Ako odstrániť muža, čo mi píše?

6. okt 2020

Ahojte ženy potrebujem pomoc.Začal mi pisať jeden muž na instagrame,neskôr aj na messengery.Bol milý je z toho istého mesta,proste bol úplne skvelý...Posielali sme sa aj par srdiečok a pod.Včera mi poslal jeho fotku a síce mi na výzore nezáleží tak u neho mi to strasne vadí,celkovo sa podoba na jedneho zlého kamaráta z minulosti a pod...Teraz mi pise aj na Instagram aj na Messenger čo mi urobil,či už ho nemam rada apod.Chcem sa spytat ako ho odstrániť zo života?Mam si ho normalne obyčajne hneď zablokovať?
Ďakujem

veronikaszabova
6. okt 2020

Zablokuj ho, ked ta uz obtazuje.

snazilka_bio_mamka
6. okt 2020

no ak si snim rozumies a iba ti niekoho pripomína, možno by som dala šancu na stretko. Ak sa ti uplne bridí, napis mu, že nie je tvoj typ a rozluč sa snim a hello :D alebo ked nemas gule blokni ho.

krisbar
6. okt 2020

Ja som za uprimnost. "Prepac, tvoja vizaz ma neoslovila, pri pozreti fotky nezafungovala chemia. Ukoncime to."

luciannka83
6. okt 2020

Po dlhsom pisani by mi prislo nefer, keby ma niekto bez dovodu zablokoval. Ved mu slusne vysvetli ako sa veci maju a ked to nebude akceptovat, potom ho blokni.

nairia
6. okt 2020

ak je ten vyzor tak velmi dolezity, tak mu normalne napis, co je vo veci a slusne to ukonci. blokuj ho iba v pripade, ze ta bude obtazovat.
ako pise luciannka, tak mna by tiez zaskocilo, keby z prijemneho, veseleho a bezproblemoveho vypisovania sa zrazu ocitnem v bloku bez ani mu ani bu, to by som si o dotycnom pomyslela vselico a ver, ze nic pekne by to nebolo. je to zbabele a detinske, aj ked ide iba o pisomnu komunikaciu

ave17
6. okt 2020

Akože to ze ti niekoho pripomína, tak ho odpises?? Tak to mi príde brutal detinské...

pravdivy_chlap
6. okt 2020

nahlásiť - dať na čiernu listinu - zablokovať - zmazať......mas to za chvilku a bez nejakych traposin okolo toho, v zivote treba ocakavat vsetko a v kazdej sekunde, potom je clovek menej prekvapeny

tropkica
6. okt 2020

Presne tak ako podla mna ani nema co ineho spravit, pokial si mu nedala svoj iny kontakt alebo nebodaj cislo, tak ho proste zablokuj

lopka1313
6. okt 2020

Neblokuj ho bez slova. Raz mi to spravil ex, aj ked sme boli spolu len 2 mes, ale aj realne nazivo, proste to bola obrovska trauma, na niekolko rokov, a aj ked som od vtedy mala nejake vztahy, toto boli neskutocne. Aj ked ste sa realne nevideli, bud normalna a povedz mu to, preco nie. A mozno to bola len zla fotka a skus sa cez to preniest, ak je zvysok skvely, na tom sa v buducnosti budes len smiat a mozno to uz nebudes vninat vobec.

leuchtturm
6. okt 2020

normalne mu napis, ze nezafungovala chemia a viac si s nim nechces v buducnosti pisat. Ak ta bude potom otravovat, zablokuj ho.

mirabelia
6. okt 2020

Mne to pripadá akési zvláštne 🙂 lebo na instagrame predsa musel mať nejakú svoju fotku, či? a keď ste si písali cez messenger, tak mal aj facebookový profil, že? ..to nikde nemal žiadnu svoju foto? 🙂 a keď nemal, tak je zvláštne, že si posielala srdiečka a prejavovala takto bezhlavo náklonnosť niekomu bez foto, bez toho aby si vedela, že komu tú náklonnosť prejavuješ...píšeš, že na výzore ti nezáleží, ale mohol to byť výzorovo aj veľký extrém, prípadne to mohol byť ktokoľkovek skrytý za rúškom anonymity....zjavne ti len chýba láska a je ti jedno od koho ju dostaneš...

thoughtfulweirdo
6. okt 2020

Kolko mas rokov? Preboha, ved mu normalne napis, ze ti prilis pripomina niekoho z minulosti a nie si schopna s nim dalej udrziavat kontakt. Vsak to zaberie 2 minuty 🙏

medeaa
6. okt 2020

normalne mu vysvetli, ze uz s nim nechces dalej komunikovat, doteraz si mu odpisovala, ako sama pises, posielali ste si srdiecka, tak by si mu mohla dat aspon nejake vysvetlenie skor nez ho zablokujes. Tebe by sa to pacilo, keby si bola na tej druhej strane?

karolinakr
6. okt 2020

Vzhĺadom na to, že nevyzeráš ako Alan Delon ťa blokujem

vilma7
6. okt 2020

Sorry ako ženy, chémia cez messenger?

Na tvojom mieste by som sa s ním stretla a potom sa rozhodovala. By si neverila, ale môj manžel sa na živo dosť odlišoval od fotiek, čo som videla. Stačí zlý uhol atď...daj to stretnutie a potom sa rozhoduj.