15-ročnej dcére som našla intímne pomôcky
Dnes som prevliekala periny a našla som dcére náhodou pod vankúšom dva vib....tory. Bude mať za mesiac 15. Ako by ste reagovali? Povedali by ste jej o tom a sa o tom aj porozprávali? Alebo to mám nechať tak a tváriť sa akoby nič? Úprimne ma to dosť prekvapilo, vôbec som to nečakala.
Prečo ti nejako neverím?
Nechala by som to tak.
Dospela zena a nevie napisat vibrator a eroticke pomocky?
Alebo nie si ani dospela ani zena...
Už zasa? Táto téma sa tu opakuje skoro 2x do mesiaca. Už čakáme zmenu,že 15ročne decko nájde rodičom "toyky". 😏. A isto nie je žena,ale nejaký pako.
Určite nie, bude zahambena. Ja by som sa tvárila že nič neviem.
A co ta prekvapilo? Odkedy ma menstruaciu? Kedysi sa zeny vydavali v 12, 13, 14 a aj odvtedy mali pohlavny styk. Myslis si ze hormony nejak odrbes v modernej dobe, lebo dievky chodia do skoly a na vydaj je skoro? Proste ma sexualnu tuzbu, partnera nema, tak to riesi takto. Co chces dosiahnut rozhovorom? Ak to, aby si ju poucovala o tom, ze je to pre nu skoro a pod, tak to ho ani nezacinaj... Skor by jej niekto mal vysvetlit rizika z nedostatocnej hygieny pripadne rozne zranenia, ked sa hracky nespravne pouzivaju.
je to každého OSOBNÁ vec
Tak si ho vyskúšaj tiež…
A budeš kľudná…
som prekvapena, kolke ste s tym v pohode, ja by som nebola,, ibaze, tusite, ze je to vymyslena tema,,,,
Stále lepšie ako s nejakým chalanom. Aspoň neotehotnie
som prekvapena, kolke ste s tym v pohode, ja by som nebola,, ibaze, tusite, ze je to vymyslena tema,,,,
@midka a čo by si jej zakázala vibrátor? Nie je jedno či má na to hračku alebo ruku? Je dosť naivné ai myslieť, že 15 ročné dievča bude len sedieť so založenými rukami a určite lepšie takto ako s chlapom
To co su dnes za temy??! 😂😂🤭 Asi nejaky uchyl sa nudi 🤣😁
Pozri, zober to z tej lepšej stránky. Ubudne ti z "domácich povinností". Keď je dosť veľká na vibrátor, je dosť veľká aj na to, aby si periny prezliekala sama, nie? Prípadne aj ožehlila a pod. 🙂 .
Áno, určite.......
Uz je tu to trolovanie trapne...
nasralo by ma, že to skladuje pod vankúšom a že si periny neprezlieka sama
Určite porozprávať, hlavne 9hladom hygieny atď...A poprípade skladovania erot.pomocok.
Určite rozhovor že si periny bude sama prezliekať
neverím,že to nechala len tak pod vankúšom a neschovala to lepšie....nedávno tu bolo toto isté,ale vibrátor si našla v šuflíku,alebo kde,už si nepamätám...
Aj tak bude vedieť ze si to nasla, ved uvidí ze ma prezlecene periny,tak si to tam uvidela.
@anonym_autor nechaj to tak je to pomaly dospelý človek
Aspon vies čo dať na najbližšie Vianoce pod stromček

Chcela by si aby sa tvoja mama o tom s tebou bavila?