icon

Šteniatko odmieta granule počas prezubovania. Čo s tým?

26. apr 2026

Ahojte máme šteňa práve vo fáze prezubovania, nejaké sú už vypadnuté, iné rastú. No začal nám odmietať granule. Pri tréningu, si ich z ruky vezme, no tie skôr hltá ako kúše. Granule naložené vo vode alebo vo vývare odmieta, nad tým len ohrnie nos. Teraz neviem, či ho ozaj bola ďasná, alebo si už len vymýšľa. Myslíte že by bolo dobré prejsť na konzervy pokým neprezubí? Alebo čo iné robiť.

Strana
z2
marci9
26. apr 2026

Daj mu kvalitnú stravu, tzn. BARF, alebo varené, žiadne granule a konzervy.

autor
Včera o 07:03
@marci9

Daj mu kvalitnú stravu, tzn. BARF, alebo varené, žiadne granule a konzervy.

@marci9 Barf a varené sa pre šteňa nedoporučuje, nepotrebujem aby mať nejaké rastové chyby

pindusa
Včera o 08:31

@anonym_autor daj pod granule kúsok nakrájanej šunky a na to nasyp granule vyskúšaj.

jankaovecka
Včera o 12:03

V diskusii psy z tusim z 20.4. to iste, ze stena prezubuje , odmieta granule, tie len pri treningu z ruky. Vyvar ani namocene vo vode nezje... Moc velka zhoda, nezda sa ti?.

autor
Včera o 12:20
@jankaovecka

V diskusii psy z tusim z 20.4. to iste, ze stena prezubuje , odmieta granule, tie len pri treningu z ruky. Vyvar ani namocene vo vode nezje... Moc velka zhoda, nezda sa ti?.

@jankaovecka môj pes ma iný vek ako pes v tej diskusii.a očividne je to dosť rozšírená záležitosť. Ja nepotrebujem vytvárať x tém o tom istom. 🙂 v tom dátume som ani účet ešte nemala.

Strana
z2