15 ročná dcéra chce ísť spať k priateľovi
Dopredu Vás prosím neukamenujte ma tu.
Som v rozpakoch , my sme takto neboli vychovavane,a ani sme sa neopovazili mamu o takéto niečo prosiť.
Jej priateľ býva na dedine a pracuje,a nevidia sa tak často.
Ja sa o svoje jediné dieťa bojím. Nech je chlapec akýkoľvek dobrý a správny .
Vychovavam ju sama a som na ňu asi príliš dobra ale cítim že toto správne moc nieje .
Z jeden časti jej verím ,no veľmi sa o ňu bojím,a viem že keď jej poviem áno tak to už pôjde stále. A to ja nechcem!
Celé dni mi tu knucí a prosí .....
Pustili by ste vy svoje deti?
Celé
@ajka0207 praveze ja pocitam s povahou svojej dcery(kedze ma nase geny. A ja som mala prveho svojho muza a ja som bola prva mojmu muzovi), ale povahu formuje aj vychova. Tu ale otazka znela, ci by ste svoju dceru v 15-ich pustili prespat k svojmu chlapcovi. Tak s mojim suhlasom nie. A co robi za mojim chrbtom sa nemusim mozno nikdy dozvediet.
Krabicku kondomov, mega dlhu hoc trapnu prednasku a pustila by som ju.
Video o "mamou v 15".
Doveru ponuknut.
Pripadne si zavolat s rodicmi chlapca, ci oni su s tym OK.
Pre mna je 15 malo.
Ale sex nechraneny mozu mat aj cez den..
Pustila by som
Pustila by som, pokiaľ by som z toho chlapca mala dobrý pocit. Samozrejme by som sa spýtala, ako plánuje poriešiť prípadne antikoncepciu. Zabrániť sa tomu nedá, teraz ide len o to, či budete mať dôverný vzťah alebo (z očí 15-ročnej) bude nútená vymýšľať iné cesty ako si to zariadiť a medzi vami bude priepasť
Ja neviem čo by som urobila ja ale niečo podobné máme v rodine,chlapec chodil na návštevy,prichádzal k rodičom dievcata a samé chichi chacha keď sa rozprávali o ňom ,matka stiahla appku 15r dievčine o menštruácii, plodných dňoch atd a nakoniec v 15 otehotnela, takže podľa mňa pokiaľ sa dá tak to oddiaľovať,hnevať sa budú vždy keď im niečo nedovolíme ale asi by si na to zvykli obaja a to je ešte skoro.Ja som tiež mala priateľa od 16 ale musela som si počkať
Určite nie,má čas...aj ķeď je iná doba,nič nezmešká 😉
Je to skoro a naozaj by to bol ako tichy suhlas, ze tvoja dcera uz moze sexualne zit. Moze sa ti zaprisahat, ze chcu vedla seba len lezat, ale... je to chlapec a dievca a tam sa situacia moze kedykolvek zvrhnut. Ak si trufas, pozvi spat fesaka k vam. On v jednej izbe, dcera v druhej. Budes mat nad tym vacsiu kontrolu a sucasne ti dvaja mozu byt spolu dlhsie do noci a rano spolu ranajkovat. Fajn kompromis pre 15rocnu.
Nie.
@alzbetka1783 to každý puberťák skúša, že vidíme sa malo😀v prvom momente by som povedala nie, ale potom som si spomenula ako som mala 16 r a bola so spolužiakom a jeho rodičmi na chate a neskôr o 17 chodila na víkend k nim rodičia často cestovali.Teraz ako mama by som povedala rezolutne nie😊je to ťažké ani ho nepoznáš ja som mala každého frajera 3 roky a vždy ho poznali rodičia mňa jeho....Je to blbý vek nepustis, tak sa budú muchlovat niekde pod bránou či v parku.Tomu sa nevyhnes kamarátke sa dcéra priznala, že chodili na pole do kukurice.Skor by som bola za to nech idu ku nám, pozru si film, dajú si pizzu a potom mladý muž domov.A presne ako píšeš dovolis raz bude to každý víkend...on býva sám?
Ako mnohé napísali, keď budu chcieť mať sex tak ho budú mať aj o 12 na obed.. Ja som spavala u frajera.. Mala som tabletky a keď som chcela mať sex s niekym na hodiny som sa nepozerala.. Doveruj a preveruj.. To ze zacne tak žiť je normálne
@alzbetka1783 nie
15-rocna ma sediet doma na zadku a venovat sa studiu a nie zit ako 30-rocna zena. Mat kamosa-rovesnika s ktorym ide max. na zmrzku,alebo do kina. Urcite by sa mi nepacilo,aby ju obtrtkaval dospely chlap s tym,ze moj prispevok k tomu celemu by bola krabicka antikoncepcie.
Nie.
Nie nepustila.
Ako vidím mnoho zažilo dinosaure so Studenkovou a už si nepamätajú na svoju mladosť, trpia spomienkovým optimizmom ake boli dokonalé, sedeli doma nad knihami do 25 😂
@deti95060810 asi sme inak vychovane. Ja by som sa mame v 15 ani nepriznala s frajerom. Prvého vážneho som mala v 17 a aj to sa mi zdalo skoro.
S mojim mužom som chodila 5,5 roka a prvýkrát u nás oficiálne spal po svadbe. Ja u neho pred svadbou 1x a naši to nevedeli, nádejní svokrovci sa tvárili v pohode, ale bolo mi to trápne ráno.
Mám 20 a doteraz som nemohla ani raz pri dlhšom vzťahu, čo mi príde extrém, ale od 18ky by som dovolila, skôr asi tiež nie
Kolko ma priatel rokov , ked uz pracuje ?
@alzbetka1783 v 15 určite nie
@alzbetka1783 - kukám profil, dcéra kočka vyzerá veľmi vyspelo na svoj vek. Nechcem uraziť ale keď jej to povolis v podstate jej odobríš sex v 15. Jedna vec je že to možno ma už za sebou druhá vec je mať na to súhlas mamy. Mala by si byť vedomá aký máš na to názor to či sa zhodnete je nepodstatné.
Jednoznacne nie, vratia sa ti dve a chlapec zdrhne... Ja mojim nedovolim v izbe dvere zavriet do 18 s chlapcom 😂😂
Za mna nije,Mam troch synov a ked pride rec na to zeby prisla frajerka prespat,tak tiez nije.Este su velmi mlady,Nech skoncia strednu a potom sa uvidi.Ja som neni staromodna ale nechcela bi som abi sa o kas rozpravalo ze dcera je stetka.Co ked sa vztah pokazi?Potom bude dalsi,a dalsi,a dalsi.Kolko ich vymeni do manzelstva?
@alzbetka1783 ja by som pustila. Samozrejme by tomu predchádzala veľká prednáška a určite by som jej zabezpečila ochranu. kto chce si cestu nájde takže takým veciam nezabrániš, bude ti to robiť poza chrbát. Je lepšie jej dvôverovať ako zakazovať a urobíš tým ešte horšie..
Nepustila by som ani keby mala 18.

@alzbetka1783 rozmyslas spravne, urcite nie.
Jednoznacne nie, ale pre nu s vysvetlenim, aby si o nu neprisla. Ja som u frajera spala, ked som mala vyse 20. Moja sesrernica az po svadbe