icon

18-ročné dievča a 16-ročný chalan

28. dec 2022

Je ok vekový rozdiel 16 chalan a baba 18?

Strana
z2
katharas
28. dec 2022

Je to v poriadku. Nebuď ako stará baba!

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
svokrinjazykmonika
29. dec 2022

Podľa mňa divné. Veď aj rovesníci chalani sú vždy pozadu za kočkami.

inom75
30. dec 2022

Mala som susedku a podarilo sa jej otehotniet tesne po 18-ke so 16 rocnym chalanom. Chvilu zili spolu s jej rodicmi, no on bol este decko, rozisli sa kratko po narodeni babatka. Kocka zvladla materstvo a skolu len vdaka rodicom.

autor
1. jan 2023

@svokrinjazykmonika chlapec je dosť vyspely to sa mi na nom ľúbi aj vyzorovo aj správaním

autor
1. jan 2023

@inom75 neplánujem s ním otehotnieť a sme ešte v stave kamarátstva🤣

autor
1. jan 2023
mimka1402
1. jan 2023

Obaja ste stále deti, možno budete spolu celý život (aj taky par poznám kde žena bola o 3r staršia a začali si v rovnakom veku. 🙂 . Alebo o par mesiacov to padne. Ste mladí, kedy má človek zažívať lásky ak nie teraz? Užívajte si, bavte sa, ale samozrejme bez následkov.😀 Vek tu nerieš, pre mňa nepredstaviteľné, lebo som nevedela existovať ani s rovesníkmi.😀 Ale riešiť dvojročný vekovy rozdiel tu nie je potrebné. 😊

mariska1989
1. jan 2023

Prepáč no dosť úbohé 🙈akože mať v takom veku od seba ešte mladšieho 🙈🙈 za ďalšie aby po čase neprišlo že on ťa nechá lebo však môže mať mladšiu

rony2255
Autor odpoveď zmazal
svokrinjazykmonika
1. jan 2023

Každopádne ak sa máte radi tak smelo do toho. To čo si myslia ostatní nech je vám šuma fuk 😉

h2
1. jan 2023

To sú teda komentáre! Veď sa nejdú brať, ani si robiť deti! Autorka, smelo do toho, nevidím žiadny problém. Dúfam, že o bezpečnom sexe písať ani nemusím.

kristiii
1. jan 2023

@mariska1989 🤦 úbohé je, keď sa žena stretáva s alkoholikom, agresorom, narcisom, manipulátorom, gamblerom...aj napriek tomu, že to o ňom vie a nie, keď sa stretáva s normálnym slušným 16rocnym chalanom, aj keď je o dva roky mladší. Možno má dospelejšie názory ako ty v tvojom veku 🙈

gertrudaosem
1. jan 2023

Ok

mariska1989
1. jan 2023

@kristiii úbohá si akurát ty 😝 a vieš prečo lebo si to napísala prvá. Je mladá prečo by mala mať o 2 roky mladšieho keď môže mať o 2 roky staršieho a už možno zarabajuceho

kristiii
1. jan 2023

@mariska1989 čítanie s porozumením ti asi veľmi nejde. To nevadí 😉

inom75
1. jan 2023

Jooooooj, oni tiez neplanovali......

lenkadenisa
1. jan 2023

Ja mám manžela mladšieho o 5 rokov 😀 A čo?

h2
1. jan 2023

@mariska1989 A prečo by mala mať zarábajúceho?

autor
1. jan 2023

@mariska1989 bol tu aj o 4 roky starší chlapec odo mňa síce dobre zarobil ale bol kurevník😃

rony2255
1. jan 2023

Dôležité je, ako sa k tebe správa, aké má hodnoty a názory, životné ciele a ako sa správa k svojmu okoliu, ako reaguje na podnety.
Nie koľko zarába či ako vyzerá

mariska1989
2. jan 2023

@kristiii ani tebe , v tom prípade to je v pohode 🤣

mariska1989
2. jan 2023

Nie sú všetci taký .no chalan ktorý má 16 rokov budeš pre neho možno prvá láska napr a to není nič dobré . Poznám takýchto pár . Mladšie je dobré neskôr nie v takom mladom veku

mariska1989
2. jan 2023

@h2 a prečo by mala mať v takom veku mladšieho ? Ktorý chodí do školy

autor
2. jan 2023

@mariska1989 už mal predtým frajerku čiže asi nebudem jeho prvá láska a aj ja chodím do školy... kebyže tu riešim chlapca co je v mojom veku alebo o rok starší stále chodí do školy a je starší alebo taky vysokoškolák je starší a chodí do školy lol🤣 a co sa týka správania tak keď sa s ním bavím alebo píšem vôbec nemám pocit toho vekoveho rozdielu je inteligentný ma rozumne názory je aj športovec a ka približný prehľad do budúcna co sa týka výšky a budúceho zamestania

autor
2. jan 2023

@mariska1989 a ešte otázka tvoj manžel je určite od teba minimálne o 20 rokov starší muž co zarába milióny mate 4 domy a 8 áut a platí ti všetko na čo ukážeš ze?

h2
2. jan 2023

@mariska1989 Žeby preto, že sa majú radi a rozumejú si? Kde je napísané, že muž musí byť vždy starší? Keby mala ona 16 a on 18, nikoho by ani nenapadlo, že by to nebolo v poriadku.

katka700
2. jan 2023

Vekový rozdiel 2 roky je naozaj to posledné čo treba riešiť 😂 Ak je fajn a rozumiete si tak na tie 2 roky kašli. Nech vám to spolu vyjde 🍀

petkazamborska
2. jan 2023

ked sa ti paci kludne sa zalub ....ja mam stale vacsie sympatie k mladsim, asi ze som mala mladsieho brata , ale su aktivnejsi , moj manzel je len o 1,5 starsi /ale niekedy mam pocit akoby bol stary dedo :D s tymi svojimi nazormi , /moj oco co ma 70 je ako 30 rocny , ma super nazory je strasne vekovo mlady , ma super vkus ...ani moji rovesnici sa nanho nechytame :D

alanko20
2. jan 2023

Nevidím na tom nič divné ani úchylné, ani úbohé. Ide o 2 ročný rozdiel, nie 10. Keď to Vam vyhovuje, spoznávajte sa, majte sa radi. Mňa nepriťahujú mladší ľudia, ale ak sa Tebe páči, smelo do toho.

Strana
z2