icon

13-ročná baba hovorí, že je npc

silviapodhrubska
12. nov 2022

Ahojte, doma mám trinásť ročnú babu, ktorá ma neustále nazýva "npc" nevie niekto čo to môže znamenať a prečo ma tak volá?

Strana
z2
elenka.k
12. nov 2022

@silviapodhrubska baby aj moji používajú rôzne angl. skratky - ja si z nich vymyslím niečo srandovné ... Inač toto fakt neviem čo, ale skôr čo píse baba vyššie
NPC je postava v RPG hrách, ktorú nemôže ovládať hráč, ale pohybuje sa sama a väčšinou hráčovi poskytuje služby za ktoré musí zaplatiť, alebo zadáva hráčovi rozličné úlohy.
Pojem NPC sa rozšíril hlavne vďaka MMORPG hrám, kde sa rozlišuje, či danú postavu ovláda hráč či

lenkapk2
13. nov 2022

Toľko komentárou....v skratke povedané tvoje dieťa ti nadáva,nemá ťa za nič

evinka400
13. nov 2022

@silviapodhrubska Je to urazka, akoby si bola jednoduchsia niekedy az bezvyznamna postava v jej zivote.

zuzanaformadzi
13. nov 2022

@davidkomiminka22 nie u nas teenageroch npc nie je nič vlugarne😭. Je to na pobavenie. Ale určite by nemala volať svoju mamku npc 😂 skusila by som a už tu nie som.

davidkomiminka22
13. nov 2022

@zuzanaformadzi hej npc znamená na pi.. asi tak ale sestra raz skúsila mne a mamka jej treskla takže tak

elenka.k
13. nov 2022

@silviapodhrubska
... nie sme v reále ... sme akože mimo, nerozumieme mladým ...Baby čo to tu píšete , aké hrešenia? Je to zo srandy myslené, treba ísť s ich dobou.
nevadí, starneme, čo už?!

juditka8
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2