icon

Ako nájsť nový domov pre psa?

flower1506
30. apr 2026

Dobrý večer prosím pomôžte mi poraďte mi viem že toto je ťažká téma a vždy som nechápala ľudí čo toto dokážu urobiť. A prišlo aj na nás. ☹ mame psíka ročného dalmatínca narodila sa nám dcéra ma 5 mesiacov.. posledný mesiac začala dosť často kychať svrbia ju očká. Zistili nám že mame alergiu na psiu srsť chlpy a keďže náš psík extrémne púšťa chlpy pani doktorka nám ukázala bohužiaľ jednu cestu ako z toho von. Psíka dať preč. Čo týmto príspevkom chcem napísať?
Prosím Vás pomôžte alebo poraďte mi ako nájsť tŕň najlepší náhradný domov nášmu psíkovi. Je mi z toho tak ťažko že až. Ale nemáme na výber.

Strana
z3
anonym_c42b51
Dnes o 17:59
@marca12

@anonym_9da4ef No vidis a ja som tiez verila tomu,ze to sa iba hovori. Nebrala som lieky a skoncila som ako astmatik. Teraz,ked neprsi a vsade je pel,idem sa zadusit. Takze u mna vzdy bude babatko na prvom mieste a az potom psik. Nejde ho utratit. Hlada mu milujuci domov.

@marca12 presne, ja by som si tiež povedala že je to prehnane, dokonca dcéra vyrastala od narodenia do psíkom (mali sme ho už pred ňou) a som si hovorila že nebdue mať alergie. No prd, má na prach a roztoče, rozvinula sa jej aj astma. Pár krát za rok má obdobia keď musíme nasadiť kortikoidove spreje a kadečo

Strana
z3