icon

Názory na reláciu Neposlušní. Sú psy alebo ľudia problém?

Dnes o 11:33

Ahojte,toto je moja prva diskusia,kedze tu nie som dlho.Chcem sa opytat na relaciu ktora chodi na stv ,nevychovani.Kde ludia zavolaju pana ktory im prevychova psa.Aky mate na nu nazor?Moj je taky,ze psy su v pohode ,skor ti ludia su svojim sposobom naruseni,co relacia to vacsi extrem,uz to ani nepozeram lebo mi je tych ludi aj luto,podla mna maju nieco s psyche a chorobne sa viazu na tie zvierata,ktore ich vychovou su az nesympaticke.

Strana
z2
4stanka4
Dnes o 11:44

@anonym_autor ja len opravím vola sa Neposlušný

biba_18
Dnes o 11:48

ale veď samozrejme je o tom, že ľudia nezvládajú svojich psov ...
svoje deti, seba ...

zojazoja
Dnes o 11:56

Nevychovani ludia. 😀 nie každý clovek sa narodi ako cvicitel psov a preto asi si zavolajú niekoho , aby im pomohol,nie? Učiť vychovavat socialzovat psa je dlhá cesta. Klobúk dole pred ludmi, ktorí zistili, ze sami to nezvládnu a tak si zavolali na pomoc odbornú pomoc.

autor
Dnes o 12:05
@biba_18

ale veď samozrejme je o tom, že ľudia nezvládajú svojich psov ...
svoje deti, seba ...

@biba_18 to je relacia o psoch,nie detoch,a ti majitelia tych zvierat povacsine sa spravaju ako keby utiekli z Pinelky obzvlast s nezdravym vztahom k ich zvieratam.

autor
Dnes o 12:07
@zojazoja

Nevychovani ludia. 😀 nie každý clovek sa narodi ako cvicitel psov a preto asi si zavolajú niekoho , aby im pomohol,nie? Učiť vychovavat socialzovat psa je dlhá cesta. Klobúk dole pred ludmi, ktorí zistili, ze sami to nezvládnu a tak si zavolali na pomoc odbornú pomoc.

@zojazoja Aha, takto sa na to pozeras ty?Moj uhlol pohladu je od tvojho vzdialeny na svetelne roky.

anonym_133b83
Dnes o 12:08

@anonym_autor u nas je psík člen rodiny

marsmykkok
Dnes o 12:08
@anonym_autor

@biba_18 to je relacia o psoch,nie detoch,a ti majitelia tych zvierat povacsine sa spravaju ako keby utiekli z Pinelky obzvlast s nezdravym vztahom k ich zvieratam.

@anonym_autor skôr ty si utiekol z Pinelky, nevieš ani názov relácie riadne a ani nemáš empatiu k iným. Ako sa vraví kto nemá rád zvieratá, nemá rád ľudí... Je normálne že ak má človek roky zvieratko je ako člen rodiny.

biba_18
Dnes o 12:11
@anonym_autor

@anonym_autor a čo som písala? vždy je to o ľuďoch - ktorí nevedia zvládať výchovu čohokoľvek...

autor
@marsmykkok

@anonym_autor skôr ty si utiekol z Pinelky, nevieš ani názov relácie riadne a ani nemáš empatiu k iným. Ako sa vraví kto nemá rád zvieratá, nemá rád ľudí... Je normálne že ak má človek roky zvieratko je ako člen rodiny.

@marsmykkok Naopak ja by som to napisal takto,kto ma rad zvierata nema empatiu k ludom,a naozaj tie psy ti ludia robia veci ktore su skor na smiech ako na obdiv,napr pes na neziacom pase a ine stupidity.Wtf?Ja len dufam ze to robia ako sou,a dobre im za to zaplatia,inak si neviem predstavit co za robia s tymi zvermi bez kamier,

biba_18
@marsmykkok

@marsmykkok aj keď je zviera člen rodiny, nemusí byť nevychované ...

autor
Dnes o 12:14
@biba_18

@marsmykkok aj keď je zviera člen rodiny, nemusí byť nevychované ...

@biba_18 Nieze nevychovane,skor prehnane spravanie voci nemu,ten pes pochybujem ze ma zaujem chodit na beziacom pase a ine stupidity.Detto clovek ktory si nevie vychovat psa,nie zeby ho nevedel naucit par povelov ale ze ho rozmaznana tak,ze ten pes je na pritaz a otravuje naprikld okolie,ci na stevy,nema v hlave vserko pokope.

marsmykkok
Dnes o 12:17
@anonym_autor

@marsmykkok Naopak ja by som to napisal takto,kto ma rad zvierata nema empatiu k ludom,a naozaj tie psy ti ludia robia veci ktore su skor na smiech ako na obdiv,napr pes na neziacom pase a ine stupidity.Wtf?Ja len dufam ze to robia ako sou,a dobre im za to zaplatia,inak si neviem predstavit co za robia s tymi zvermi bez kamier,

@anonym_autor Koho ako myslíš? Tých ľudí alebo toho výcvikára tuším Juraj Ferko sa volá? Osobne si myslím že on teda nevie čítať psov a vysvetliť ich chovanie a tie jeho rady sú niekedy absurdné... Určite lepší je Desenský na čt1 v relácii kočka neni pes čo aspoň teda za mňa dobre číta správanie psov, akurát jeho metódy sú skôr orientované na pracovné plemená psov, nie na spoločenské. Ale teda keby mám niekoho volať z ich dvoch-že sú jediný na svete tak určite radšej Desenského...

anonym_20ae1a
Dnes o 12:49

Naruseni su vacsina tych majitelov (ano), tym padom nevychovany pes (nechapacka, ze takto sa ludia nechaju terorizovat psami a kaslu na zakladnu vychovu a hranice) a rovnako naruseny je aj dany "vycvikar" ktory sa dokazal predat a pritom v celej kynologii ma velmi zle meno (staci si odsledovat jeho slavne hlasky ci filozofiu - napriklad slavne video, kde hovori a ukazuje, ze pri prichode babatka sa trenuje pes na prechadzku s kocikom tak, ze ak ma ten pes potiahne na voditku, mam po nom hodit kocik. Ved akykolvek clovek s len trochu sedliackym rozumom musi vediet, ze to je uplne vymetena hlava toto 🙃 )

rozculena
Dnes o 12:59
@anonym_20ae1a

Naruseni su vacsina tych majitelov (ano), tym padom nevychovany pes (nechapacka, ze takto sa ludia nechaju terorizovat psami a kaslu na zakladnu vychovu a hranice) a rovnako naruseny je aj dany "vycvikar" ktory sa dokazal predat a pritom v celej kynologii ma velmi zle meno (staci si odsledovat jeho slavne hlasky ci filozofiu - napriklad slavne video, kde hovori a ukazuje, ze pri prichode babatka sa trenuje pes na prechadzku s kocikom tak, ze ak ma ten pes potiahne na voditku, mam po nom hodit kocik. Ved akykolvek clovek s len trochu sedliackym rozumom musi vediet, ze to je uplne vymetena hlava toto 🙃 )

@anonym_20ae1a hodiť po psovi kočík?

rozculena
Dnes o 13:00

@anonym_autor problém je vždy človek,lebo on formuje psa svojou zlou výchovou alebo nevýchovou až ľahostajnosťou.

bik_nik
Dnes o 13:02

Podľa.mňa super relácia. Hlavne teraz, keď je už všade toľko psov. Ja psa nemám, ale je zaujímavé sledovať to nastavovanie hraníc. Psa nemám aj preto, že aj v tejto relácii vidím, koľko je s tým roboty. To by som už nedala, ešte aj psa vychovávať.

anonym_20ae1a
Dnes o 13:02
@rozculena

@anonym_20ae1a hodiť po psovi kočík?

@rozculena presne tak. Ferko povedal ze treba hodit kocik po psovi, aby si to pes nabuduce rozmyslel.
Som zastancom prisnej vychovy psa, ale toto je taka kravina, ze az. Samozrejme ze ludia z fachu ho vysmiali vtedy, ze je uplne scesty (a to som zmienila len jeden jeho chory vymysel), to ale neprekaza dalej tym neznalejsim ludom co maju psov, ze ho lajkuju, uznavaju a sleduju.

wolf_
Dnes o 13:04

Na tú reláciu, resp. toho pána mám veľmi negatívny názor.

A na ľudí, ktorí majú nevychovaných psov? Chybu vidím v systéme.. Už od kúpy kedy si ľudia v pohode kúpia šteňa z množiarne s pofidérnou často až patologickou povahou... Tak isto to, že si psa môže kúpiť ktokoľvek - bez akýchkoľvek vedomostí, znalostí a nikto to nijak nekontroluje celý život psa, že či majiteľ psa je vôbec spôsobilý ho mať....
A aj napr. takéto relácie, ktoré vedie niekto kto vzbudzuje dojem odbornosti pričom mnohé z jeho rád sú kontraproduktívne až škodlivé...

No.. a výsledok je, že máme v spoločnosti kopec nevychovaných psov (mnohé z nich sú skoro ako zbraň), ktoré buď nedostali žiadnu výchovu alebo výchovu alá "neviem o psoch nič, ale intuitívne ho vychovávam ako dieťa" alebo výchovu alá "zastaralé cvičákové metódy" atď atď...
Skrátka chyba je za mňa už v koreňoch systému ako to tu ne/funguje.
Pričom kynológia na slovensku (a v česku ešte viac) je vlastne na veľmi dobrej úrovni a nemáme sa za čo hanbiť 🙂 Len žiaľ do tých "bežných domácností" sa to zatiaľ často až tak neprenáša.

Ale ľudí, ktorí sa naozaj úprimne zodpovedne snažia svojho psa vychovať.. či už preventívne (najidealnejšie) alebo aspoň riešiť vzniknutý problém, vyhľadať pomoc.. úprimne cením 🙂

rozculena
Dnes o 13:05
@anonym_20ae1a

@rozculena presne tak. Ferko povedal ze treba hodit kocik po psovi, aby si to pes nabuduce rozmyslel.
Som zastancom prisnej vychovy psa, ale toto je taka kravina, ze az. Samozrejme ze ludia z fachu ho vysmiali vtedy, ze je uplne scesty (a to som zmienila len jeden jeho chory vymysel), to ale neprekaza dalej tym neznalejsim ludom co maju psov, ze ho lajkuju, uznavaju a sleduju.

@anonym_20ae1a kočík s deckom hodiť po psovi? To vážne? A to ktorý normálny človek urobí? Osobne by som ten kočík ani nevedela zdvihnúť.Dobre si počula? veď to je nenormálne...

rozculena
Dnes o 13:06

Ja to nepozerám,občas vidím nejaké video na IG,ale teda že akurát jemu dávajú priestor vo vlastnej relácii....to mi hlava neberie.

marci9
Dnes o 13:22

Najviac na tejto relácii ma irituje cvičiteľ Ferko. Kde toho vyhrabali, to fakt netuším, ale to je čistá katastrofa. Veď on tomu, ako myslia psy, absolútne nerozumie a dáva tým ľuďom totálne nezmyselné rady. Z problému, ktorý má úplne jednoduché riešenie, on urobí takú vedu, že dovidenia. Najviac ma pobavilo jeho tvrdenie, že keď pes nedoje raňajky a nechá v miske napr. jednu granulu, tak na večeru má dostať len tú jednu granulu a nič viac! On si úplne vážne myslí, že keď dá chudákovi psovi na večeru jednu granulu, tak ten pes pochopí, že dostal len jednu granulu preto, lebo ju pred 12 hodinami nezjedol. A takéto absurdity radí v každej relácii.

anonym_20ae1a
Dnes o 13:29
@rozculena

@anonym_20ae1a kočík s deckom hodiť po psovi? To vážne? A to ktorý normálny človek urobí? Osobne by som ten kočík ani nevedela zdvihnúť.Dobre si počula? veď to je nenormálne...

@rozculena ano, hodit kocik po psovi. Verejne to radil jednej rodine vo videu. Dobre som pocula 🙂 bolo z toho viralne video v kynologickych kruhoch, najma takych, ktore vedia, ze Ferko nie je nijaky odbornik... Takych jeho absurdnych metodik uz bolo vela.

autor
Dnes o 13:37
@marci9

Najviac na tejto relácii ma irituje cvičiteľ Ferko. Kde toho vyhrabali, to fakt netuším, ale to je čistá katastrofa. Veď on tomu, ako myslia psy, absolútne nerozumie a dáva tým ľuďom totálne nezmyselné rady. Z problému, ktorý má úplne jednoduché riešenie, on urobí takú vedu, že dovidenia. Najviac ma pobavilo jeho tvrdenie, že keď pes nedoje raňajky a nechá v miske napr. jednu granulu, tak na večeru má dostať len tú jednu granulu a nič viac! On si úplne vážne myslí, že keď dá chudákovi psovi na večeru jednu granulu, tak ten pes pochopí, že dostal len jednu granulu preto, lebo ju pred 12 hodinami nezjedol. A takéto absurdity radí v každej relácii.

@marci9 tam ziadny pes nie je chudak,skor rozmaznana otrava.

anonym_45858b
Dnes o 13:39

V poslednom čase tu ženám vadia psy, mačky, atď. Čo sa staráte o druhých. Narobte si deti keď chcete alebo žite samé alebo s čím chcete a dajte druhým pokoj. Druhým ich život neplatíte. Je vás do toho veľké h*vno.

bielasovicka
Dnes o 13:41
@anonym_133b83

@anonym_autor u nas je psík člen rodiny

@anonym_133b83 a u nás mačka 😊

autor
Dnes o 13:42

Ferko nie je problem ale ludia ktori svojho psa rozmaznaju tak, az su otravni pre nich a okolie.Ale ak tito nemaju nic ine na robote len skakat psovi okoli zadku,potom sa necudujem.Ta relacia ma uroven relacii typu mama ozen ma alebo vymena manzeliek.Ja ked vidim v uputavkach tych zufalcov ktrorym urcuje hranice pes si myslim svoje,ze nemaju to s socialnymi a medziludskymi vztahmi v poriadku a najskor ako zacnem psa drilovat by som im odporucila navstevu psychologa.

anonym_0881d6
Dnes o 13:49

videla som pár dielov, ale vôbec by ma nenapadlo takto sa vyjadrovať o majiteľoch že sú ako z Pinelky.
tiež máš nejaký problém, často máš porovnanie s Pinelkou? Len aby si sa aj ty tam neocitla - daj si na takéto vyjadrenia pozor.
relácia nie je moja srdcová záležitosť, ale ani nič proti nej nemám.

zojazoja
Dnes o 13:50
@anonym_autor

Ferko nie je problem ale ludia ktori svojho psa rozmaznaju tak, az su otravni pre nich a okolie.Ale ak tito nemaju nic ine na robote len skakat psovi okoli zadku,potom sa necudujem.Ta relacia ma uroven relacii typu mama ozen ma alebo vymena manzeliek.Ja ked vidim v uputavkach tych zufalcov ktrorym urcuje hranice pes si myslim svoje,ze nemaju to s socialnymi a medziludskymi vztahmi v poriadku a najskor ako zacnem psa drilovat by som im odporucila navstevu psychologa.

@anonym_autor kriste. ešte raz: prečo vznikla tá relácia Neposlušní? 3x hádaj. preto, lebo majitelia majú problém so svojimi psami (v reči tvojho kmeňa psy určujú hranice tým ludom). Tí ludia vedia, že spravili chybu nejaku pri výchove psa. Zbytočne to tu budeš rozoberať na modrom konovi a ponižovať tých ludi. a P.S. rozmaznana otrava si ty!

bloger
Dnes o 13:57

@anonym_autor Ja si myslím, že tí majiteľia robia chyby. Určite ale nie vedome. Niekedy je ale problém aj v samotnom psovi jeho psychike. Mohol niečo nepríjemné zažiť na čo reaguje. Teda nemusí to vždy byť zapríčinené chybou človeka teda majiteľa. Hoci sa to stáva. Môže ísť aj o iné externé príčiny.

anonym_81419f
Dnes o 14:25

Ked nevedia vychovať psov,tak ako chcú vychovať niečo tak komplikované ako je človek/dieťa 😁
Neviem čo je to za reláciu ale som za to aby ľudia sa vzdelávali

Strana
z2