Poraďte kvalitné krmivo pre rozmaznané psy.
Ahojte už nad tým premýšľam dlhšiu dobu a všimla som si že v zahraničí je to celkom bežne možno mi niekdo poradí mám veľmi rozmaznanu civavu ktorá je veľmi vyberava na to co zje..zo superzoo som skúšala asi už každú konzervu aj taštičku väčšinou si dala jedno sústo a už to nejedla ..má značkové granule z tých si len trosku zobne ale je zvyknutá na varené jedlo ..len je to dosť náročné ..premýšľala som nad barf ale má veľmi citlivý žalúdok ..nepozná niekdo nejakú overenú značku/ eShop kde predávajú akoby hotové jedla pre psov ? Ďakujem
ja mojmu davam raw food(barf) znacku neporadim lebo sme v zahranici-ale presli sme xy znackami az sme konecne nasli taku kt je ... plus je alergicky na kuracinu takze musime vyberat bez toho ...ale odkedy sme na nej tak sa nemozem stazovat ..konecne mu neumyvam zadok denne a niesom nonstop na pohotovosti s plnymi zapalenymi zlazami ... takze za mna iste raw food-pri malych psoch to nieje drahe .. vzdy nakupim viac do mrazaka a mam klud
@terka776 kupujem len konzervy ktoré majú aspoň 80 -100% mäsa. Tiež mám čivavu a iné mi nezje.
ja mojmu davam raw food(barf) znacku neporadim lebo sme v zahranici-ale presli sme xy znackami az sme konecne nasli taku kt je ... plus je alergicky na kuracinu takze musime vyberat bez toho ...ale odkedy sme na nej tak sa nemozem stazovat ..konecne mu neumyvam zadok denne a niesom nonstop na pohotovosti s plnymi zapalenymi zlazami ... takze za mna iste raw food-pri malych psoch to nieje drahe .. vzdy nakupim viac do mrazaka a mam klud
@anonym_14771f ako ste prosím zistili tu alergiu na kuracinu ? Všimli ste si nejaké príznaky alebo podľa krvy ste na to prišli ďakujem určite aj toto som zvažovala že by sme skúsili
@anonym_14771f ako ste prosím zistili tu alergiu na kuracinu ? Všimli ste si nejaké príznaky alebo podľa krvy ste na to prišli ďakujem určite aj toto som zvažovala že by sme skúsili
@terka776 mal vodovu stolicu .. niekedy zmiesanu s krvou -dost ... 2x sme skoncili na veterine s upchatymi analnymi -ale uz zapalene opuchnute plne hnisu a krvy .. tak nam len davali antibiotika a tak som sa rozhodla vymenit na kompletku jedlo .. nesmie nic s kuraciny ani od stola ked uvarim .. aj treats ma len hypoalergenicke .. uz je to mesiac a mame konecne klud a snad aj budeme mat .. akurat dnes bol na ockovani a som to spomenula - vtaj vela malych plemien to tak ma ... ale aj nam trvalo najast znacku kt zje-lebo je fajnovy ..
@terka776 mal vodovu stolicu .. niekedy zmiesanu s krvou -dost ... 2x sme skoncili na veterine s upchatymi analnymi -ale uz zapalene opuchnute plne hnisu a krvy .. tak nam len davali antibiotika a tak som sa rozhodla vymenit na kompletku jedlo .. nesmie nic s kuraciny ani od stola ked uvarim .. aj treats ma len hypoalergenicke .. uz je to mesiac a mame konecne klud a snad aj budeme mat .. akurat dnes bol na ockovani a som to spomenula - vtaj vela malych plemien to tak ma ... ale aj nam trvalo najast znacku kt zje-lebo je fajnovy ..
@anonym_14771f preto som sa vás pýtala pretože moja meggie mala tiež niekoľko krát krv v stolici tiež sme boli u veterinára dal rôzne inekcie,lieky, antibiotiká,probiotiká všímam si že sa má tendenciu škriabať na strane blízko brucha a tiež mna už toto práve napadlo či náhodou nemá alergiu a tie príznaky co píšete má práve aj moja meggie
@anonym_14771f preto som sa vás pýtala pretože moja meggie mala tiež niekoľko krát krv v stolici tiež sme boli u veterinára dal rôzne inekcie,lieky, antibiotiká,probiotiká všímam si že sa má tendenciu škriabať na strane blízko brucha a tiež mna už toto práve napadlo či náhodou nemá alergiu a tie príznaky co píšete má práve aj moja meggie
@terka776 skus vysadit kuracinu a uvidis..nic ta to stat nebude a aspon si budes ista
Asi ta nepotesim, v rodine mame podobneho skusali sme aj barf po par mesiacoch aj ten zacal uplne odmietat. Mali sme od Barfer.sk kompletny mix (take gulicky po 50g takze davkovanie uplne idealne). Mozno by stalo zato skusit nejaku gastro dietu ak ma az take problemy s travenim su k tomu konzervy aj granule. A tu stolicu ste niekedy dali skontrolovat? Este co sa tyka skriabania nasa mala alergiu na jedny granule boli kvalitne holisticke (Bodreek), ked sme zmenili na ine tak sa prestala skrabat ale nemala krv v stolici len sa skrabala a po par dnoch redsiu stolicu, to uz som vedela, ze asi tie granule nesadli. Pritom z toho Bodreeku pozna vsetky druhy masa a ani na jedno nema alergiu, muselo jej tam nieco ine vadit.

v trnave je novo otvorena predajna zamerana na kvalitne maso pre psov. ak mas zaujem vyhladam kontakt