icon

16 ročný syn má na krku cucfľaky

24. máj 2020

Mam 16 rocneho syna, s ktorym mam dobry vztah. Dobre sa uci, sportuje, pomaha doma. Ma sice sem-tam pubertalne nalady, ale da sa to zvladat.
Mam vsak otazku. V piatok som zistila, ze ma na krku cucfleky. Tak sme sa rozpravali, lebo dievca este nemal. Napisala mu dievcina na instagram a po kratkom pisani sa stretli. Samozrejme, ze je dost casu, kedze skola nie je. A mne sa zda, ze to dievca zobralo prilis hopom.

autor
24. máj 2020

@nenne9 v jednom mas urcite pravdu, ze si tym prejst musi. Ostava mi len dufat, ze sa to skludni a ze k sexu este nejaky ten cas nedojde. Keby nebola korona, mal by na to minimum priestoru a casu a mozno by to malo pomalsi priebeh.

leska123
24. máj 2020

preboha ved to je normalne nie ? vsak ma uz 16 presne taky vek kedy sa uz riesia baby atd. a nemyslim ze je to nejaky hriech za to ze ma cucfleky a jasne ze to nebude riesit s mamou 🙂

eliska13
24. máj 2020

Nevyhovaraj sa na koronu😂ak bude chcieť spraví to hocikedy.Boze ja budem taká istá ako ty o pár rokov ako Ta čítam.Ja si tiež myslím, že na to, že je to druhé rande nemusel by tak vyzerať, keď píšeš, že ešte frajerku nemal a zase naopak si myslím, že k tomu sexu príde coskoro, keď sa zaľúbi a hormóny ním plieskaju.No tak prajem Ti, aby zajtra bola tá dievčina aspoň sympaticka😊u syna v triede, škole baby naháňajú chalanov, vypisujú, chodia pred dom sú aktívnejšie skôr vyspelé.No mama zmier sa s tým aj ja môjho vidím stále ešte ako dieťa😅

hopsadobrandejsa
24. máj 2020

Zrejme som sa narodil v zlej dobe. V 16-tich som o cucfleku a doskriabanom chrbte mohol len snivat. Je to pasak ten kluk....

V kazdom pripade by sme si mali pockat na 2. diel pribehu. Ja normalne odpadnem ked tu v najblizsich dnoch zavesi nejaka mamicka temu, ze jej dcera dosla s cucflekom a doskriabanym chrbtom domov po stretavke s chlapcom z insta :D

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
nenne9
24. máj 2020

@nikolka1986 hovoríš mi z duše

juliet86
25. máj 2020

spytaj sa samej seba ze preco ti to vadi... obvinujes sa ze na tom participujes ked ho mechas vodit si ju domov? zena to ty mas nejaky problem ohladom sexuality nie tvoj syn. nie si rada ze tiesi dievca nie chlapca napr? pocuj ja som od 13tich ine veci s chalanmi robila a co. mam uplne zdravu sexualitu. ty riesis ze ty sa onho bojis tvoj strach hanbu co ludia povedia. akoze mozes otvorene povedat dievcatu svoj nazor ale je to na nom ci ma osobnu intdgritu a ci povoe toto sa mi paci toto sa mi nepaci ved snad si nevychovala mladeho muza bez vlastnej vole

miriam11
Odpoveď bola odstránená
zojanka
25. máj 2020

prosím ťa daj mu pokoj chudákovi, rieš s ním až keď sám príde za tebou s niečím ... 🙂 neviem si predstaviť že by mňa moja mama sondovala v 16tich :D

autor
25. máj 2020

@miriam11 stretli sa len 2x. Pred dvoma tyzdnami mu napisala na instagram. To dievca nie je z nasho mesta.
Chcela som len poradit, ako vysvetlit synovi, ze nemusi suhlasit so vsetkym. To je vsetko, to dievca neberiem ako triedneho nepriatela.
A pre tie, co tvrdia, ze syna nepoznam, urcite prebornik vo vztahoch nie je. Jednoducho doteraz na to nemal cas. Jeho zivot sa tocil okolo skoly, treningov, sustredeni a pretekov.

ckatka
25. máj 2020

Toto je niečo čo by som v živote so svojimi rodičmi neriešila. Ani ako 15rocna ani ako 16 ročná. A to mam 35 a s manželom sme od stužkovej. O sexe a o tom ako sa robia deti, o ochrane a následkoch ich treba poučiť v 12-13 rokoch. Ale nečakajte ze toto s vami budú s láskou preberať stredoškoláci 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Hanbila by som sa ako pes keby mama takuto tému na mňa vytiahla.
Sorry 16 rokov nie je skoro. Na nič. Mladí sa objavujú, užívajú. Treba ich poučiť o ochrane, pripadne najlepšie nehysacit, ze "ak mi prídeš domov s deckom tak ta viac nechcem vidieť"...A tým si môžte zabezpečiť akú takú dôveru vašich deciek, ze sa na vás obrátia s prípadným problémom.
Nestrapnuj svojho syna. To je asi to najlepšie čo preňho môžeš urobiť. Možno nech s ním pokeca otec. To znesie lepšie. Na túto tému s mamou fakt asi nie...
Spomeň si ako by tebe bolo trápne v 15tich riešiť s otcom vložky alebo mykozu po sexe 🤦‍♀️

autor
25. máj 2020

@ckatka ja si zas neviem predstavit riesit s 12 rocnym sexualne praktiky 😊.
So mnou nik nic v tomto veku riesit nemusel. A som naozaj prekvapena, kolko z vas uz v tomto veku malo sexualne skusenosti. Ja mam skusenost opacnu.

ckatka
25. máj 2020

S 12 ročným sa neriešia sexuálne praktiky ale proces splodenia a zrodenia. Ved oni to aj normálne na biológii majú. Celý menštruačný cyklus, oplodnenie, tehotenstvo, my sme dokonca nemali ešte 15 keď sme mali v skole taky poldenny seminár o interrupciach...
Neboj, tie decká veľmi dobre vedia ze to nemajú len na cikanie...
V skole od kamošov a z internetu sa dozvedia viac a oveľa skôr ako si my myslíme. My sme vedeli tak z Brava 😂🤦‍♀️ ale nebránilo nám to od 15 skúšať ako čo funguje.

autor
25. máj 2020

@ckatka tomuto ja rozumiem, "technicke" veci ovlada urcite. Taka naivna zasa nie som 😊. Len sa mi nezda rychlost, akou na to isli.

jaass
25. máj 2020

Autorka, ty pises o svojom synovi - o cucflekoch a sexe?!... Príde mi to choré, že sa staráš do takýchto vecí. Ako si mama, všetko v pohode ale žeby si tu riešila, či syn už mal, nemal alebo bude mať sex v blizkej dobe - trochu na hlavu padnute. Ho nechaj žiť. Tu ho brániš a ktovie, aký je on, keď je s ňou. 😂 Nestaraj sa, pánečky. Či chceš byť pri ňom, keď bude mať prvý sex?

jaskolka
25. máj 2020

Naozaj myslíš, že on s tým nesúhlasil? Ze ho zviazala, a nasilu driapala, cmulala mu krk? Samozrejme, že chalan ti nepovie, joj, mami, to bolo úžasné, nádherné, ako mi to.... Jednoducho obaja boli zvedaví, možno dáke to videjko si kukli a chceli to napodobniť, experimentujú, to, že syn ti nezavesi na nos detaily, je normálne, plus určite ti nepovie, ako ju "dodriapal" on. 😃😃Odporúčam len pripomenúť ochranu, kondómy, tie si kúpi aj sam, nie sú závislé od veku🙂.

luccija
25. máj 2020

Ja mám síce dceru o trošku mladšiu, ale asi som netolerantna, aby som po 2 stretnutiach mala pozerať na doskriabany chrbát a pod a ešte ju tlapkat po chrbte, že objavuje sexualitu?Videli sa 2x! Nepoviem, keby spolu chodili mesiace.

autor
25. máj 2020

@luccija presne, zda sa mi, ze cosi preskocili a ze tam nieco chyba. Tomuto chyba cit... kde je nejaka laska? Len zato, ze mam nejake pudy, budem experimentovat?

nikolca
25. máj 2020

Tiež som nepochopila prečo chodiš so synom k lekarovi mne detska lekarka povedala že od 16tich rokov može chodiť sam k lekarovi od vtedy chodi sam aj k zubarovi

teosebastian
25. máj 2020

@luccija Veď nemyslím, že očakáva, že bude jeho manželka :D Možno tam žiadna vážna láska nie je

janeninka
Autor odpoveď zmazal
autor
25. máj 2020

@nikolca uz som to vysvetlila vyssie. Podla zakona by mal pacient pred resp. po vysetreni podpisat informovany suhlas. A ten dieta podpisat nemoze. Napr. u zubara to podpisujem spatne, ked tam pridem, ale napr. obvodna ho nezoberie. U nas v nemocnici by ti doeta v ambulancii tiez bez doprovodu nevysetrili.

kiwi3
25. máj 2020

jedna rada. ziadny 16-rocny chalan nebude nadseny, ak sa mu budes pliest takymto sposobom do sukromia. vysledok bude len ten, ze nabuduce ti nepovie uz vobec nic. nechaj ho zit, lebo si s nim celkom pokazis vztah. este dobre, ze si nekontaktovala mamu toho "zleho dievcata"

autor
25. máj 2020

@kiwi3 kde o nej pisem, ze je zla?
Vies, aj tu by sa mozno nasla mama, ktora by bola vdacna, keby sa frajerovi plietla tymto sposobom mama do zivota a ona teraz nemusela riesit ovela zavaznejsie veci.
Ja som sa ho nepytala na podrobnosti, a tu som si prisla pre radu, ako vysvetlit neskusenemu chalanovi, ze nie vsetko si musi nechat robit len preto, aby nebol za chudaka a ze tempo, s akym sa vrhli do vztahu je trosku prirychle a malo by tomu nieco predchadzat.
Ako vidim, vacsina z vas je ohladom toho benevolentnejsia, ale pre mna su intimnosti a sex len vyvrcholenim vztahu plneho citu a spoznavania sa....
Ale napriek tomu dakujem za nazory.

kiwi3
25. máj 2020

lenze si asi nepochopila, ze tvoj syn v tom nie je obet. preto to cele vyznieva, ze tvrdis, ze to vsetko to dievca. to je naozaj podla teba taky chudacik, ze si zo sebou necha robit, co sa mu nepaci? a co ak taky bude cely zivot a nikdy si nenajde niekoho, koho bude milovat, nezalozi si rodinu atd? ludia su rozni, uz ma 16 rokov, tak by si ho mohla trochu respektovat a doverovat mu

kittykat22
25. máj 2020

aj ja chcem mat zase 16 a cucfleky na krku 🤩🤩🤩 To boli casy!

eliska13
25. máj 2020

@kiwi3 ale veď si nemyslím, že ho vypočúvala a dala stát do kúta😊tak každý má iný vzťah s deťmi, ale ja by som asi tiež rukami zalomila a so smiechom povedala, že čo to ma?jednoducho je to na ňu prirychle chalan nemal babu a zrazu po 2 stretku príde ako po sexuálnych orgiach.urcite dnes nebude slečnu vypočúvať čo to má syn na chrbte, ale zase trocha odtiaľ potiaľ.A celkovo tá zmena, že je doma polodieta polodospelak a zrazu zistíš, že tvoje dieťa sexuálne už žije či v krátkom čase bude je pre niekoho zvláštna a treba si zvyknúť.Su ženy, ktoré by nedovolili po 2 stretku priniesť babu domov tak zle to s ňou nebude.Tak ako si deti myslia, že rodičia sú asexualni aj rodičia vidia svoje deti ako stále deti.Autorka bude musieť nechať chalana nech si poradí sám sám si určí hranice je jasné, ze keď sa zaľúbi stratí hlavu a ešte všeličo budú doma riešiť.Niekedy chceme chrániť až príliš.Ked bude chalan truhlik baba s ním bude zametať na mňa je to tiež hrrr, ale asi som už staromodna.

janeninka
25. máj 2020

A pýtala si sa ho ako to s ňou má? Čo cíti? Či pozná rizika takýchto plytsich vzťahov, experimentovania? To že sa stretli len 2x nemusí znamenat že to nepreživa ako lásku svojho života, najmä ak si predtým Veľa písali.. ťažko sa už teraz dačo vysvetluje ale môžeš sa ho pýtat ( uvidíš či sa chce o tom vôbec bavit), diskutovať a hlavne hovoriť o svojich pocitoch, cez seba..

autor
25. máj 2020

Baby, fakt uz nerobte zo mna jezibabu. Svojho syna dobre poznam. Na jednej strane je "prudko" inteligentny, na druhej strane je emocionalne nevyzrete decko. Chcela som mu to len vysvetlit. To je cele. Tym, ze oznacim dievca za "skusenejsie", nechcem povedat, ze ona je ta mrcha za vsetko zodpovedna. On si tiez musi urcit hranice a mozno mu to je trapne. Chcela som len pomoct, nic viac. Odmietol sa so mnou bavit, tak som mala vecer monolog. Zalezi uz len na nom. Mimochodom dievca dnes prislo, nic som s nou neriesila a ziadne znacky na krku nema.

autor
25. máj 2020

Odisla som do prace a to je cele...