17 ročná dcéra a 30 ročný muž
moja dcera mala nedavno 17,mala priatela dlhsie,mozno aj 2roky,no nedavno som si vsimla,ze uz k nam nechodieva ako predtym,a ani ona k nim.ale zbadala som,ze castejsie ostava vonku dlho do noci,niekedy do 4hod.rana..na otazku kam a s kym chodieva povie len ze s babami.neverim jej.mam podozrenie,ze sa stretava s jednym muzom od nas s dediny,je slobodny,celkom pohladny,skoro vzdy sa pohybuje v spolocnosti dievcat.som mama a citim ze sa tajne stretavaju,raz som sa to pytala aj dcery,ale zatlkala,muz sa to zase pytal toho dotycneho,ale aj on ho vysmial,ze ako nam to mohlo napadnut.viem aky su muzi,take mlade hlupe naivne 17tky si daju lahko namutit hlavu od nich.neviem aky je on,nepozname sa az tak dobre.parkrat sme sa rozpravali este davnejsie,no mala som z neho dojem ze je taky don juan...poradte mi,ako na dceru.ona je taka drza,nebude sa o tom somnou bavit. dakujem za vsetky rady vopred.
@digysa trosku silne slova, ze o 4tej chodia domov len opilci.....ja som v 20tke chodievala na diskoteky, kedy som prisla domov aj o tej 4tej....(inak velky rozdiel medzi 2 a 4 az tak nevidim)......a nikdy, podotykam nikdy som neprisla opita! ........do 18tky som mala rezim, ze do 22.00doma, bez debaty......kedze som normalna a bola aj vtedy, tak som si enchcela urobit zle, aby mi rodicia neverili....no a po 18tke......no, problem.....mohla som byvat von aj dlhsie.....(ako dospely clovek)....v 20tke su ludia na VS bezne na intrakoch a si myslis, ze spia o 11tej (teda ja aj hej....ale ini...?)....a nemusia byt hned opilci.... a aj napriek mojim nocnym vyjazdom v dopselosti som sa nikdy nestkyala s 30tnikmi a pod. (a uz duplom nie sexualne)...ale to tiez zalezi od rozumovej urovne jedinca.... a kazdy si je zodpovedny sam za seba.... takze byt v 17tke do rana von je aj pre mna sok (aj ten 30tnik)...ale po 18tke.....je dospela....a zalezi len na nej, ci "da" nejakemu 30tnikovi (nemusi byt ani 30tnik) alebo neda.....
@sorciera24 OK...skusme sa bavit k teme a moj komentar o opilcoch zmenim..........PO 4-tej rano chodia domov "vacsinou" opilci........
Ja som teda o 4-tej rano triezva nechodila.....vzdy som mala dostatocne vypite (teda v pripade, ze som neisla autom, to som bola triezva ako lan)
Ale bavme sa o detoch.......o 17-rocnych studentoch na strednych skolach... Podme k veci, nechytajme sa za slovicka.... Je mi jasne, ze NIE KAZDA SVATA DUSA je o 4-tej rano opita...su ludia, co nepiju, su ludia co riadia auta....ale dovolim si tvrdit, ze vacsie percento obyvatelstva, ktore sa vyberie o 4 hod domov ma vypite.
@digysa ani vacsina by som nenazvala...ale skor, kto chce...tak je aky chce...kedze nepijem a nepila som a ani som nikdy opita nebola a taku moznost maju vsetci, tak by som ich nenzavala vacsinou....... ja som na diskoteky chodila vyslovene za ucelom tancovania (milujem tanec a bol to obcas relax...).....nie sa ozrat, ale to tiez svedci o vyzretosti.....a je jedno ci mas 17, ci 35..... (ale ako vravim, 17 rocne je pre mna sok)...dospely nech si pride aj rano.... (ak je dobre vychovane a ma rozum, vie ako a kde sa ma spravat...)
@digysa ako som uz pisala,byvame na dedine,na strednu skolu denne dochadza busom,vlakom,vstava o 5tej rano,domov prichadza o stvrtej poobede......a to jej verim,ze na kruzky po skole uz ani nema chut....tak po prichode zo skoly travime cas spolu doma...ale ma aj konicek,velmi rada foti.......vsetko,a pise nejake blogy .co sa tyka tych nocnych prichodov domov,este do 16tich mala dovolene max.do 23.00.dodrziavala to,tak sme jej tieto prazdniny dovolili dlhsie....a viem isto,ze ak by vonku robila nieco zle,alebo sa ozierala...dozviem sa to od inych.pretoze ludia radi povedia to horsie co videli,alebo sa dopoculi od niekoho ineho.viem s kym sa stretava,ma partiu spoluziakov zo zds,aj o nieco starsich kamosov,poznam ich osobne......no a k tomu 30rocnemu,zrejme medzi nimi nic nieje,a ak sa predsa len mylim,tak s tym ja asi nic nespravim.hlavne nie zakazmi.................a veta,ze o 4rano chodia domov len opilci,mi pripomenulo vetu,ktoru pred par rokmi vyslovil pan Dzurinda.....ze v noci robia len zlodeji...ste ma zarazili obaja,aj vy aj pan byvaly premier.
Fú, tak ja prispejem svojou troškou s vlastnej skúsenosti. Keď som mala 17 po ročnej známosti, ktorá sa skončila, som si padla do oka s jedným mužom tiež od nás z dediny. Mal vtedy takmer 33. Začali sme sa stretávať, taká prechádzka hentaká, kávička, no a dnes sme spolu už štvrtý rok a bývame spolu, vekový rozdiel na deň presne 15 rokov 🙂. Takže ak sa aj stretajú, veľkú tragédiu by som z toho nerobila. Ani moji rodičia o nás dlho nevedeli, nakoniec sa tak akosi samovoľne dozvedeli a tiež sme sa báli aká bude reakcia. Dnes si super rozumejú, navštevujeme sa, vzájomne si ako rodiny pomáhame a ide to 🙂. všetko však závisí na vyspelosti jedinca, pokiaľ dievča má rozum ( samozrejme aj ten chlapík), dá si pozor a do ničoho sa nezapletie, pokiaľ nemá, treba si sadnúť a rozumne sa porozprávať. veľa šťastia

@mirage Ale je rozdiel silvestrovať v zrelom veku raz do roka a je rozdiel silvestrovať každý víkend pred plnolestosťou.