icon

Granule pre šteňa s vysokým obsahom mäsa do 50 €

Dnes o 13:22

Ahojte viete mi odporučiť granule s vysokým obsahom mäsa pre 3 mesačné šteňa psa velehi vzrastu. V dospelosti by mal mať tak 40-45kg. Nejaké čo nás cenovo nezruinujú tak do 50€

anonym_f64f52
Odpoveď bola odstránená
autor
Odpoveď bola odstránená
bavlnka92
Dnes o 14:03
@anonym_autor
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_autor čo má šteňa spoločné s fórom pre mamičky? 😂

anonym_ca12db
Dnes o 14:12
@bavlnka92

@bavlnka92 nie je to prvá téma o psovi a je tu aj skupina o psoch alebo je mk len o mamičkach a deťoch???

Modrý koník
Dnes o 14:20
@bavlnka92

@bavlnka92 Ahoj, Modrý koník už dávno nie je len o deťoch a mamičkách.

Je to miesto, kde sa rieši reálny život - od rodičovstva, vzťahov, zdravia až po bežné veci, ktoré riešime každý deň. A áno, patria sem aj témy ako domáce zvieratá, financie či praktické skúsenosti zo života.

Ak ťa zaujíma, čo všetko sa tu rieši, pozri si prehľad diskusných kategórií:
https://www.modrykonik.sk/forum/topics/

Každý si tu môže nájsť svoju tému.
Ďakujeme za pochopenie, prajeme krásny deň 🙂
Modrý koník team

autor
Odpoveď bola odstránená
mimka1402
Dnes o 14:24

Aké ste dostali od chovatela? Ja by som ešte takému malému nemenila. My sme mali od značky N&D a som spokojná. Vyhla by som sa royal canin a rôznym divnym značkám

autor
Dnes o 14:25
@mimka1402

Aké ste dostali od chovatela? Ja by som ešte takému malému nemenila. My sme mali od značky N&D a som spokojná. Vyhla by som sa royal canin a rôznym divnym značkám

@mimka1402 nemáme psíka od chovateľa. Je zachránený z osady.

mimka1402
Dnes o 14:26
@anonym_autor

@mimka1402 nemáme psíka od chovateľa. Je zachránený z osady.

@anonym_autor Tak na akých fungujete?

autor
Dnes o 14:35
@mimka1402

@anonym_autor Tak na akých fungujete?

@mimka1402 zatiaľ máme tieto v malom balení

nellyuana
Dnes o 15:02

Aj my používame N&D cenovo su super a aj zložením

colsami
Autor odpoveď zmazal
colsami
Dnes o 16:17

No, odpoved som si omylom zmazala 😃 tak este raz.

Ak je Tvojim ukazovatelom "vysoky obsah masa" - pozor, mozes sa popalit. Stena velkeho plemena vobec nepotrebuje len "vysoky obsah masa". Prave naopak, stena Ti z toho moze zacat hnackovat (vela velkych plemien zle znasa vysoky obsah bielkovin a crevo to nezvladne) a vysoky pomer masa (a fosforu) je tiez to posledne co chces pri rastucom stenati velkeho plemena.

A konkretnu radu pre Teba nebudem mat. Netusim co je to za psa a aky stary. Je podstatny rozdiel ci sa jedna o 2 mesacne alebo 6 mesacne stena a ci ide o 20kiloveho belgickeho ovciaka alebo 50-60 kiloveho molosa, ci vysokeho a tenkeho irskeho vlkodava. Rady ber v dobrom.

Naco napriklad krmis stena hypoalergennym krmivom? Ma nejake diagnozy? To Ti niekto odporucil? Naco?

autor
Dnes o 16:35
@colsami

No, odpoved som si omylom zmazala 😃 tak este raz.

Ak je Tvojim ukazovatelom "vysoky obsah masa" - pozor, mozes sa popalit. Stena velkeho plemena vobec nepotrebuje len "vysoky obsah masa". Prave naopak, stena Ti z toho moze zacat hnackovat (vela velkych plemien zle znasa vysoky obsah bielkovin a crevo to nezvladne) a vysoky pomer masa (a fosforu) je tiez to posledne co chces pri rastucom stenati velkeho plemena.

A konkretnu radu pre Teba nebudem mat. Netusim co je to za psa a aky stary. Je podstatny rozdiel ci sa jedna o 2 mesacne alebo 6 mesacne stena a ci ide o 20kiloveho belgickeho ovciaka alebo 50-60 kiloveho molosa, ci vysokeho a tenkeho irskeho vlkodava. Rady ber v dobrom.

Naco napriklad krmis stena hypoalergennym krmivom? Ma nejake diagnozy? To Ti niekto odporucil? Naco?

@colsami má cca 3 mesiace. Z osady kríženec doberman s niečím, podľa labiek bude dosť veľký. A hypoalergenne sme kupovali, lebo nevie stráviť kuracie mäso

anonym_f62b00
Dnes o 17:19

skuste ci masiar nepredava odrezky masa a kosti a davat mu to .. vyjde to lacnejsie ak k tomu este primiesas zeleniny a ryzu napriklad - vela receptov najdes na nete ... kavlitne granule do 50 pre tak velkeho psa nebudu velmi kvalitne

marsmykkok
Dnes o 17:32

Kľudne aj Brit Premium, poznám dosť krížencov čo sú nimi chované a bez problémov, okolo 38 eur za 15kg. Zase netreba psovi granule 100 eurové zbytočne a dupľom krížencovi čo sú odolnejšie ako psy s PP a rovnako ak je to pes čo nebude mať vrece jedno ani na mesiac a nedáš viac na granule pre psa ako na jedlo pre Vás pomaly, iné je to ak niekto má dvojkilového psa, tam môže špekulovať. Ale takému psovi stačia nejaké prémiovky fakt.

anonym_42be47
Dnes o 23:22
@anonym_f62b00

skuste ci masiar nepredava odrezky masa a kosti a davat mu to .. vyjde to lacnejsie ak k tomu este primiesas zeleniny a ryzu napriklad - vela receptov najdes na nete ... kavlitne granule do 50 pre tak velkeho psa nebudu velmi kvalitne

@anonym_f62b00 už aj najlacnejšie z rady Brit budú kvalitnejšie, ako to, čo radíš ty