icon

14-ročná si píše so skoro 30-ročným chlapom

26. feb 2025

Dobrý večer
Vopred sa ospravedlňujem za gramatické chyby ale som z tohto rozrušená
Dnes keď bola dcéra v škole som potrebovala použiť jej počítač lebo som si potrebovala vytlačiť pár vecí. Počítač mala zapnutý a mala zapnutú aj nejakú četovaciu apku. Originálne som jej vôbec nechcela čítať správy ale keď to tam už mala zapnuté tak som si niečo z toho zo zvedavosti prečítala a zistila som že si píše s 29 ročným chlapom. Prečítala som si správy ktoré si posielali, poslali si aj nejaké fotky ale nič nevhodné. Nepísali si o ničom nevhodnom ale aj tak som znepokojená lebo on vie že dcéra má 14r (napísala mu to) a aj tak si s ňou píše.. Hrali spolu aj nejaké videohry a volali spolu, už si píšu cca. 2 mesiace. Ten chlap je fakt nejaký čudák lebo takmer v každej správe posiela emotikony typu OwO, UwU a :3 ... Baby ja vôbec neviem čo si o tom myslieť lebo teda aspoň zatiaľ si nepísali o ničom nevhodnom a rozprávajú sa tak kamarátsky tak neviem či sa mám na to vôbec dcéry spýtať/zakázať jej to alebo len sledovať situáciu.. priznám sa že mi je trochu ľúto že som jej čítala súkromné správy a preto zaváham či sa jej na to mám spýtať. ďakujem za všetky rady

Strana
z2
kristina1207
Odpoveď bola odstránená
nat_alia
28. feb 2025

Je to maximalne podozrive a nevhodne, zatrhla by som to. Tak aby mi to nenarusilo vztah s dcerou ale ako tu uz bolo napisane normalneho 30 rocneho nezaujima 14 rocne dievca…

Strana
z2