Ako zvládať prácu na 12h a psa v byte?
Dobrý deň, ako riešite, keď máte prácu na 12h + cestovanie a máte psa v byte ? Vydrží to v pohode ?
mal som psa v byte a vencil som 5x denne a aj vsetci ktorych som v okoli poznal,tak min.4x denne.
@anonym_53ad54 samozrejme, 20x :D a nikto nepracoval...
@anonym_6f3d65 ked pracujem a viem ze sa nikto nema ako venovat psovi a vyvencit ho,tak si asi psa nebudem zadovazovat?Ci?
@anonym_6f3d65 väčšinou v rodine nejdú všetci spolu do roboty. Napríklad muž má rannú a ide na šiestu, deti idú na pol ôsmu, žena na deviatu, muž a deti okolo 14tej prídu a pes je doma sám len 5 hodín alebo napríklad muž ide až na nočnú a celý deň je niekto doma... Proste ak je taká rodina kde všetci odídu ráno o pol siedmej a prídu večer o šiestej psa by nemali mať aby bol celý deň sám a nemohol sa ani napiť aby nepotreboval ísť sa vyčúrať.
@motylik2559 3x sa ti zda dost?si to skus na sebe.A este napises ze ty tvojho netrapis?
@anonym_53ad54 A co mam byt s nim 24/7 vonku? ty budes isto psickarka ako vysita😄 Moja zlata, keby si aspon co-to o psoch vedela, tak by si tu zbytocne neutocila😄 Nevies a ani netusis akeho psa mam. Navyse so psami mam dost velke skusenosti natolko, aby sa tu do mna obuvala neznalá ako ty, co potrebuje pod anonymom rypnut😄 Chodila som dobrovolne vencit psikov do utulku kedysi a aj pomahat s nejakymi vecami tam- dost vela mi to dalo o psoch, po dalsie-konzultovala som s trenerom psov vela veci bez psa, aj so psom a po tretie-vela som konzultovala s mojim veterinarom,ktory je vazne dobry v tom co robi...takze prepac, navazaj sa inde,ok? Ja viem ako sa mam o svojho psa starat, nechodime von na 5-10min ako niektorí. Ty nevies kolko rokov ma moj pes a kolko pohybu on este zvlada/nezvlada. Takze tvoje duchaplne rypnutie zavana len tym, ze dnes si mala blby den, alebo ta niekto v danej chvili vytocil a tak si si rypla tu, aby si vybila frustraciu🙂Ale pri mne veru nepochodis, si na zlej adrese, skus inde😄😉
@anonym_53ad54 A co mam byt s nim 24/7 vonku? ty budes isto psickarka ako vysita😄 Moja zlata, keby si aspon co-to o psoch vedela, tak by si tu zbytocne neutocila😄 Nevies a ani netusis akeho psa mam. Navyse so psami mam dost velke skusenosti natolko, aby sa tu do mna obuvala neznalá ako ty, co potrebuje pod anonymom rypnut😄 Chodila som dobrovolne vencit psikov do utulku kedysi a aj pomahat s nejakymi vecami tam- dost vela mi to dalo o psoch, po dalsie-konzultovala som s trenerom psov vela veci bez psa, aj so psom a po tretie-vela som konzultovala s mojim veterinarom,ktory je vazne dobry v tom co robi...takze prepac, navazaj sa inde,ok? Ja viem ako sa mam o svojho psa starat, nechodime von na 5-10min ako niektorí. Ty nevies kolko rokov ma moj pes a kolko pohybu on este zvlada/nezvlada. Takze tvoje duchaplne rypnutie zavana len tym, ze dnes si mala blby den, alebo ta niekto v danej chvili vytocil a tak si si rypla tu, aby si vybila frustraciu🙂Ale pri mne veru nepochodis, si na zlej adrese, skus inde😄😉
@motylik2559 uz ta hryzie svedomie ze tyras svojho psa ze?
Ty nechoď 12 + na záchod a pochopíš, čisté týranie pre psíka utrpenie
@zuzubb007 Nechaj tak,tu zienky su presvedcene ze 3x denne ist vencit je az az.Bo im sa nechce ist von,tak napisu ze pes to uz nedava...

mal som psa v byte a vencil som 5x denne a aj vsetci ktorych som v okoli poznal,tak min.4x denne.