icon

17-ročnej dcére som v skrini našla erotické prádlo

2. apr 2023

Ukladali som oprate prádlo do skrine, sebe ,mužovi a našej 17 ročnej, v skrini som jej našla eroticke prádlo, to nebolo že dovre no kúpila si tanga okey...to boli že čipkované košieľky a šnúrky do zadku! Dosť ma to zaskočilo, netuším kde to nosí, ani žeby mala chlapca. A A aj keby na takéto oblečenie ma dosť času,ako reagovať tváriť sa že nič alebo sa jej na to opýtať?

Strana
z2
barborachors
3. apr 2023

Ja som zasa v soku, ze lezes 17-rocnej do bieliznika. To už by mohla mat aj nejaké súkromie, ci nie? Resp nech si sklada prádlo sama, prečo ju vysluhujes v tomto?

beatinka
3. apr 2023

Mne to moja 17 ročná normálne hodí do koša na pranie. Neriešim. Operem, poskladám a doručím jej do izby. Aspoň že má vkus 😋🤣

markus1
Odpoveď bola odstránená
123kika1234
3. apr 2023

Smutné, že si taká matka, že si také prádlo musí kupovať poza tvoj chrbát a tajiť ti to..

modrykonik33
3. apr 2023

Bože, hlavne sa jej nehrab v skrini a vo veciach 🙏

dadis
3. apr 2023

Moja dcera si vybrala v 12tich taku detsku "podprsenku" v Lindexe, ze zadny diel bol cipkovany. Tiez som sa cudovala, ze nieco take sada kupit pre deti 😅😄. Zachovala som ale chladnu hlavu, podprdu sme kupili, ked si ju vybrala. Ale ten vyraz y doktorky, ked ju pocuvala od chrbta 😳🤭🤣, ja som sa zmohla len na 🤷‍♀️. Uz z nej davno vyrastla, ale vzdy na to pobavi 😀. No dievcata sa radi paradia a 17tka to ani nemusi mat na "sex", ale len ako confidence boosting. Ved ktora z nas sa neciti dobre v peknom spodnom pradle 😀.

llienkaa
6. apr 2023

Co su snurky do zadku...akoze tanga? 😅 nechapem. Ja som tanga nosila asi od 15tich bolo mi to pohodlne a nebolo mi vidiet velke nohavicky pod obtiahnutymi nohavicami cez zadok. Doteraz to neznasam ze by som si dala co ja viem napr.leginy a klasicke nohavicky... v 17 tich som si kupovala pekne supravy spodneho pradla aj cipkovaneho podla toho co sa mi pacilo. Nevidim v tom ziadny problem. Moja maminka stym bola ok 🤷‍♀️

Strana
z2