Je čerstvé mäso vhodné ako pamlsok pre psa?
Ahojte myslíte že pri tréningu psa či už na cvičáku alebo mimo je vhodne zvolený “pamlsok” ako čerstvé mäso? Napr také kuracie prsia, mleté bravčové.
Ja krmim granulami. Ked som cvicila, krmila som psa tymi granulami tak, ze cast krmnej davky, alebo neskor aj celu krmnu davku som mu dala pri cviceni ako odmenu. Bol v podstate krmeny z ruky.
Pokial to pre psika nie je dostatocna motivacia, ano, mozes kludne krmit masom. Mlete si neviem moc predstavit, to sa rozpadava. Ale na kococky nakrajane mozu byt pomocnik. To som skusala pri vycviku stopy. Psovodi davaju vselico - suche granule, namocene granule, nakrajany parok, pokrajanu pecienku, kusky masa. Proste cokolvek, co je pre psa taka odmena, ze pre nu urobi cvik rychlo, presne a rad.
Neskor som presla na lopticku, to je pre neho vacsia odmena, ani zradlo nechce, ked ju vidi.
jeziiiisi...dobrý pokus 🙂 🙂 tiež som zvedavá ako budeš mletým mäsom krmiť pri tréningu 🙂 🙂
my dávame tvrdý syr nakrájaný na kocky, keď bol psík malý, dávali sme toto: https://arazoo.sk/product-slo-17533-ALPHA-SPIRI...
neviem si ani predstavit ako budes chodit s mletym kuracim masom vo vacku
@anonym_95af4b normálne? Rukavica, mäso v sáčku a to v pamlskovníku.
Ja krmim granulami. Ked som cvicila, krmila som psa tymi granulami tak, ze cast krmnej davky, alebo neskor aj celu krmnu davku som mu dala pri cviceni ako odmenu. Bol v podstate krmeny z ruky.
Pokial to pre psika nie je dostatocna motivacia, ano, mozes kludne krmit masom. Mlete si neviem moc predstavit, to sa rozpadava. Ale na kococky nakrajane mozu byt pomocnik. To som skusala pri vycviku stopy. Psovodi davaju vselico - suche granule, namocene granule, nakrajany parok, pokrajanu pecienku, kusky masa. Proste cokolvek, co je pre psa taka odmena, ze pre nu urobi cvik rychlo, presne a rad.
Neskor som presla na lopticku, to je pre neho vacsia odmena, ani zradlo nechce, ked ju vidi.
@katarinaba granule práveže z nás nejdú vôbec, tie zje len z misky. Vďaka za názor
jeziiiisi...dobrý pokus 🙂 🙂 tiež som zvedavá ako budeš mletým mäsom krmiť pri tréningu 🙂 🙂
@zojazoja aký dobrý pokus? Nechápem.. a presne tak ako píšem v prvej odpovedi
@anonym_autor ved si dávaj pamlsky pri treningu ake len chceš ty. To je tvoja vec. Ja si to osobne neviem predstaviť, pre mna by to bolo absolútne nepohodlne a zdĺhavé.
@zojazoja pýtam sa tu na názor. Tvoje komentáre sú úplne zbytočné. Človek sa už ani nič opýtať nemôže 😀
@zojazoja pýtam sa tu na názor. Tvoje komentáre sú úplne zbytočné. Človek sa už ani nič opýtať nemôže 😀
@anonym_autor pamlsky si snáď každý dava ake uzná za vhodne alebo ake chce. Ja som ti napisala ze mne by to nevyhovovalo. Ina ti napisala ze dava granule, tretia, ze syr. Takze teraz co? Prestaneš dávať surové mäso? To co nie je vhodné pre mna, neznamená, ze nie je vhodné pre teba. No a moj názor píšem do komentára. Ako inak mam tu na MK vyjadriť názor.
Jednoznačne si myslím, že psíkovi stačí granulka, prípadne nejaká taká drobná maškrtka zo zverimexu, ktorú vieš bežne kúpiť.
Jednoznačne si myslím, že psíkovi stačí granulka, prípadne nejaká taká drobná maškrtka zo zverimexu, ktorú vieš bežne kúpiť.
@melynda medzi psami granule a maškrty vôbec nefungujú.
To je predsa úplne individuálne. Najlepšie je poznať si svojho psa, vedieť aká konkrétne odmena a aký konkrétny pamlsok má preňho akú hodnotu a zároveň vedieť tie hodnoty správne využívať v tréningu.
Čiže áno, pre teba, resp. tvojho psa to môže byť v danom tréningu, prostredí atď vhodne zvolená odmena.

neviem si ani predstavit ako budes chodit s mletym kuracim masom vo vacku