icon

Zubnú lekár pre nespolupracujúce 4-ročné dieťa.

1ivanka1
2. mar 2020

Ahojte mamicky,mam takmer 4rocnku dcerku, ktora ma pokazene zubky..Nechce sa dat vysetrit,nie to este vyvrtat..Prosim Vas nepoznate nejakeho lekara alebo kliniku kde pracuju s takymito detmi,prip.s rajskym plynom a pod? najlepsie Ba,Tt. Byvame na zapadnom slovensku.
Dakujem

gabriela_obzerova
16. máj 2020

@monikaduskova prosim ako to je cenovo? Odpadnem? 😂

zuzanaslu
17. máj 2020

@1ivanka1 odporúčam www.adamzubnylekar.sk v Bratislave, s deťmi to vedia perfektne

monikaduskova
17. máj 2020

@gabriela_obzerova za oblbovak a plyn 100 eur.oprava kazdeho zubu 36 eur a na konci inekcia prori bolesti 11 eur....lepsie ako uplna anesteza.lebo neplatis od hodiny....nas to vyslo okolo 260 eur. a to mu robila 6 zubov.2 predne mu nezapocitala lebo to islo velmi lahko vonku

gabriela_obzerova
17. máj 2020

@monikaduskova to robili v 1 den? Ja som teraz cvakla 120 e vo family dental care za nic (za hodinu).lebo mala dostala hysak

monikaduskova
18. máj 2020

@gabriela_obzerova ano v jeden den...prisli sme na 12.00 a pred jednou sme uz boli na ceste domov.velmi rychlo vytrhlu 6 zubov a to mal uz len take pahyle...dlhsie trvalo kym sa ako tak spamatal z premedikacie co mu dali

monikaduskova
18. máj 2020

@gabriela_obzerova prislo po nas aj take male 3 rocne dievcatko.to plakalo ale ako zacala posobit premedikacia a dali jej dychat ten plyn tak uplne bola ticho.lebo my sme boli vo vedlajsej miestnosti kym sa trochu preberie tak sme vsetko poculi.

kelina
30. mar 2021

@monikaduskova ahoj mozem sa spytat,chcel dýchať ten plyn v pohode ? A po uziti normálne v klude spolupracoval ?

monikaduskova
1. apr 2021

@kelina ano. prilozili mu masku. povedali. ze bude chvilku pilot lietadla...spravili to velmi rychlo....oni su pridriemani vtedy. takze moze zubar v pohode robit

kelina
1. apr 2021

@monikaduskova bol tam anesteziolog ze ?

monikaduskova
1. apr 2021

@kelina áno bol...najskor mu dali vypit premedikaciu a po 15 min ho zobrali

kelina
19. apr 2021

@monikaduskova cize mal aj sirup a potom mu prilozili masku ?

monikaduskova
21. apr 2021

@kelina ano tak. najskor sirup a potom maska

margareta1379
20. mar 2022

@monikaduskova ahoj, prosim ta, za kolko sa dieta spamata z tej premedikacie? Mame na to ist a neviem ako naplanovatvcestu domov.

travelllerka
20. mar 2022

My ideme akurát so 4r do kidsmile v Bratislave, veľmi šikovna zubárka a sestrička tam boli, boli sme zatiaľ na prehliadke, dcérke sa páčilo, lebo predtým kde sme boli, mala hysak. Idú jej opravovať asi 2 zúbky, dohodli sme sa na premedikacii, príde ráno na 9tu na lacno a uvidime, ako na to zareaguje, lebo že výnimočne sa môže stať, že dieťa zareaguje opačne, že sa proste nedá absolútne ošetriť a chytí dáky záchvat, alebo ako to nazvať. Niečo vyše 100€ by to malo stať, už si nespomínam presne koľko mi vraveli. Keď sme sa bavili napríklad o narkoze, keby chceme zaplatiť anestéziológa, ten u nich stojí 400€, čo je dosť, potom sa tie ceny šplhajú fakt vysoko. Samotná prvá prehliadka stala 40€.

margareta1379
21. mar 2022

@travelllerka ahoj, kedy tam idete? Das potom vediet ako to prebehlo?

travelllerka
21. mar 2022

@margareta1379 až v apríli máme termín na tú opravu zubov. Aj keď dnes tam idem s mladšou, ale to len čisto prehliadka. Dám potom vedieť.

monikaduskova
26. mar 2022

@margareta1379 no tak za 3 -4 hodiny...tam ešte čakáš kym sa preberie a potom môžeš ísť domov...len dosť doležite je asi tú krv z toho trhania vypluvať, lebo maly to nevypluval a to sa mu dostalo do brucha tak asi jeden a pol dňa zvracat tú krv, lebo ta je tazká....hlavne nedavat tazke jedla...inak som rada ze som mu to dala takto spravit, lebo on si absolutne nič nepamata....

margareta1379
27. mar 2022

@monikaduskova dakujem a neplakal pritom? Mojmu nemaju trhat, len opravovat, tak tam by snad nebolo krvi.

monikaduskova
28. mar 2022

@margareta1379 nie vôbec...ani nevedel....on si podriemkaval

travelllerka
6. apr 2022

@margareta1379 tak máme dnes po tom, dali jej vypiť tu premedikaciu, vôbec to nebolo chutné, 1/3 vyplula. Ale zaucinkovalo jej to aj tak super, mala dobru náladu, pekne jej to opravili, bola riadne z toho opila 🙂 opravili jej 2 kazy asi za 5 min, na ďalšie 2 kazy je dali ďalší termín, čo sa mi zdá divné, prečo jej neurobili aj to, keď spolupracovala. Stalo to 160€ za tie 2kazy a premedikaciu. Len potom keď sme odchádzali, chcela sa ešte hrať, tak sa veľmi rozplakala, že ideme domov. Dlho plakala, ešte treba dávať pozor takú hodinku-dve, lebo stále je taká vláčna, mohla by padnúť a rozbiť si hlavu.

margareta1379
6. apr 2022

@travelllerka dakujem, ze si si spomenula a dala namahu. Budeme to musiet teda vymysliet, lebk domov mame daleko, ako ten cas potom vydrzime

nanuska2488
7. máj 2022

@monikaduskova dobrý deň. Prosím Vás, ako dlho ste cakali na termín prosím? A spolupracujú aj s poisťovňami prosím?

monikaduskova
8. máj 2022

@nanuska2488 my sme mali šťastie, za týždeň sme išli na prvú konzultáciu lebo sa im niekto odhlásil.

kikus27
8. jún 2022

@nanuska2488 dobrý deň ,my sme boli v Dr .Martin v Bratislave a teda zažili sme aj úplnú narkózu a už aj premedikaciu. Viem, ze moje dieťa nespolupracuje,tak rovno keď sa objednávam tak aj hneď pýtam premedikaciu . Oni skúšajú najprv bez ale keď to nejde,dajú vypiť nápoj a podarilo sa nam opraviť zub. Ceny sú šialené,ale čo neurobím pre zdravé zuby 😁

ivkadracova
15. jan 2024

nejake nove tipy prosim? BA

ivkadracova
15. jan 2024

@kikus27 co je ta premedikacia prosim?

kikus27
4. feb 2024

@ivkadracova - nejaký liek, ktorý dajú do nápoja,dieťa vypije nalačno a je malatne

zamcanka79
11. dec 2024

@monikaduskova dobrý deň prosím Vás aká je to pani doktorka? Myslím meno ďakujem. A v len ona sa venuje detičkám odtiaľ zo Stomaholu? Boli ste s ňou spokojná? Môj malý to je hystericky plač za všetko aj umývanie vlasov, strihanie a podobne. Zuby už ani nevravím. Práve ho rozbolel zúbok, tak som z toho na nervy. Lebo nájsť pedostomatológa je umenie.

monikaduskova
14. dec 2024

@zamcanka79 dobrý večer. Vôbec si nepamätám jej meno. Ale bola mladá. My sme tam boli pred 6 rokmi cca. Ale bola veľmi zlatá. Dali mu vypiť takú premedikáciu a potom v kresle už len plyn. Bol tam aj anestéziológ. Bolo to rýchlo spravené. Stálo to dosť peňazí ale bolo to to najlepšie čo som mohla spraviť.

monikaduskova
14. dec 2024

@zamcanka79 no u nás je to tiež ťažké nájsť pedostomatológa a ešte takého čo to s deťmi vie. A náhodou táto pani zubárka je spolužiačka nášho zubára tak ten nám ju odporučil. My sme až zo Sliača šli do Nitry.