Výživové doplnky na kĺby pre malých psov
Psíčkarky prosím ktoré máte psov menšieho vzrastu a sú veľmi aktívne tým
myslím že sa veľa nabehajú, dávate im nejaké doplnky kvôli kĺbom? Vďaka
@anonym_autor žraločia chrupavka do žrádla.
Nemám malé plemeno, ale áno, dávam kĺbovú výživu. Podľa vet špecializovaného na ortopédiu to má zmysel. Hovoril mi, že minimálne aspoň sezónne - tesne pred zimou a počas zimy.. Že vtedy telo (laicky povedané) čerpá viac živiny na ochranu pred zimou a menej ich "dáva" do kĺbov atď, čiže je fajn to doplniť kĺbovou výživou. A okrem týchto doplnkov so psom aj posilňujem, dbám na správne zaťažovanie rovnomerne celého tela, správny pohyb, atď atď.
Nemám malé plemeno, ale áno, dávam kĺbovú výživu. Podľa vet špecializovaného na ortopédiu to má zmysel. Hovoril mi, že minimálne aspoň sezónne - tesne pred zimou a počas zimy.. Že vtedy telo (laicky povedané) čerpá viac živiny na ochranu pred zimou a menej ich "dáva" do kĺbov atď, čiže je fajn to doplniť kĺbovou výživou. A okrem týchto doplnkov so psom aj posilňujem, dbám na správne zaťažovanie rovnomerne celého tela, správny pohyb, atď atď.
@wolf_ o tom správnom zaťažovaní tela počujem prvý krát idem to všetko naštudovať. Skorej ma to nejak nenapadlo riešiť, už som pozrela ten hore spomenutý alavis a kúpim ju. Vidím že má aj dr.max tak to stade objednám. Ďakujem
@wolf_ Aku konkretne klbovu vyzivu davas?
Ja ešte dávam každý polroka sirup Hyalutidin a ten nám najviac pomohol.
Ja ešte dávam každý polroka sirup Hyalutidin a ten nám najviac pomohol.
@3009 ďakujem pozrela som to, už som objednala ten alavis ale uložila som aj tvoje. Moc kombinovať nechcem

Pozri značku Alavis