icon

Operácia celej mliečnej lišty a maternice fenky

11. feb 2026

Ahojte,dal niekto prosim vyberat fenke mliečnu lištu skrz 1cm nadorceku pod bradavkou?Dnes nahodne najdeny veterinarom,vzata krv,kompletná prehliadka +sono.K tomu zhrubnuta maternica.Krvné výsledky výborne,a sono vsetkych organov v poriadku.Odporucená operacia celej mliečnej lišty a aj maternice aby sa predislo pyometrii.Fenka ma o 4mes. 10r.Je šanca,ze to prežije a všetko bude ok?Veterinar sa vyjadril ze je to v zaciatkocj vsetko ale ja sa hrozne bojim.Operacia naplanovaná na 26.2. 😓 Fenka v dobre kondicii,veterinari potvrdili ze keby nevedeli kolko ma rokov,tak by ju skoro na 10 r.netipovali.Vitalna,hrava,blazniva.Za vsetky reakcie vopred ďakujem 🙏

Strana
z2
danniiee8
12. feb 2026
@anonym_33e560

@danniiee8 napisala som hned v prvom svojom prispevku (druhy v tejto teme) ze som vet.
A ano, suhlasim s Tebou, ze velakrat su v teme 8/10 prispevkov od laikov totalne uletene teorie a rady.

@anonym_33e560 aha pardon, tak to som si absolútne nespojila, že to píše rovnaká osoba, keďže je to anonym koment a tie čísla za anonym_ som si neporovnávala, teraz väčšina komentov všade býva anonym_xxxxx, takže ma to vôbec nenapadlo. Tak hádam všetko dobre dopadne ako predpokladáš a hádam autorkin psík bude mať všetko v poriadku. Moja fenka to mala podľa mojej vet tiež zvládnuť, keďže s takýmito zákrokmi a liečbou + následnou rekonvalescenciou má dobré skúsenosti, žiaľ až na stole zistila ako rozsiahly je nádor + objavila kontraindikáciu, kvôli ktorej zákrok nakoniec nebolo možné vykonať.

autor
12. feb 2026
@anonym_33e560

@anonym_autor neboj sa, ako Ti hovorim, na 99% to bude dobre a uplne normalne a spokojne bude pes dalej fungovat. Metastazy vacsinou byvaju pri ovela pokrocilejsich nadoroch ako su "len malinke hrcky".

@anonym_33e560 prepáč,ze este otravujem.Prikladam aktualnu foto,snas nikoho nepohoršim.Mysliš ze ten na foto je este ok velkostou?

autor
12. feb 2026
@anonym_33e560

@anonym_autor neboj sa, ako Ti hovorim, na 99% to bude dobre a uplne normalne a spokojne bude pes dalej fungovat. Metastazy vacsinou byvaju pri ovela pokrocilejsich nadoroch ako su "len malinke hrcky".

@anonym_33e560

autor
13. feb 2026
@anonym_33e560

Ahoj, toto co popisujes je uplne bezny postup a uplne bezna operacia aj u takto starych (a aj starsich) suciek. (Som vet).

Samozrejme, nikto Ti neda garanciu ci prezije a rychlo sa vrati do normalu. To snad necakas... Kazdopadne, ak bude vsetko prebiehat standardne, malo by to byt v poriadku. Drzim palce.

@anonym_33e560 prosim vies sa mi este pozriet na tu fotku?Dakujem 🙏

anonym_33e560
13. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_33e560 prosim vies sa mi este pozriet na tu fotku?Dakujem 🙏

@anonym_autor ahoj, prepac, ja nemam vestecku gulu 😊 doveruj svojim veterinarom, postup je ok 😊

autor
13. feb 2026
@anonym_33e560

@anonym_autor ahoj, prepac, ja nemam vestecku gulu 😊 doveruj svojim veterinarom, postup je ok 😊

@anonym_33e560 ja viem,iba som chcela pocut podla foto ci to je podla teba uz velky nador alebo maly,nic viacej,ale chalem,dakujem.

anonym_33e560
13. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_33e560 ja viem,iba som chcela pocut podla foto ci to je podla teba uz velky nador alebo maly,nic viacej,ale chalem,dakujem.

@anonym_autor jasne ze toto ja maly. Ludia zvyknu prist so suckami, ktore maju uz narastenne nadory na mliecnej zlaze velkosti paste alebo az lopty... 😶

autor
13. feb 2026
@anonym_33e560

@anonym_autor jasne ze toto ja maly. Ludia zvyknu prist so suckami, ktore maju uz narastenne nadory na mliecnej zlaze velkosti paste alebo az lopty... 😶

@anonym_33e560 ďakujem krásne 🫶 tak snad to dobre dopadne a pri takomto malom dúfam,ze este nie su metastazy na plucach.🙏

Strana
z2