15-ročná dcera trávi veľa času v kúpeľni
Ahojte mám 15 rovnú dcéru, ktorá keď si ide umývať vlasy a aj sa sprchovať taj je v kúpeľni 20-25 minút. Každý týždeň hej hovorím, že nieje sama, ktorá sa chce ísť sprchovať ale stále tan je tak dlho. Ja už neviem ako ju donútiť tam byť kratšie, nejaké rady?
20 -25 minút je pre mna málo
Ahahaa, tak zo mňa by ťa asi porazilo 😂 25 minút aj s umývaním vlasov je nič, ale jasné, nebudem si umývať vlasy ráno, keď sa všetci ponáhľajú do školy/roboty a potrebujú kúpeľňu... si dohodnite nejaký rozvrh, ak nestíhate...
Prestať ju terorizovať a radšej sa rozumne dohodnúť že ak ti to vadí pôjdeš skôr 25 minút aj s umytim vlasov nie je vôbec dlho... Už netreba tých pubertiakov za každý prd čo nie je tak ako si predstavujeme buzerovať..
V jej veku som tam bola hodinu...minimalne 😆🤣a teraz mi to trva tak 15-20min
Takmer 15 ročný syn v sprche 20 minút a ráno v kúpelni 10 minút.
ak je tam vtedy keď blokuje všetkých sa dohodnite, že pojde do kúpelne posledná…
Ked si umyvam vlasy stojim pod sprchou tiez takych 20 minut. Ked som citala nazov temy, tak som myslela, ze ako kazdy pubertak, 40 minut sprcha, dalsia hodina to ostatne. No ale ked uz potrebujes byt taky kolenovrt a aj za hnusnu, jednoducho jej zavri teplu vodu po vymedzenom case 7 (?) minut
Ahahaa, tak zo mňa by ťa asi porazilo 😂 25 minút aj s umývaním vlasov je nič, ale jasné, nebudem si umývať vlasy ráno, keď sa všetci ponáhľajú do školy/roboty a potrebujú kúpeľňu... si dohodnite nejaký rozvrh, ak nestíhate...
@lindous tak nedá sa povedať že nestíhame, manžel sa chodí sprchovací okolo 19 ale väčšinou kvôli tomu, že on chce ísť vtedy. Všetci sme už osprchovať a on až neskôr
25 minut z 1440? Tak to je vrchol. Vyves dvere. Nie a teraz vazne. Je vas v dome 40 alebo co je za problem?
Nie je tam dlho.
Nemám problém vyrobím si?
Teraz si predstav, že más dve dcéry v tomto veku ako ja. 🤣😂😅
Kedy sa vy chodite sprchovat? Lebo u nas je to rozne, zvycajne niekde medzi 18:00 az 23:00, podla toho ako komu vychadza.
Tak ak stíhate sa ukľudni uvedom a nebuzeruj svoju dcéru... Kokos teba mať za mamu tak ďakujem pekne
len nerozumiem kde je problém, keď píšeme o nie rannom sprchovaní… 🤷♀️
Tak kým sa vyzlečie, osprchuje, umyje hlavu, dá kondicionér, poprípade si oholiť nohy, vylezie osusi sa, vyfuka si vlasy, vyčistí zuby, vyčistí pleť, nakremuje sa tak mne príde 25 minút aj malo
Akože moja 16r je v kúpeľni aj hodinu. Ale aby vkuse 25 minút pustala vodu, to nie. My sme nauceni že sa namočíme, zastavíme vodu, napenime, osprchujeme. Žiadne že polhodinu bude tiecť vkuse voda. To by sme sa asi nedoplatili kazdy deň 5x po 30 minút.
Tak muž ide o 19 a vy ostatní neskôr a čo ti vadí?
Ja som v kúpeľni hodinu vlasy, sprcha, tvár, oholím sa..umyjem umývadlo, zuby, nakremujem.Zbytocne ju buzerujes
Kedy sa vy chodite sprchovat? Lebo u nas je to rozne, zvycajne niekde medzi 18:00 az 23:00, podla toho ako komu vychadza.
@viestta dcéra sa snaží okolo 14 aby jej vyschli vlasy ja okolo 15, syn 16-17 a manžel okolo 18-19 niekedy idem sa sprchovat ja pred dcérou
ale veď to nie je veľa, mne to príde celkom málo s tým všetkým, je šikovná
Akože moja 16r je v kúpeľni aj hodinu. Ale aby vkuse 25 minút pustala vodu, to nie. My sme nauceni že sa namočíme, zastavíme vodu, napenime, osprchujeme. Žiadne že polhodinu bude tiecť vkuse voda. To by sme sa asi nedoplatili kazdy deň 5x po 30 minút.
@kavasmliekom veď ale ona nepíše že púšťa vodu 25 minút… iba že je v kúpelni…
Autorka - tak to ti v dobrom zavidim, moja je v kupelni minimálne hodinu a uz som to vzdala, ked sa chce dlho sprchovat, ide cez den, keď pride že o školy a nikomu neblokuje kupelnu alebo vecer po nás. Ale ak chce, vie to stihnut aj do pol hodiny rano pred skolou aj s fenovaním. Syn v jej veku bol tiez na tom podobne, teraz ma 18 a sprcha mu zaberie 10 minut, takze viem, ze to je len otazka casu a prejde to.
Tak kým sa vyzlečie, osprchuje, umyje hlavu, dá kondicionér, poprípade si oholiť nohy, vylezie osusi sa, vyfuka si vlasy, vyčistí zuby, vyčistí pleť, nakremuje sa tak mne príde 25 minút aj malo
@nin12345 ja tiež vlasy, fialový sampon, kondicionér a vyfukanie len na vlasy potrebujem 30 min
No a čo je vlastne problém?
@kavasmliekom veď ale ona nepíše že púšťa vodu 25 minút… iba že je v kúpelni…
@biba_18 tak aj ja píšem, že v kúpeľni je aj hodinu. Preto som napísala aj tu druhu variantu, keby chcela doplniť, že púšťa vodu polhodinu. Ako sa to zvykne dopĺňať v niektorých témach
Tak potom je táto diskusia o čom? Len na rozdúchanie vášní? 😅 Však nikto na ňu nemusí čakať, kým vylezie... jediné čo mi príde zvláštne je sprchovať sa takto uprostred dňa, ale tak to už každý podľa seba 😅
To sa celý deň niekto kúpe?🫣to ani von už nejdete nič nerobíte?
Nie je tam dlho. Nebuzeruj ju. Ja ako dospelá žena som každý večer v kúpeľni cca rovnako. Ozmyvam sa, kondicionér, zuby a pleť. Potom sa idem fenovat už mimo lebo by som tam bola ozaj vyše pol hodiny. No a keď sa ešte aj holim tak to je ďalších plus 10min.
Každý týždeň jej hovorím... počuj snáď sa nekúpete všetci len v nedeľu ako sa socializmu😭
To sa celý deň niekto kúpe?🫣to ani von už nejdete nič nerobíte?
@eliska13 😄
Vsak mate medzi sebou hodinove rozostupy, kde je vlastne problem? A kazdovecerna vecerna hygiena? To potom este pol dna chodite spoteni kym zaleziete do pyzama a do postele?

Nechat ju na pokoji? Alebo sa ist osprchovat pred nou? 20-25 min. v kupelni je naozaj nic.