icon

15 ročný syn si holí nohy

linut20
6. sep 2017

Ahojte. Na synovi (15r) som si teraz cez leto vsimla, ze ma uplne hladke nohy, bez jedineho chlpka. Prislo mi to zvlastne v takom veku, ale nechala som to bez slova tak. Lenze potom za par tyzdnov som ho necakane zastihla doma pri tom ako si holi nohy a uz mi to cele do seba zapadalo. Pride mi to zvlastne, aby si chlapec holil nohy. Pytala som sa ho na to, no on o tom nechcel hovorit. Kedze nezije s otcom, tak som na to jedina, ktora by mu mohla z pozicie rodica nieco povedat. Lenze sama neviem. Je to v dnesnej dobe uz normalne, alebo mam byt znepokojena?

Strana
z2
tetapetra
7. sep 2017

@linut20 móda je móda 😉 tie nechápem, nepáči sa mi to, ale čo už

sabina_es
7. sep 2017

@linut20 myslim si, ze v dnesnej dobe je to uz uplne normalne. Vacsinou muzi,ktori sportuju si holia nohy. Ja si napr. Neviem predstavit ze by si priatel neholil nohy alebo hrud. Ale tak kazdemu sa nieco ine paci.

nyusika
7. sep 2017

@linut20
kašli na to,o čom sa s ním chceš rozprávať??
o rokoch a trikoch na dosiahnutie hladkej pokožky ?

aj tak si myslím, že toto sa ken nejaký trtko zábava....alebo odbavuje.
a nie je ro reálny problém

linut20
autor
7. sep 2017

@nyusika Kazdy mame nejaky problem, preco si myslis, ze by bol moj syn nejaky trtko? Je to malichernost a nic ine netvrdim ani ja. Inak by som o tom nepisala tu na internete... necakam ze tu najdem riesenie len som chcela vediet ci niektora z vas niekoho podobneho nema doma

cianna
8. sep 2017

Moda podla mna.ani mne sa to nepaci.ked si muzi holia nohy. Ono ale to vies ak je to medzi mladymi... si ich holia kamarati tak prirodzene aj on aby zapadol. Skusaju a doberaju sa navzajom ked si iny alebo ma nejaky idol ako Peter Sagan alebo iny sportovec tak aj on si holi podla neho.

borisburg
11. dec 2023

@linut20 ja si bezne holim nohy, hravam futbal a behavam obcas… mam 30 rokov a robim to od 14 a nesom teplos

Strana
z2