maly nato aby mal uz tyzden teploty zrazane umelo sirupmi...lekari hovoria, ze su to zuby co je aj viditelne, bo ma napuchnute cele horne dasna, ide mu 6 naraz...vonku ma az 1 zatial...crp mu bolo za tento tyzden robene 2x vzdy hodnota 8 takze super...moc tiez v poriadku...mame huste cire sople neda sa mu to ani poriadne vysat...zajtra ideme na dalsiu kontrolu...baby povzbudte ma, lebo uz neviem co robit...

intuition
19. sep 2015

Ja som toto celkom podobne riesila pred asi 2 tyz...maly zacal teplotovat v nedelu39c...a cely tyz.sa to tahalo z rana okolo 37c a do vecera 39...zrazala som priebezne kazde 4 hodky nurofen-panadol cipky a po tydni to nejak preslo.aj sme hnackovali co trva stale lebo mame cca 11 mes.tak to je predpoklad dalsich zubov...dnes sa mi zda zas trosku teplejsi tak hadam to zas nepride...aj sopliky mame ale skor zatekajuce ,cire ,tak ich sem-tam vysajem a presprejujem nostek sterimarom ...casto sa pestujeme co je uz narocne kedze ma maly 10 kg...ale kedze crp je u vaseho maleho nizke nemusite sa bat nicoho extra...len prezit toto tazke zubkove obdobie...aj my tym prechadzame😀⏳