Generali poistenie psa: Preplatia operáciu?
17. apr 2026
Ahojte, rozmyslam ze poistim nasho labradora v Generali, lebo tie ucty u veterinára su uz dako cez rozpocet. Mate s tym skusenost ze vam fakt daco preplatili ked sa daco stalo? Napriklad keby musel ist na daku operaciu klbov co by stala stovky eur. Je tam daka cakacia doba kym to poistenie zacne dako realne platit?
podla veku psa, od urciteho veku nepoistuju. Plus poistovna nieje charita a nikto ti dunca dotovat nebude len tak. Poistky funguju iba preto ze vacsina ludi preplaca za veci co nevyuziju nikdy.
@anonym_autor A máš poistenie domácnosti? Lebo poistenie psa a mačky nie je samostatný produkt, ale iba pripoistenie k poisteniu domácnosti. Takže ak chceš poistiť psa, musíš si uzatvoriť aj poistenie domácnosti. Tak je to v Generali.

neviem ako je to s ochoreniami, lebo tie sa nam (klop klop) nastastie vyhli, napriek tomu, ze uz mam psikov seniorov, ale pred dvoma rokmi si nasa vyzla rozrezala na dakom drate nohu, hned na druhy den som zaslala do Generali vsetku potrebnu dokumentaciu (ockovaci preukaz, lekarsku spravu z operacie - na stranke cez ktoru poziadas o plnenie to mas pekne popisane), a vyslovene do par dni som mala plnenie na ucte - ja som vsak poistenie zakladala odhadom v roku 2018, cize nove poistne podmienky mozu byt uplne ine, ja tam mam maximalnu vysku plnenia 1000 euro rocne a spoluucast je tusim 20 % - kazdopadne, mam s nimi zatial dobre skusenosti