icon

Pes nechce nič jesť a vracia. Čo robiť?

viktor_1
Včera o 07:39

Dobry dej zacalo ti asi pred 3 tyzdnami kedy moj pes prestal jest granule . No ked sme mu ich zaliali polievkou tak ich zjedol . Alebo sme mu kupili konzervy aj tie zjedol . No posledne 3 dni nechce zjest nic a ked daco trochu zje tak to potom aj vyvracia . Vody pije dost . Neviete co to moze byt ? Som zufaly . Bol u nas aj zverilekar dal jej injekciu s vitaminamy a povedal ze nevyzera este zle .

anonym_471e5b
Včera o 07:54

Prečo dávaš granule? Skús barf. Hento kvalitnejšie a prirodzenejšie ako granule

anonym_9e98df
Včera o 07:55

Aký je starý psík? Okrem toho, že prestal jesť a vracia, má aj iné príznaky ochorenia? Teplota, letargia....

viktor_1
autor
Včera o 08:08
@anonym_9e98df

Aký je starý psík? Okrem toho, že prestal jesť a vracia, má aj iné príznaky ochorenia? Teplota, letargia....

@anonym_9e98df psik ma 2 roky . Sučka labradora . A teplotu asi nema ma chladný nufak .

anonym_9e98df
Včera o 08:09
@viktor_1

@anonym_9e98df psik ma 2 roky . Sučka labradora . A teplotu asi nema ma chladný nufak .

@viktor_1 hnačku nemá?

colsami
Včera o 08:17

Netreba volat dedinskeho veterinara co pride domov, neurobi nijake vysetrenia (pretoze so sebou nemoze zobrat stroje), nepichne nejaku "vseobecnu injekciu" a tvarime sa ze vybavene.
Ak pes iba nevymysla ale ma zdravotny problem, je na mieste nalozit psa, objednat sa na vybavene pracovisko kde ho riadne zdiagnostikuju a na zaklade toho mu nastavia spravnu liecbu. Vsetko pomimo toho je hlupost.

Nic ine co Ti pomoze sa na to napisat neda. Drzim palce nech si to vyriesite. Mimochodom - nie, chladny nufak s teplotou nemusi mat vobec nic spolocne.

rozculena
Včera o 08:22

@viktor_1 už dávno by som bola na nejakej klinike .....

anonym_1005cd
Včera o 08:55

Uz davno by som bola na veterine, kde ho vedia poriadne vysetrit. Take vysetrenie doma sa ani neda nazvat vysetrenim.

anonym_0f0449
Včera o 09:22

Náš iné ako granule ani nesmie zjesť. Zo všetkého má ekzém.....

crazy_cat_lady
Včera o 10:52

Uz si mal byt s nim davno ma veterine, kde ho poriadne vysetria... Chudak pes 🤦

anonym_07e15d
Včera o 11:00

@viktor_1 nezufaj a bež na veterinárnu kliniku.

gabrielkamajeckka
Včera o 12:48

Dobrý deň, odporúčam ísť na kliniku.

Taktiež pes môže mať alergie / intolerancie. Napríklad ľudia kŕmia psa dlhodobo stravou, kde je kuracie mäso, ale pes môže mať na to alergiu. Ak sa vygrcá napríklad 2x za mesiac, či občas má redšiu stolicu, alebo žuje trávu, tak mu nesedí jedlo. My naše psíky kŕmime varenou stravou petchef alebo mixano, pretože granule neprispievajú ku dlhovekosti a zdraviu psov. Kamarátov pes má už 21 rokov (labrador) a je kŕmený iba domácou stravou, samozrejme bez soli a korenín a po konzultácii s výživarom. Náš prvý pes po prechode na varenú stravu má omnhoo kvalitnejšiu srsť, menej plzne a je živší - a to bol v ukážkovom stave už predtým.

anonym_fd823b
Včera o 15:50

Nas tak jedol a vracal, ked mal nepriechodne crevo a macka, ked sa priotravila. Uz si mal byt na veterine, moze to byy cokolvek