icon

13 ročný syn nechce chodiť do školy

naduska007
27. jan 2022

Dobrý deň, môj 13 ročný syn mi nechce chodiť do školy. Veľmi sa hanby, napr. keď sme v obchode nechce, aby som veľmi nahlas rozpravala, aby sa náhodou niekto na nás nepozrel... s nikým nekomunikuje, veľmi dba na to ako vyzerá, dokonca aký ma hlas či dobré zneje pri rozprávaní... Dobré sa učí, len nie je prebojný aj keď vie je ticho, neprihlási sa... V triede je sám deti sa j nemu ozývajú, ale on len odpovie a nerozvija komunikáciu, je taký neprisposobivý sa mi niekedy zdá.... Chlapci v jeho veku rozoberajú frajerky, fajčia niektorí... On je najmenší z triedy aj z toho ma dilemy, je veľmi citlivý.... Neviem ako mu pomôcť, stále mu dohováram, že je šikovný, múdry, že by sa mal trošku odvahy ale on len čaká kedy konečne odzvoní.... 🤷🏽‍♀️🤔😢

Strana
z2
stvura
Odpoveď bola odstránená
dadis
27. jan 2022

@stvura V Bratislave. Myslim, ze tyzden/dva pred Vianocami nemohli trenovat, ked bol tvrdy lockdown. Ale chodili vtedy aspon kazdy den spolu s trenerom behat..ak su v dobrom klube, tak to tie deti bavi sportovat, bavi ich byt spolu ako kolektiv, ja som za to velmi stastna, ze to uz funguje. Ta minula zima bol otras 😒

Strana
z2