icon

15-ročnej dcére som našla intímne pomôcky

23. jún 2025

Dnes som prevliekala periny a našla som dcére náhodou pod vankúšom dva vib....tory. Bude mať za mesiac 15. Ako by ste reagovali? Povedali by ste jej o tom a sa o tom aj porozprávali? Alebo to mám nechať tak a tváriť sa akoby nič? Úprimne ma to dosť prekvapilo, vôbec som to nečakala.

really8
23. jún 2025

Chcela by si aby sa tvoja mama o tom s tebou bavila?

koniarova
23. jún 2025

Prečo ti nejako neverím?

wolf_
23. jún 2025

Nechala by som to tak.

viestta
23. jún 2025

Dospela zena a nevie napisat vibrator a eroticke pomocky?
Alebo nie si ani dospela ani zena...

zuzanita1609
23. jún 2025

Už zasa? Táto téma sa tu opakuje skoro 2x do mesiaca. Už čakáme zmenu,že 15ročne decko nájde rodičom "toyky". 😏. A isto nie je žena,ale nejaký pako.

kvietok1233
23. jún 2025

Určite nie, bude zahambena. Ja by som sa tvárila že nič neviem.

maranta_leuconeura
23. jún 2025

A co ta prekvapilo? Odkedy ma menstruaciu? Kedysi sa zeny vydavali v 12, 13, 14 a aj odvtedy mali pohlavny styk. Myslis si ze hormony nejak odrbes v modernej dobe, lebo dievky chodia do skoly a na vydaj je skoro? Proste ma sexualnu tuzbu, partnera nema, tak to riesi takto. Co chces dosiahnut rozhovorom? Ak to, aby si ju poucovala o tom, ze je to pre nu skoro a pod, tak to ho ani nezacinaj... Skor by jej niekto mal vysvetlit rizika z nedostatocnej hygieny pripadne rozne zranenia, ked sa hracky nespravne pouzivaju.

biba_18
23. jún 2025

je to každého OSOBNÁ vec

nikoletta1712
23. jún 2025

Tak si ho vyskúšaj tiež…

A budeš kľudná…

midka
23. jún 2025

som prekvapena, kolke ste s tym v pohode, ja by som nebola,, ibaze, tusite, ze je to vymyslena tema,,,,

sisska96
23. jún 2025

Stále lepšie ako s nejakým chalanom. Aspoň neotehotnie

angeli121212
23. jún 2025
@midka

som prekvapena, kolke ste s tym v pohode, ja by som nebola,, ibaze, tusite, ze je to vymyslena tema,,,,

@midka a čo by si jej zakázala vibrátor? Nie je jedno či má na to hračku alebo ruku? Je dosť naivné ai myslieť, že 15 ročné dievča bude len sedieť so založenými rukami a určite lepšie takto ako s chlapom

sisska96
23. jún 2025
@midka

@midka a čo si myslíš že 15 ročná dievča nemasturbuje?

larinka552
23. jún 2025

To co su dnes za temy??! 😂😂🤭 Asi nejaky uchyl sa nudi 🤣😁

aniele
23. jún 2025

Pozri, zober to z tej lepšej stránky. Ubudne ti z "domácich povinností". Keď je dosť veľká na vibrátor, je dosť veľká aj na to, aby si periny prezliekala sama, nie? Prípadne aj ožehlila a pod. 🙂 .

pasomnica
23. jún 2025

Áno, určite.......

janinah
23. jún 2025

Uz je tu to trolovanie trapne...

danica2711
23. jún 2025

nasralo by ma, že to skladuje pod vankúšom a že si periny neprezlieka sama

vilma7
24. jún 2025

Určite porozprávať, hlavne 9hladom hygieny atď...A poprípade skladovania erot.pomocok.

pikachu999
24. jún 2025

Určite rozhovor že si periny bude sama prezliekať

rozculena
24. jún 2025

neverím,že to nechala len tak pod vankúšom a neschovala to lepšie....nedávno tu bolo toto isté,ale vibrátor si našla v šuflíku,alebo kde,už si nepamätám...

bielasovicka
30. jún 2025

Aj tak bude vedieť ze si to nasla, ved uvidí ze ma prezlecene periny,tak si to tam uvidela.

ghoul_
8. júl 2025

@anonym_autor nechaj to tak je to pomaly dospelý človek

minenkaa
8. júl 2025

Aspon vies čo dať na najbližšie Vianoce pod stromček