17-ročnej dcére som v skrini našla erotické prádlo
Ukladali som oprate prádlo do skrine, sebe ,mužovi a našej 17 ročnej, v skrini som jej našla eroticke prádlo, to nebolo že dovre no kúpila si tanga okey...to boli že čipkované košieľky a šnúrky do zadku! Dosť ma to zaskočilo, netuším kde to nosí, ani žeby mala chlapca. A A aj keby na takéto oblečenie ma dosť času,ako reagovať tváriť sa že nič alebo sa jej na to opýtať?
Mne to moja 17 ročná normálne hodí do koša na pranie. Neriešim. Operem, poskladám a doručím jej do izby. Aspoň že má vkus 😋🤣
Smutné, že si taká matka, že si také prádlo musí kupovať poza tvoj chrbát a tajiť ti to..
Bože, hlavne sa jej nehrab v skrini a vo veciach 🙏
Moja dcera si vybrala v 12tich taku detsku "podprsenku" v Lindexe, ze zadny diel bol cipkovany. Tiez som sa cudovala, ze nieco take sada kupit pre deti 😅😄. Zachovala som ale chladnu hlavu, podprdu sme kupili, ked si ju vybrala. Ale ten vyraz y doktorky, ked ju pocuvala od chrbta 😳🤭🤣, ja som sa zmohla len na 🤷♀️. Uz z nej davno vyrastla, ale vzdy na to pobavi 😀. No dievcata sa radi paradia a 17tka to ani nemusi mat na "sex", ale len ako confidence boosting. Ved ktora z nas sa neciti dobre v peknom spodnom pradle 😀.
Co su snurky do zadku...akoze tanga? 😅 nechapem. Ja som tanga nosila asi od 15tich bolo mi to pohodlne a nebolo mi vidiet velke nohavicky pod obtiahnutymi nohavicami cez zadok. Doteraz to neznasam ze by som si dala co ja viem napr.leginy a klasicke nohavicky... v 17 tich som si kupovala pekne supravy spodneho pradla aj cipkovaneho podla toho co sa mi pacilo. Nevidim v tom ziadny problem. Moja maminka stym bola ok 🤷♀️

Ja som zasa v soku, ze lezes 17-rocnej do bieliznika. To už by mohla mat aj nejaké súkromie, ci nie? Resp nech si sklada prádlo sama, prečo ju vysluhujes v tomto?