icon

Je tyčový vysávač vhodný pre domácnosť so psom?

Včera o 09:27

ahojte mame doma retrivera a to co teraz pusta za chlpy je cisty masaker. vysavam kazdy den klasickym vysavacom ale uz ma nebavi to stale vybalovat zo skrine. rozmyslam nad drahym tycovym vysavacom (dyson alebo daky samsung) ale muz hovori ze su to vyhodene prachy a ze to nic nevytiahne z koberca. mate niekto psa a fakt vam ten tycovy staci ako jediny vysavac v dome? ci to po 10 minutach skape bateria a chlpy ostanu v koberci?

jarinka33
Včera o 09:32

jasne, ze to nestaci, nie je to dost. ja potrebujem mat aj klasicky vysavac, ktorym si to vsetko proste poriadne povysavam sama. ani roboticky vsetko nezoberie ako ma. 🙂 nestaci to.

babushkaem
Včera o 09:49

mam huskyho a z jeho chlpov by som si vedela urobit druheho psa a preto nemam ziadne koberce :D keby mam koberce, tiez ostanem pri klasike, ale tym, ze mame iba laminat, tak pouzivam tycovy.

minenkaa
Včera o 09:50

@anonym_autor ale ba vytiahne to aj tycovy a aj robot ,len musíš mať fakt tie vyššie rady,napr na dyson je nadstavec práve na koberce ,pelechy a čo ten vytiahne z pelechu a koberca je extrém

hopatko
Včera o 09:52

Mam psa a staci mi Dyson, velky vysavac vyberiem iba ak vysavam filtre z klimatizacie. Nic nevysaje aj koberce ako Dyson.

anonym_4c05f1
Včera o 10:01
@jarinka33

jasne, ze to nestaci, nie je to dost. ja potrebujem mat aj klasicky vysavac, ktorym si to vsetko proste poriadne povysavam sama. ani roboticky vsetko nezoberie ako ma. 🙂 nestaci to.

@jarinka33 dyson si aj niekde videla nazivo? Alebo si len pocula...

anonym_a37e73
Včera o 10:25

Psa vyhodiť na dvor

anonym_e730ac
Včera o 10:30
@anonym_a37e73

Psa vyhodiť na dvor

@anonym_a37e73 Teba vyhodit na dvor.

anonym_a37e73
Včera o 10:32
@anonym_e730ac

@anonym_a37e73 Teba vyhodit na dvor.

@anonym_e730ac takýto pes patrí na dvor nie do obývačky

viestta
Včera o 10:46

@anonym_autor na chlpy potrebujes vysavac s rotacnou hubicou, ci uz bude tycovy alebo ju dokupis ku svojmu klasickemu. Z podlah povysava chlpy akykolvek, ale na koberce je rotacna hubica najlepsia.

krisbar
Včera o 10:55

Ja mam aj tycovy phillips a aj miele s hadicou na chlpy. Denno denne vytahujem skor ten miele, lebo ta hlavica je dokonala - velka, klze sa, nie ako na klasických vysavacoch co tak trieskaju. Tycovy vytahujem len ked sa blato nanosi. Trva to s nim ovela dlhsie, lebo ma polovicku hlavu ako ten Miele.

anonym_3f106e
Včera o 11:22

Mám jediný tycovy dyson, ale nemám psa. Koberce vysaje super .

13uzivatelka11
Včera o 12:26
@anonym_a37e73

@anonym_e730ac takýto pes patrí na dvor nie do obývačky

@anonym_a37e73 a ty sa prečo staráš do druhých ľudí, kde majú svojich psov?

ljmmm
Včera o 12:52

mam psa a furt sa obsuchuje po kobercoch a tycovy pouzivam dvakrat denne a jo vysaje. Na 99% pouzivam len tento. Ci vysaje? tak tomu ver ved vysypam nadrzku a to neni snadmozne kolko po jednom vysavani vysaje. Nekupuj vysavac pod 200€, nekupuj s mopom. A uvidis ze uz inym nebudes chciet vysavat nikdy

mistymay33
Včera o 12:57

Ja mam tycovy aj roboticky. Roboticky chodi kazdy druhy den a tycovy vytahujem podla potreby. A veru tie drahsie tycove s dobrym nadstavcom vytiahnu z kobercov vsetky chlpy.

anonym_a37e73
Včera o 13:09
@13uzivatelka11

@anonym_a37e73 a ty sa prečo staráš do druhých ľudí, kde majú svojich psov?

@13uzivatelka11 potom nech sa nesťažuje že furt musí vysávať