13-ročná baba hovorí, že je npc
Ahojte, doma mám trinásť ročnú babu, ktorá ma neustále nazýva "npc" nevie niekto čo to môže znamenať a prečo ma tak volá?
Toľko komentárou....v skratke povedané tvoje dieťa ti nadáva,nemá ťa za nič
@silviapodhrubska Je to urazka, akoby si bola jednoduchsia niekedy az bezvyznamna postava v jej zivote.
@davidkomiminka22 nie u nas teenageroch npc nie je nič vlugarne😭. Je to na pobavenie. Ale určite by nemala volať svoju mamku npc 😂 skusila by som a už tu nie som.
@zuzanaformadzi hej npc znamená na pi.. asi tak ale sestra raz skúsila mne a mamka jej treskla takže tak
@silviapodhrubska
... nie sme v reále ... sme akože mimo, nerozumieme mladým ...Baby čo to tu píšete , aké hrešenia? Je to zo srandy myslené, treba ísť s ich dobou.
nevadí, starneme, čo už?!

@silviapodhrubska baby aj moji používajú rôzne angl. skratky - ja si z nich vymyslím niečo srandovné ... Inač toto fakt neviem čo, ale skôr čo píse baba vyššie
NPC je postava v RPG hrách, ktorú nemôže ovládať hráč, ale pohybuje sa sama a väčšinou hráčovi poskytuje služby za ktoré musí zaplatiť, alebo zadáva hráčovi rozličné úlohy.
Pojem NPC sa rozšíril hlavne vďaka MMORPG hrám, kde sa rozlišuje, či danú postavu ovláda hráč či