Myslím si, že je na mňa dosť naviazaný

27. apr 2023

Potrebujem poradiť. Možno len ja to vnímam inak.
Mám začínajúci vzťah. Konečne cítim, že vo veľa veciach mi partner vyhovuje, ale je tu jedna vec, ktorá ma prekvapuje. Predtým som nebola zvyknutá byť s partnerom nonstop, nevideli sme sa niekedy aj celý týždeň. Zvykla som si na to, že som sama.
Dlhodobo sama aj bývam, v garzónke. Je to podnájom.
Súčasný partner je ale úplný opak od predošlých vzťahov alebo randení. On by bol so mnou najradšej aj 5x do týždňa, hoci len na krátko. Ma aj svojich priateľov, záujmy, ale rád so mnou trávi čas.
Aj ja s ním, a vysvetlila som mu, že som bola dlho sama a tak nemám potrebu tak častého kontaktu.
Niekedy, ak nie sme spolu 2 dni kvôli práci, tak cítim, že on už tu potrebu má. Neviem, či je to dobré alebo zlé, ale cítim, že by bol najradšej stále. Je rodinný typ.
Nestane sa časom, že bude na mňa príliš naviazaný? Alebo len ja nie som zvyknutá a je to normálne? Ďakujem
🙏

zuza265
27. apr 2023

Ja v tom nevidim nic zle. Akoze keby je to ozaj moc, napr nechcel by aby si niekam chodila bez neho, alebo by chcel, aby ste boli uz len spolu, alebo ti vycital preco ides radsej na hodinu jogy a nemozes byt s nim a popritom spolu zijete atd. V case prvotnej zamilovanosti je podla mna ok ak chce byt s tebou “castejsie” a staci mu aj chvilka a ze mu chybas a rd by ta videl. Toto mi nepride nejake prehnane…

h2
27. apr 2023

Nie si zvyknutá. Ale normálne je, že ľudia v pároch (v manželstve) spolu žijú a prežijú tak väčšinu života. To, že mu po dvoch dňoch chýbaš a chce byť s tebou, sa mi nezdá byť nejaké prehnané.

marsmykkok
27. apr 2023

Ja som rada sama so sebou, ale stretnutie raz za týždeň je málo, to vzťahu neprospieva. Ste z jedného mesta? Ak áno, nevidím problém stretnúť sa častejšie, hoci len večer na polhodinku-trištvrte. Urobte kompromis a stretávajte sa tak 3 dni do týždňa.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jj298
27. apr 2023

No podla mna je to normalne. Ved prave na zaciatku ked niekoho milujes, chces byt s nim nonstop nie?

rebrambora
27. apr 2023

Je to normalne, ale ak ti to vadi, tak asi to nebude fungovat.
Alebo chilluj a uzivaj, ze si konecne niekoho nasla, s kym ti je dobre.

zorkahorka
27. apr 2023

ako dlho spolu chodite? zo začiatku to byva intenzivnejsie, casom si uz kazdy z partnerov uzurpuje trochu casu pre seba

rebrambora
28. apr 2023

@zorkahorka nie je to tak stale 🙃

gabika0825
28. apr 2023

Nie si zvyknutá, alebo ak si taká osoba čo má rada aj svoj osobný život a má rada vlastný klud a samotu, tak neviem či tento partner je pre teba vhodný keďže on je asi viac spoločenský a asi aj dosť kontaktný a zakladá si na spoločne strávenom čase ako najviac sa dá. Čiže buď je to o tebe ako o povahe alebo o tom že nie si z predchádzajúcich vzťahov na to zvyknutá a tým padom to berieš takto.

betulinka1
28. apr 2023

Je to normalne a tak by to malo na zaciatku vztahu aj byt. A Ano urcite sa na teba naviaže citovo. Cize ak mu nechces ublížiť, tak ho radsej nechaj aby si nasiel babu, co sa chce tiez citovo naviazať 😉

loliku
28. apr 2023

Bud rada🙃