icon

Zubný kaz na predných zuboch

nik444
10. dec 2025

Ahojte dlhšiu dobu mám medzi Zubné kazy na predných zuboch bojim sa že pridem o zuby 🥹 samozrejme už som objednana k zubnej Dr. Chcem sa spýtať mali ste podobný problém? Koľko sa platí? Vopred ďakujem za odpoveď

dzulli1980
10. dec 2025

Každý druhý má podobný problém ... čo sa týka ceny, závisí od zubára ... keď nechceš prísť o zuby, rieš čo najskôr ... ja chodím na súkromnú kliniku (nie, nie som bohatá, no svoje zuby by som si chcela zachovať čo najdlhšie), minimálne 100 ečiek tam zakaždým nechám ... no žiadne problémy, žiadne reklamácie, proste kvalitná robota.

loyda
10. dec 2025

Rovnako ako nadomnou. Tiež súkromná klinika, 100 eur je minimum čo tam nechávam, ale zuby mi naozaj urobia stále kvalitné, CT a mikroskop je u nich samozrejmosť. Zuby určite ries čo najskôr. Ja som sa na to vyflakla, lebo najprv práca, potom choroba, potom neboli peniaze a potom už bol strach a prišla som o kus kosti v dasne. Takže odvtedy chodím s každou "banalitou".

anonym_16eeb8
10. dec 2025

Platí sa všade inak. Ak je dr neštátna, príprav peňaženku. U mňa je to nad 100 eur vždy za návštevu.

nik444
autor
10. dec 2025

Ešte sa chcem opýtať v ten deň mi to spraví už komplet všetko? Moja známa mi rozprávala že jej to spravili na druhý krát komplet ja u zubára nechodím mám z neho panicki strach bez srandy teraz veľmi sa bojim

justxme
10. dec 2025
@nik444

Ešte sa chcem opýtať v ten deň mi to spraví už komplet všetko? Moja známa mi rozprávala že jej to spravili na druhý krát komplet ja u zubára nechodím mám z neho panicki strach bez srandy teraz veľmi sa bojim

@nik444 ja mam tiez paniku zo zubárov, ale v dnešnej dobe je už štandard dať anestéziu - teda vôbec nič necítiš. Navyše predné zuby sa vraj opravujú najjednoduchšie, zubár k nim má dobrý prístup. Chápem tvoj strach a asi sa ho do návštevy zubára nezbavíš, ale ber to tak, že prezijes pol hodinku v kresle a budeš mať kľud, nemusíš sa báť, že sa ti zub postupne pokazí. Čo sa sumy týka, môj má zmluvy s poisťovňami, doplácam ešte relatívne málo na SK pomery. Plomba s anestezou cca 70e. Kaz ti kľudne spraví počas jednej návštevy aspoň z mojej skúsenosti.