icon

Ako správne vyplniť údaje do pet pasu psa?

7. apr 2026

Ahojte kúpili sme psa od jedného zahraničného predajcu. Prišiel nám aj spolu s pet pasom, len v nom nemám ešte napísané svoje meno. Meno sa píše do 1 alebo 2. Kolónky? Lebo v 1. Bolo už niečo napísané ale je to vyzmizikované tak neviem

anonym_0fd3bd
7. apr 2026

Tak hlavne to rieši podľa mna veterinár nakoľko ne potrebné aj prehlásiť a zaevidovať čip na nového majiteľa do crsz

stellarstar
7. apr 2026

To riešiš u veterinára

anonym_a8964c
7. apr 2026

Vyzmizikovane? No 1. majitel je zvacsa zapisany chovatel, to sa nema co zmizikovat... Ty sa zapises ako 2. majitel. Ale ako hovoria baby vyssie, prepis cipu sa riesi u veterinara. My ked sme kupovali psa z chovnej stanice, chovatelka vybavila prepis este u jej veterinara.

autor
7. apr 2026
@anonym_a8964c

Vyzmizikovane? No 1. majitel je zvacsa zapisany chovatel, to sa nema co zmizikovat... Ty sa zapises ako 2. majitel. Ale ako hovoria baby vyssie, prepis cipu sa riesi u veterinara. My ked sme kupovali psa z chovnej stanice, chovatelka vybavila prepis este u jej veterinara.

@anonym_a8964c ano. Predpokladám že psík mal mať iného majiteľa predomnou s ten tam bol zapísaný. Len im to nevyšlo a psika som brala ja, lebo je už starší ako štandardne

anonym_017c38
7. apr 2026

Ahoj. Veď odfoť, pasy aj očkovacie preukazy sa môžu líšiť, nie sú všetky úplne rovnaké.

anonym_78bbee
12. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_a8964c ano. Predpokladám že psík mal mať iného majiteľa predomnou s ten tam bol zapísaný. Len im to nevyšlo a psika som brala ja, lebo je už starší ako štandardne

@anonym_017c38 ockovaci preukaz je nieco ine ako EU petpass su vsetky rovnake v celej EU lisia sa len jazykom v akom su vystavene v jednotlivych krajinach.
@anonym_autor do petapssu ty nic nepises vsetko vyplna len veterinar.