icon

18-ročné dievča a 16-ročný chalan

28. dec 2022

Je ok vekový rozdiel 16 chalan a baba 18?

Strana
z2
autor
2. jan 2023

@alanko20 inak mala som to podobne vždy sa mi páčili len starší chlapci mala som aj také reči ze radšej o 10 rokov starší ako o deň mladsi vôbec som si nič s mladším ani rovesníkom nevedela predstaviť a zrazu prišiel on bum a som zmätená

alanko20
2. jan 2023

Nemusíš byť zmätená, veď sa len v kľude spoznajte, nejdeš sa hneď vydávať. Možno časom zistíš, že ti niektoré vlastnosti nevyhovujú, možno je super a budete spolu pár dekád. Daj tomu len čas, bav sa, ale bezpečne a zodpovedne! 🙂

autor
2. jan 2023

@alanko20 tej bezpečnosti je tam až príliš keďže je chlapec veľmi veľmi hanblivý 😂

alanko20
2. jan 2023

To je fajn 😀 najdite spolocne zaujmy, kino, hudba, šport, robte veci spolu.

mariska1989
3. jan 2023

Je to tvoj život koľké tu boli že či majú dať šancu mladšiemu potom tu urevane písali a pre tvoju info mám milujúceho manžela ktorý není odolná starší ani o celý rok máme všetko čo sme si vysnívali . Šli po mne mladší tak tiež vyzretý a inteligentný ale chýbal im vek takže preto môj názor že mladší v mladom veku nie

autor
4. jan 2023

@mariska1989 čiže tým chceš povedať ze sa reve iba kvôli mladším a so starším by som bola šťastná? Pozri mam vo svojom okolí dvoch chlapcov jeden tento inteligentný chlapec slušný športovec pekný a vyspelý lenže ma 16 a potom je tu síce veľmi šikovný a pracovitý chlapec 21 ročný ktorý je síce z dobrej rodiny ma velmi dobru pracu zaraba vyborne a ma bmw ale dostal sa do zlej partie a je z neho feťák a kurevník ktorého by si si vybrala a kvôli ktorému by som podľa teba bola viac urevana?

rony2255
4. jan 2023

Autorka - kašli na to čo ti všetci píšu a riaď sa svojim rozumom a svojim srdcom. Je to tvoj život a "aké si to udeláš, takové to budeš mít".

mariska1989
4. jan 2023

Ani jedného . Ja nemám rada zajačikov čo je pre mňa hoc kto mladší odo mňa a chlap ktorý nemá svoj rozum tak tiež nie . Za ďalšie si rozhodnutá tak potom sa nerád na MK či je to ok . Ja som svoj názor dala môj pohľad ako 18 ročná a mať mladšieho je len ako by zúfalstvo mať za každú cenu vzťah . Áno aj ja som brala čo bolo keď som bola v tvojom veku alebo skôr som sa dala namotať poučila som sa a dala vzťahu čas ak má prísť niekto tak príde .mne prišlo a neľutujem 14 rokov v tomto vzťahu

autor
6. jan 2023

@mariska1989 ze zúfalo chcem vzťah ďakujem a au to zabolelo 🥲 nikdy som predtým vzťah nemala nehladala som si nikoho a oni len tak došli bum obaja naraz nikdy som si nevedela predstaviť vzťah s mladším a už som to tu písala ze no stalo sa ale úprimne seres ma ale baví ma sa s tebou hádať lebo máš od veci retardovane názory 🤣

autor
6. jan 2023

@mariska1989 ale tak tvoj nick je ze mariska takže úplne chápem 🤭🍃

mariska1989
6. jan 2023

Píšeš o sebe si zlatá 🤣🤣🤣🤣 pozri nepáči sa ti môj názor tak sa nepýtaj na MK na názor . S dieťaťom sa tu baviť viac nemám ja ako 18 ročná som nebola na nete po radu takže neviem kto tu má čo dočinenia s retardaciu . slušnosť voči staršej od teba žiadna takže to svedčí o všetkom .verím že moja dcéra nebude taká ako si ty a radšej sa poradí sombou ako na MK

autor
6. jan 2023

@mariska1989 okej okej beriem späť prepáčte mohla som byť slusnejsia a vykať vám a ja som sa s maminou radila btw toto tu vzniklo tak z nudy vždy sa predsa nájde nejaká mamička ktorú to pohorší a začne sa tu hádať je to sranda čítať lol a ak začnete raz vycitat dcére ze si našla mladšieho chalana tak no good luck dcére 🥲

mikadooo
6. jan 2023

V pohode... O takých 5 rokov sa už nikto nepozastaví 🙂. Ak si máte čo povedať a cítite sa spolu dobre...

Strana
z2