Ako naučiť psa správne chodiť na toaletu?
Ahojte. Máme doma psika 4,5mesiacov. No začali sa nám doma stavať nehody. Vie že ma ist curat von, aj sa pýta, no niekedy vôbec. Vonku ho odmeňujeme, chválime. Keď sa vycika v dome, tak nekricime len povieme fuj a len ho zodvihneme a odnesieme von kde následne dokončí cikanie a ďalej chválime za to že cikal vonku. Beriem ho pravidelne po jedle a spánku. Po akom čase napr keď sa napije ho brať von? Alebo nadstavit nejaké intervaly?
keď sa napije, tak do 15min vonku podľa mňa.
Napríklad ja som moju ráno keď vstala rovno brala na ruky a do trávy pred blok. Ani som si neumyla zuby ani nič, len vonku vypišať a ona sa potom naučila, že doma nesmie. ale 4,5m šteniatko je ešte maličké.. do 6-7 mes sa môžu stávať nehody, bude ich stále menej a menej
@anonym_65ac16 práveže ne vydrží tak od 23;00 do 8:00 a ani sa nepýta a ano nespraví nehodu. Cez deň sa niekedy vypýta a niekedy nie. Asi budem teda skúšať aj po pití brať von.
Je to este veeelmi male steniatko, treba ho brat vonku bezohladu na pytanie kazde 3 hodiny (to je skor nahoda ze sa “vypyta” podla mna).inak ze vydrzi od 11-8 je obdivuhodne, si si ista ze v tom case to niekde nepusta? Ani cvrk? Ono je este malinke. My sme s nasim chodili aj raz za noc minimalne do toho polroka
Inak po papani a spanku treba ist
Je to este veeelmi male steniatko, treba ho brat vonku bezohladu na pytanie kazde 3 hodiny (to je skor nahoda ze sa “vypyta” podla mna).inak ze vydrzi od 11-8 je obdivuhodne, si si ista ze v tom case to niekde nepusta? Ani cvrk? Ono je este malinke. My sme s nasim chodili aj raz za noc minimalne do toho polroka
Inak po papani a spanku treba ist
@bg92 nie nikde nič, spí somnou v posteli a mám aj kameru, len sa 2x v noci presunie na iné miesto ale inak spí.

keď sa napije, tak do 15min vonku podľa mňa.
Napríklad ja som moju ráno keď vstala rovno brala na ruky a do trávy pred blok. Ani som si neumyla zuby ani nič, len vonku vypišať a ona sa potom naučila, že doma nesmie. ale 4,5m šteniatko je ešte maličké.. do 6-7 mes sa môžu stávať nehody, bude ich stále menej a menej