Čo dávať psíkom na podporu kĺbov a kostí?
Ahojte 😊
Chcela by som sa poradiť ohľadom šteniatka 🐶
Čo dávate svojim psom na podporu chrupaviek, kostí a kĺbov počas rastu? Máme z útulku 5 a pól mesačné šteniatko obrovského plemena, nemecká doga krížená . Máte niečo overené, čo vám naozaj pomohlo?
Budem rada za každé odporúčanie, aj na doplnky alebo aj na granule
@anonym_autor ak ma problemy, tak ti veterinar poradi (nam taky tusim zeleny sirup, zabudol som ako sa vola)...
@anonym_a787c8 nám odporučil artivit sirup, no ten vôbec nechce.
Veterinár a špecializované obchody. Majú tam doslova výživu hádam na každý problém aj na kosti . Pre veľké plemená obdobie rastu je kritické správne krmivo . Potrebuješ granule s označením Puppy / Junior Large alebo Giant. Nešetrite peniaze na značke a kúpiť kvalitu sa oplatí žiaden hypermarket . Obchode by mali vedieť poradiť aj klubovou výživou. Canvit Chondro Maxi, Alavis Single alebo Alavis Triple Blend
Veterinár a špecializované obchody. Majú tam doslova výživu hádam na každý problém aj na kosti . Pre veľké plemená obdobie rastu je kritické správne krmivo . Potrebuješ granule s označením Puppy / Junior Large alebo Giant. Nešetrite peniaze na značke a kúpiť kvalitu sa oplatí žiaden hypermarket . Obchode by mali vedieť poradiť aj klubovou výživou. Canvit Chondro Maxi, Alavis Single alebo Alavis Triple Blend
@jogy1984 ďakujem, granule máme od veta s označením junior large breed
@anonym_a787c8 nám odporučil artivit sirup, no ten vôbec nechce.
@anonym_autor googlil som a tusim to je aptoflex...
V prvom rade pozri zlozenie granul vela granul ma v sebe glukosamin a chondroitin sulfat = klbnu vyzivu. Ak davas podla tabulky granule nic nepridavaj aby si psa nepredavkovala pri chondroitine hrozi konstnatenie chrupaviek. Ak tvoje granule neobsahuju klbovu vyzivu odporucam Canvit chondro junior alebo PetsStar sirup (vyrobeny sa Slovensku)

@anonym_autor ak ma problemy, tak ti veterinar poradi (nam taky tusim zeleny sirup, zabudol som ako sa vola)...