icon

Výživové doplnky na kĺby pre malých psov

Včera o 14:43

Psíčkarky prosím ktoré máte psov menšieho vzrastu a sú veľmi aktívne tým
myslím že sa veľa nabehajú, dávate im nejaké doplnky kvôli kĺbom? Vďaka

pribinak
Včera o 14:44

Pozri značku Alavis

autor
Včera o 15:04
@pribinak

Pozri značku Alavis

@pribinak ďakujem idem na to

3009
Včera o 16:16

@anonym_autor žraločia chrupavka do žrádla.

wolf_
Včera o 17:11

Nemám malé plemeno, ale áno, dávam kĺbovú výživu. Podľa vet špecializovaného na ortopédiu to má zmysel. Hovoril mi, že minimálne aspoň sezónne - tesne pred zimou a počas zimy.. Že vtedy telo (laicky povedané) čerpá viac živiny na ochranu pred zimou a menej ich "dáva" do kĺbov atď, čiže je fajn to doplniť kĺbovou výživou. A okrem týchto doplnkov so psom aj posilňujem, dbám na správne zaťažovanie rovnomerne celého tela, správny pohyb, atď atď.

autor
Včera o 18:23
@wolf_

Nemám malé plemeno, ale áno, dávam kĺbovú výživu. Podľa vet špecializovaného na ortopédiu to má zmysel. Hovoril mi, že minimálne aspoň sezónne - tesne pred zimou a počas zimy.. Že vtedy telo (laicky povedané) čerpá viac živiny na ochranu pred zimou a menej ich "dáva" do kĺbov atď, čiže je fajn to doplniť kĺbovou výživou. A okrem týchto doplnkov so psom aj posilňujem, dbám na správne zaťažovanie rovnomerne celého tela, správny pohyb, atď atď.

@wolf_ o tom správnom zaťažovaní tela počujem prvý krát idem to všetko naštudovať. Skorej ma to nejak nenapadlo riešiť, už som pozrela ten hore spomenutý alavis a kúpim ju. Vidím že má aj dr.max tak to stade objednám. Ďakujem

marca12
Včera o 18:37
@wolf_

@wolf_ Aku konkretne klbovu vyzivu davas?

wolf_
Včera o 18:43
@marca12

@wolf_ Aku konkretne klbovu vyzivu davas?

@marca12 dávala som kedysi Aptus Apto-flex sirup. Teraz dávam Cartilan Complete tablety. Ale netrúfam si radiť, ktorá kĺbovka na trhu je najlepšia. Jedny tvrdia tak, druhí zas inak. Neviem 🙂 Ale ten Cartilan mi odporučila psia fyzioterapeutka.

3009
Dnes o 07:45

Ja ešte dávam každý polroka sirup Hyalutidin a ten nám najviac pomohol.

autor
Dnes o 08:52
@3009

Ja ešte dávam každý polroka sirup Hyalutidin a ten nám najviac pomohol.

@3009 ďakujem pozrela som to, už som objednala ten alavis ale uložila som aj tvoje. Moc kombinovať nechcem