Je bezpečné používať pamlsky pre psov z obchodu Action?
Raz za čas to nijak neublíži
@anonym_7f1417 mame šteniatko myslite ?lebo ani moc to nechce
Dobrý deň, psov kŕmime varenou mrazenou stravou - pozrite si napríklad petchef alebo mixano. Prešli sme z granúl a podobných krmív na takúto stravu. Preventívne zo zvedavosti sme dali aj psom zobrať krv pre kontrolu a sú v poriadku. Rovnako aj psíkovia známych. V minulosti sme kŕmili granulami a nechcem tu šíriť propagadnu, pretože je určite rozdiel 15kg vrece za 30€a 15kg vrece za 100€ (Aké sme kupovali), ale nikto so zdravým rozumom nemôže tvrdiť, že granule sú lepšie, než varená strava.
Dobrý deň, psov kŕmime varenou mrazenou stravou - pozrite si napríklad petchef alebo mixano. Prešli sme z granúl a podobných krmív na takúto stravu. Preventívne zo zvedavosti sme dali aj psom zobrať krv pre kontrolu a sú v poriadku. Rovnako aj psíkovia známych. V minulosti sme kŕmili granulami a nechcem tu šíriť propagadnu, pretože je určite rozdiel 15kg vrece za 30€a 15kg vrece za 100€ (Aké sme kupovali), ale nikto so zdravým rozumom nemôže tvrdiť, že granule sú lepšie, než varená strava.
@gabrielkamajeckka jasne nám nastavili teraz steniatku granule ktoré jej mame dávať občas jej dáme varenú ryžu mrkvu ale nechceme jej to dávať stále lebo hnačkuje s toho mame ju s útulku a nechcem jej moc meniť stravu
Nič mu nebude, nemôžeš to tak prežívať aspoň ochutná niečo iné. Keď nechceš zabal pár starých diek a pošli to aj s tým do útulku sa potešia.
Na prechádzke ti skôr ako stihneš čo i len vykriknúť zožerie výkaly iného psa.
Nič mu nebude, nemôžeš to tak prežívať aspoň ochutná niečo iné. Keď nechceš zabal pár starých diek a pošli to aj s tým do útulku sa potešia.
Na prechádzke ti skôr ako stihneš čo i len vykriknúť zožerie výkaly iného psa.
@anonym_6b1235 nechce to ani ochutnať
Ved odfot zlozenie, podla neho sa urci ci je vhodne. Napr ja kupujem nejake veci aj v potravinach u nas maju 100% kueacie nohy susene, bravcove ucho to kupujem pravidelne aj jedny pamlsky teraz si nespomeniem na nazov ale s obsahom 80% masa a uz par krat sme ich mali.
@sarinkaaaaans chudacik to prasiatko,ktore muselo pre tvjoho čokla zahynut.Vyhod ich a kupij psovi oen veganske veci!
@sarinkaaaaans A čo si myslíš? Že je to pre psa otrava? Prečo by to nemohol jesť?
Niektoré vaše komentáre ,človek si ide po radu ale ako vidím každý ma iny svet
@sarinkaaaaans Ste dobrý človek. Komentáre na modrom koníku by som príliš nečítala. Ľudia vyzerajú nezdravo, žijú nezdravo a nerozumejú problematike a vyjadrujú sa.
Ale inak zaujímalo by ma, či je na zadnej strane zloženie. Mohla by si ho odfotiť? 🙂 Totižto len tak pre zvedavosť som ho chcela pozrieť na nete, a nikde zverejnené nie je. Čo je.. zvláštne 🤔
@sarinkaaaaans kls ty uz sprosta tema ,sproste odpovede,ked sa oytas na taku chujo.inu co cakas?Co si nesvojpravna ze sa pytas takedo debiliny?

Raz za čas to nijak neublíži