Zubnú lekár pre nespolupracujúce 4-ročné dieťa.
Ahojte mamicky,mam takmer 4rocnku dcerku, ktora ma pokazene zubky..Nechce sa dat vysetrit,nie to este vyvrtat..Prosim Vas nepoznate nejakeho lekara alebo kliniku kde pracuju s takymito detmi,prip.s rajskym plynom a pod? najlepsie Ba,Tt. Byvame na zapadnom slovensku.
Dakujem
@misiatko81 dakujem,mate s nimi aj nejaku osobnu skusenost?
@1ivanka1 ja som tam nahodou skoncila so synom, potreboval vytrhnut zub. velmi mily pristup a kamaratka tam ide so synom tiez s pokazenymi zubakmi
Otázka síce znie koho odporúčame, ale teda rozhodne neodporúčam DENT na Pajštúnskej v Petržalke.
@malasandrika dakujem aj toto je velmi uzitocne info.
ja som ako mala bola tiez taka 😅 ... tak ma mama zobrala k trpezlivejsej lekarke hned vedla a bolo dobre 🙂
v TT dr. Sabová, osobná skúsenosť, v kľude mi napíš správu, popíšem viac.
A ešte v Hlohovci Andeldental, tiež osobná skúsenosť s 3-ročnou dcérou
Ja mam dobru skusenost s tymto zubarom - Deadental (http://www.dobry-zubar-bratislava.sk/), je to pri zimnom stadione O. Nepelu a naviac maju aj dobre ceny. Dcera bola osetrovana ked mala 2.5 roka a ma povahu hystericky. Na druhy krat sa podarilo. Nepouzivaju rajsky plyn ani nic podobne, idu na to hravou formou. Dnes uz je vacsia - 6 rokov a zvlada uz normalneho zubara- sice nerada a s placom, ale da sa vzdy prehovorit.
http://www.dobry-zubar-bratislava.sk/
Ahoj.my ideme zajtra do Ba do MySmile..mala ma 2 roky na prednom zube ma taky fliacik a zvacsuje sa tak nam bolo odporucane toto..uvidime na konzultacii zajtra na kedy nas objednaju..ale dufam ze cim skor nech ju to nezacne boliet..najviac sa obavam tej cesty 250km
@1ivanka1 treba si najst pedostomatologa a informovat sa. Moj syn je co sa zubara tyka v absolutnej hysterii. Existuje premedikacia - oblbovak co ho utlmi a nebude si pamatat. To neznamena ze to cele neodvrieska, ale pamatat by si to nemal. Rajsky plyn u nas dava len anesteziolog, kedze ten chodi len na dohodnuty termin, tak podla dostupnosti raz, 2x mesacne. Mne sa plyn paci viac ako premedikacia, len pre lekara horsie, lebo musi prestat pracovat kazdu minutu aby si dietatko dychlo. Ale je to zase absolutne netraumaticke.
@1ivanka1 my sme boli v piatok na trhani 6 zubkov v Stomahole v Nitre a odporucam vsetkymi desiatmi...robili mu to v analgosedacej narkoze.cize neuspavali.moj ma 5 a pol roka.za nami isla 3 rocne dievcatko najskor plakalo kym jej nedali nadychat plynu a bolo super.pri plyne relaxovali.
@mischelin89 ja sa bojim ze premedikacia u nas nepomoze ze ona musi byt viac oblbnuta...😔to skor ten rajsky plyn..ale teda neviem ze ako to funguje
Nášmu opravovali zuby v Shille v BA- dva museli aj vytrhnúť- všetko v narkóze- žiaľ inak to nešlo, ani premedikácia nefungovala. nedávno sme natrafili na Adam zubný lekár- vyhľadaj si na FB. Toto odporúčam všetkými desiatimi. Ten chalan spracoval aj naše dieťa, aby otvorilo ústa- už to bol úspech. Podarilo sa mu aj zúbky vyčistiť a strieknuť mu tam vzduch- čo predtým nikde nič. Bolo to síce s plačom, ale prístup pecka. Odporúčam!
@nikadomi ano nasla som zajtra mu idem volat..len modlit ss aby nas zobral..ja myslim ze tiez budeme musiet pod narkozu 😓ona ma pokazene tusim az 4 a uz ju boli jeden dost takze tu uz sa neda cakat a ked to inak nepojde ta budeme musiet tak...mozno este v tej navacsej bolesti by mozno otvroila pusu ale to je tazko toto..
@1ivanka1 ochˇ ja tomu úplne rozumiem, prešli sme si tiež “peklom” 😪 schill nás vtedy nejako zachránil, ale aj tam kým sa dostal po narkózu, trvalo to dva mesiace. Na nervy. A Adam zubný lekár má tiež veľmi plno, okolo mesiaca sa čaká na termín minimálne. Nás vzal na druhý deň od zavolania, ale len vďaka chrípkam, lebo sa mu zrušil nejaký termín a my sme boli fit. Veľmi vám držím palce. Veľmi.
Uvedenie do narkózy 150 plus každá hodina 500€, čiže za hodinu 650€. Za dve 1150 😩 s nami to do hodiny stihli. Pálka ako sviňa i keď mne to už bolo jedno, len nech to máme z krku.
ja môžem jednoznačne odporučiť Oradent na Hrachovej v Bratislave, majú skvelý, trpezlivý prístup a pokiaľ viem, poskytujú aj Vami požadované služby, resp. pomoc pre detičky s veľkým strachom so zubára
@1ivanka1 my sme boli teraz v Nitre v Stomahole a som neskutocne spokojna....malemu trhali 6 zubov.za 10-15 minut to bolo hotove....nebol uspavany.bol pod plynom....vrelo odporucam...kym sme cakali na oddychovej miestnosti po zakroku prislo 3 rocne dievcatko to len trochu plakalo kym zaucinkoval plyn a uz bola tichucko.opravovali jej vsetky 4 stvorky. a tak isto to bolo rychle....tato pani dr. sa venuje len malym detickam.a je velmi mila
@1ivanka1 a este my sme zaplatili 263 eur vsetko dokopy
@1ivanka1 vsimla som si az teraz ze som sem uz pisala...sorry....ale som zvedava ako ste na tom.uz sa vam podarilo niekde vybavit termin?

skuste Dr.Martin v Ba, robia deticky v anesteze