14 ročné dievča sa správa ako chlapec. Poradíte mi?
Milé mamičky, som zmatena zo svojej dcéry.dcéra má 14rokov a správa sa a oblieka sa ako chlapec. Mám pocit že manžel ju v tom podporuje, ale mne sa to nepaci. Dcéra chodí na hokej, kupili aj chranice samozrejme aj suspenzor - príde mi to strašne chlapčenske aj keď je to pre jej dobro. Chodí aj na rôzne výlety z krúžkov a povedala ze potrebuje aby sme jej kúpili - v ramci hygieny- nejaké 'nadstavce' na mocenie na stojaka. To že nosí chlapčenske oblečenie a do šiat ju nedostanem už neriesim ale už má začína hnevať.je to normálne to čo robí? Dakujem
ja tiez poznam dievca, co je skor ako chlapec. So synom chodi jedno na hokej. No to s tymi nadstavcami na mocenie, to naco potrebuje? 😖 No a vzdy bola takato? Skus sa jej trosku povenovat ako matka -dcere, nakupy, kino,...Ma aj nejake kamosky? Ci len chalanov -kamosov? V mojej praci obcas amme take dievcata, co su ako chlapci, ale po case ich to preslo a zacali sa kamosit aj s dievcatami a adokonca aj nejake sperky a celenky na seba hodili. 😀 uvidis, co ti dcera povie ked budete mat pohodu, ci sa len jej paci ten styl, alebo bude za tym nieco ine. Mozno sa len chce odlisovat od ostatnych dievcat. A ako ju manzel v tom podporuje? Kludne mozes aj IP. JA pracujem s problemovymi detmi, a tam su uz kadejake typy deti....
myslim si ze je to normalne, kazda sme ina... moja sestra bola tiez ako chlapec... a viem presne aky mysli nadstavec. ked som to videla prvy krat mala som asi 16 rokov, bola na to v telke reklama. myslim, ze to moze byt celkom dobra pomocka, ako vonku (kde nie je moznost si odskocit na WC) pohodlne a hlavne diskretne urobit svoju malu potrebu. ved ktora sme nezavidela chlapcom, ze nemusia davat dolu gate. tento nadstavec udajne umoznuje urobit potrebu i zenam postojacky bez toho aby si museli dat gate dolu a cupnut. takze ak chodi von, kde nie je moznost ist na WC a ani vela sukromia... tak asi to chce na to,..
Ona sa zmení keď pod suspenzorom bude mať vložky....
Pravdepodobne sa Ti to zdá zvláštne najmä preto, že si niečo podobné nezažívala a možno ani nevidela vo svojom okolí v období vlastného dospievania. Sama som bola dievčaťom, ktoré by sa mohlo označiť za chlapčenský typ ... behala som s kamarátmi z ulice po vonku, zostrojovali sme si kadejaké káry a vždy som robila skôr chalanské veci a vyrástla zo mňa, myslím, úplne normálna žena s citom pre estetično, módu, ... pravé ženské veci. Chce to len čas, hlavne že je sama sebou, je to ešte v podstate dieťa, nech si užíva všetko to, čo k detstvu a dospievaniu patrí. Všetko ostatné sa v živote ešte narieši až až 😀
Ehm...Mami ja mám 13 😒 😉
Ja som bola tiez chlapcensky typ. Rada som majstrovala v dielni, co mi aj ostalo. Hravala som futbal, kajaky, parkur. Teraz som myslim obycajna a bezna zena, ktora nosi co je v mode a nemam problem si obliect monterky a zmajstrovat stolicku, pokladat dlazbu alebo vymenit zasuvky 😀 bud rada, ze si neoblieka mikrosukne a tricko velkosti 56 🙂 je to slusne a sikovne dievcatko len s netradicnou zalubou 🙂

Vo je chlapčenské oblecenie? Rifle, tričko, mikina? Tak chodi polovica dievčat co poznám. Je to pohodlne a slušne.
Bud rada, ze nenosí mini minisukni s top, ktorý ma taky výstrih, ze jej vidíš az pod pupok