Ahojte baby .. chcela som sa spytat na vaše skúsenosti na strojček invisalign ci je lepsi ako ten kovový… a celkovo cena liečby približne kolko vas vysla ci to ide na splátky alebo sa plati suma naraz a tiez približná suma kovového strojčeka .. na vrchné aj spodné tuby ….
alebo ako prebieha cele vyšetrenie konzultácia ked tam idete a celkovo ci ste boli spokojný alebo ste mali nejake nepríjemnosti .. dakujem za info
Nemam uz 18 takze mi to poisťovňa nepreplatí
Podľa mňa jednoznačne lepší, má ho dcéra, už viac ako 2 roky. Po skúsenostiach v rodine sme o fixnom ani neuvažovali. My sme platili 3 000.- /ZP nič nepreplácala/ na 3x 500 + 1000 + 1500. V tejto cene bolo komplet všetko skeny chrupu / pri Invisalign sa nerobia odtlačky/, RTG, dlahy, kontroly + po skončení liečby retenčné dlahy. Sme maximalne spokojní. Kontrol je menej ako pri fixnom, bežne to trvá 10 minút, lekárka len skontroluje stav a ide sa preč. Žiadne nepríjemnosti, ani bolesti.
Bola to síce väčšia investícia ale stálo to zato.
Ahoj, ja mam aktualne uz mesiac Invisalign a zatial som spokojna. Strojcek takmer nie je vidiet, len teda gumicky, ktore musim tiez nosit. Platila som 3 tisic (prva splatka 600, druha 1400 a tretia 1000). Zatial urcite nelutujem a som zvedava na vysledok
@mrcha69x prva splatka bola za vstupne vysetrenie, tam mi robili skeny, rontgen a fotky a na zaklade toho spracovali liecebny plan, cca 3 mesiace trvalo kym som dostala vizualizaciu celeho procesu a odsuhlasenim dali do vyroby strojcek a zaplatila som druhu splatku a do 2-3tyzdnov som mala strojcek hotovy a po odovzdani som zaplatila poslednu. Uplne prva konzultacia bola zdarma.
@mrcha69x Ja mám Invisalign 4 mesiace a som veľmi spokojná. Keď som sa rozprávala s ľuďmi, ktorí mali drôtikový, tak nadávali, že im to doškrábalo do krvi podnebie, ďasná. Taktiež ich to viacej bolelo, keď im to uťahovala zubárka. Samozrejme, že aj liečba s Invisalignom trochu bolí, ale vždy keď si dám nový strojček len tak prvé 2 dni. Platila som na splátky, celé ma to vyjde okolo 3300€.
@mrcha69x ahoj no kde začať, asi na začiatku... Pár rokov do zadu som mala kovový (nechcela som ísť naň, ale rodičia a poisťovňa ešte preplácala). NIKDY, NIKDY VIAC by som naň nešla... Ak by som išla ešte na nejaký už len invisaling... O tom že každá kontrola bolela, čo mi vadilo aj pitie nieto ešte jesť a umývať - pritlačať radšej po mlčím... Ale keby som vedela po ROKOCH čo sa mi s nimi stane... Niektoré zuby sa mi vrátili do starej pozícii, okrem toho sa mi s dasnami ani neviem čo spravilo, sú opuchnuté, tučné, a akokeby sa oddeľovali od zubov či ako by som to nazvala, ďalej mi to zničilo sklovinu , zlomené zuby odlomena sklovina, a nikdy ma neboleli zuby predtým , len pri doťahovani.... Asi toľko vlastná skúsenosť... A dvojča ma to isté
Ja mam neviditelnt strojcek Starlynr, se vsim vsudy 3600 eur, da sa platit na splatky, ale necakaj po par stovkach, prva splatka tusim 2000 a zbytok za nejaky cas....ja uz ho mam skoro rok a nelutujem, ze som sa na to dala
Volala som s lekárkou dnes u nas vyjde v TN strojček 4500€
@mrcha69x Ahoj,presne toto teraz riešime.Ako ste sa nakoniec rozhodla?Koľko vás to stalo? Ďakujem
Ja mám 37 rokov a neviditeľný strojček som nosila presne 42 týždňov. 21 dláh po dva týždne. Zmena veľká, neskutočná spokojnosť, splnený sen. V prípade záujmu ma môžete kontaktovať vo verejnej skupine Na_Mi na fb stránke. Nájdete tam aj moju röngenovú snímku zubov a presný výpočet ako sa mi zuby za tú dobu upravovali.
Ja mam kovový. 450 e horný + 450 e dolný. Okrem toho každá kontrola sa platí + nejaké ronteny. Rátam že ak pôjde všetko ako ma tak vyjde 1400 e vseho vsudy. Neviditeľný rátaj x3 a vyššie. Ale nevidno ho...