16 ročný syn má na krku cucfľaky
Mam 16 rocneho syna, s ktorym mam dobry vztah. Dobre sa uci, sportuje, pomaha doma. Ma sice sem-tam pubertalne nalady, ale da sa to zvladat.
Mam vsak otazku. V piatok som zistila, ze ma na krku cucfleky. Tak sme sa rozpravali, lebo dievca este nemal. Napisala mu dievcina na instagram a po kratkom pisani sa stretli. Samozrejme, ze je dost casu, kedze skola nie je. A mne sa zda, ze to dievca zobralo prilis hopom.
Ja ti poviem za seba, ze taketo praktiky sme proste v 16 mali, doma ked sa pytali som zapierala o dusu, spatne neviem ci to bolo priskoro alebo nie, ale teraz uz mame aj ja aj byvaly 27 rokov a vlastne rodiny, ziadne nasledky to na mne nezanechalo. Niektori teenegari su proste viac odviazani. Ak si ho poucila o bezpecnom sexe, nemas sa coho bat.
Necitam 4 strany diskusie.
V 16tich sa ludia bozkavaju... Skusaju robit cucfleky..neskodne...ak len to....ale oni dokonca robia aj ine veci, co uz tak neskodne byt nemusi😉.
Otvorene sa porozpravajte na tuto temu a aj i antikoncepcii, chutkach a o odolavani im,ake to ma vyhody. Ak ide len o cucfleky zatial,bud rada, len nech ine zatial nerobi😉.

@gladys_07 bohuzial v dnesnej dobe musis do 18 chodit s dietatom k doktorovi ako zakonny zastupca, tiez som si tukala na celo ked som sa to dozvedela.